واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob معاون معماری و شهرسازی شهرداری مشهد: هر 100 متر زیربنا سالانه برای چهار کارگر اشتغالزایی ایجاد می کند مشهد- ایرنا- معاون معماری و شهرسازی شهرداری مشهد گفت: هر 100 متر زیر بنا در طول سال برای چهار کارگر اشتغالزایی ایجاد می کند.
محمد رضا حسین نژاد سه شنبه شب در گردهمایی مهندسان شهرسازی و معماری خراسان رضوی با اشاره به نقش ساخت و سازها در اشتغالزایی افزود: اگر به طور مثال در شهر مشهد 10 میلیون متر مربع پروانه صادر شود، در طول یک سال اشتغالزایی چند هزار نفر را شاهد خواهیم بود.
وی جذب سرمایه گذاران و گسترش ساخت و سازها را از رویکردهای شهرداری عنوان کرد و افزود: در اسفند و فروردین ماه گذشته بیش از 400میلیون تومان فروش پروانه در مشهد داشته ایم .
وی ادامه داد: این موضوع بیانگر آن است که شهرداری در برخورد با مردم و ساخت و سازها در چارچوب موازین و ضوابط انعطاف دارد.
حسین نژاد در بخشی از سخنانش با اشاره به بازنگری طرح جامع و تفصیلی شهر مشهد، افزود: بازنگری این طرح در سال 1383 آغاز شد و پس از مدت طولانی اخیرا در کمیته برنامه ریزی استان به تصویب رسید.
وی اظهار امیدواری کرد که طرح جامع مشهد به عنوان سند مهم توسعه ابلاغ شده و شهرداری با تهیه طرحهای تفصیلی بتواند با اسناد محکم تری در خصوص صدور پروانه های ساختمانی اقدام کند.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری مشهد تاکید کرد: از این پس رویکرد شهرداری در زمینه توسعه مشهد به صورت قانونمند و هدفدار است و این موضوع از آشفتگی در مباحث اجتماعی، فرهنگی و ترافیکی پیشگیری می کند.
به گفته وی، این حرکت باید بر پایه موازین شهرداری و استقبال از سرمایه گذار باشد و هدف اصلی این است که بحث اقتصاد در شهر باقی بماند.
عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی نیز در این مراسم، گفت: هدف از این گردهمای افزایش همدلی و مودت بین دو حوزه معماری و شهرسازی با هدف ارتقای هویت اسلامی و ایرانی در کلانشهر مشهد است .
احسان قاسمیان افزود: اگر مهندسان دو رشته معماری و شهرسازی با هم هماهنگ باشند، آن وقت می توان شهری دل انگیز و با هویت ایرانی، اسلامی و توسعه پایدار را شاهد بود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: کلانشهر مشهد بر اساس تصمیم سازمان آموزشی، علمی . فرهنگی جهان (آیسسکو) به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 برگزیده شده است و تحقق این امر به جز بازنگری در شهرسازی و معماری این شهر امکان پذیر نیست.
او ادامه داد: انتخاب مشهد از سوی سازمان جهانی آیسسکو در واقع اعلامیه ای برای مسوولان شهری است تا در راستای این رسالت مهم ، آمادگی ها لازم را کسب کنند.
وی خاطر نشان کرد: این فرصت می تواند در معرفی کلانشهر مشهد به جهان و جذب مسافران و گردشگران مذهبی از سراسر دنیا نقش بسزایی داشته باشد.
قاسمیان اظهار کرد: مدیران و مسوولان شهری باید ضمن توجه به ایجاد زیر ساخت های مورد نیاز در اجرای پروژه ها، نگاهی ویژه به منظر شهری با تاکید بر حفظ هویت شهر مذهبی مشهد که همان معماری بارگاه منور رضوی است، داشته باشند.
7487/659
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
01/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]