واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob عدم اجرای مصوبات مانع اصلی توسعه کردستان است سنندج - ایرنا - عضو خانه صنعت و معدن استان کردستان از عدم اجرای مصوبات مربوط به مسایل توسعه ای استان در گذشته به عنوان مانع اصلی توسعه استان نام برد و گفت: در صورت اجرای این مصوات چهره استان تا کنون متحول می شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر منصور خاکسار شامگاه دوشنبه در نشست شورای مطالعات راهبردی دفتر نمایندگی ولی فقیه در کردستان در سنندج افزود: در قالب جلسات مختلف، مصوبات بسیار خوبی برای توسعه استان و رفع مشکلات موجود به تصویب رسیده اما این مصوبات به مرحله اجرا نرسیده و در حد شعار باقی مانده و این مساله منجر به عقب ماندگی استان شده است که امیدواریم دولت یازدهم با جدیت این موضوع را پیگیری کند.
وی با اشاره به نعمت های خدادادی و ظرفیت های موجود در استان نیز گفت: قرار گرفتن در رده استان های آخر با وجود این همه نعمت و ظرفیت، برازنده استان کردستان نیست و برای توسعه استان باید همه تلاش کنند.
وی درآمد سرانه مردم کردستان را نصف درآمد سرانه کشور دانست و گفت: می توان با مدیریت صحیح و استفاده از تمام ظرفیت ها در راستای افزایش درآمد مردم و ایجاد شغل و رونق اقتصادی در استان تلاش کرد.
وی گفت: طبق بررسی های انجام شده مشکل اصلی واحدهای تعطیل شده، مشکل مدیریتی است و تعطیلی واحدها ربط چندانی به مساله تحریم ندارد.
وی با انتقاد از دستگاه های ارایه دهنده خدمات در استان گفت: این دستگاه ها سراغی از واحدهای تولیدی تعطیل نمی گیرند و تلاشی برای احیای این واحدها نمی کنند در حالیکه واحدهای تولیدی به صورت مستمر زیر نظارت دستگاه های نظارتی هستند.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سنندج، اجرایی کردن سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و اعمال مدیریت جهادی را دو راهکار اصلی برای تقویت اقتصاد استان و برون رفت از شرایط فعلی دانست و گفت: این دو مقوله را باید در عمل و خارج از شعار و سخنرانی اجرایی کرد تا به نتیجه رسید.
خاکسار تاکید کرد: حرکت های جهادی می تواند منجر به رشد اقتصادی کشور شود و باید با این گونه حرکات در راستای توسعه همه جانبه کشور و افزایش سطح رفاه و آسایش مردم تلاش کنیم.
وی پیشنهاد داد تا هسته های اقتصاد مقاومتی در استان تشکیل شود و به صورت میدانی دلایل تعطیلی واحدهای تولیدی احصاء شود و راهکارهای لازم برای احیای واحدهای تعطیل تولیدی اتخاذ شود.
وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری های خوبی در استان انجام شده و حدود هزار و 600 واحد صنعتی و معدنی در کردستان راه اندازی شده است، گفت: نباید بگذاریم این واحدها تعطیل و ورشکسته شوند چرا که احیای این واحدها منجر به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استان می شود.ک/3
7346/533
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
31/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]