تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871885100




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناديده گرفتن بيمه مرکزي به تخلفات دفاتر بيمه گر/عدم اجراي نظارت پليس راهور بر بيمه شخص ثالث خودرو


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ تير ۱۳۹۳ (۱۰:۱۶ق.ظ)
معاون ستاد ديه کشور: ناديده گرفتن بيمه مرکزي به تخلفات دفاتر بيمه گر/عدم اجراي نظارت پليس راهور بر بيمه شخص ثالث خودرو معاون ستاد ديه کشور با اشاره به قانون لزوم نظارت پليس راهور ناجا بر بيمه شخص ثالث خودروها گفت: بيمه مرکزي تخلفات دفاتر بيمه گر در مورد پرداخت غرامت به حادثه ديدگان را ناديده مي گيرد.
به گزارش خبرگزاي موج، محمدعلي ساري با بيان اينکه، بيمه مرکزي به طور قانوني وظيفه نظارت بر عملکرد دفاتر بيمه گر را دارد،گفت: اما با وجود تخلف اين دفاتر، تا کنون هيچ گونه برخوردي با متخلفين انجام نشده است.
وي يادآورشد: اين اتفاق بدان معنا است که يا تخلفي انجام نمي شود يا بيمه مرکزي به وظيفه خود عمل نمي کند.
ساري ادامه داد: همه آشکارا شاهد تخلف دفاتر بيمه گر هستند و اين موضوع به معناي بي تفاوتي بيمه مرکزي نسبت به اين تخلفات است.
معاون ستاد ديه کشور با بيان اينکه دفاتر بيمه گر قانون بيمه شخص ثالث را به درستي و کامل اجرا نمي کنند، گفت: اين شرکت هاي بيمه گر، 50 درصد مبلغ تعيين شده را به خسارت ديده با دريافت رضايت نامه محضري پرداخت مي کنند و براي مابقي خسارت، رضايت نامه را بهانه قرار داده و از پرداخت آن خودداري مي کنند.
وي تاکيد کرد: دفاتر بيمه گر موظف هستند تمام خسارت وارده به صاحب بيمه را به صورت يک جا و بدون دريافت رضايت نامه محضري پرداخت کنند.
ساري ادامه داد: آخرين مهلت اجراي آزمايشي قانون بيمه اجباري شخص ثالث پايان سال 93 است و پس از آن قانون اصلاح شده به شکل اجباري و قطعي اجرا خواهد شد.
معاون ستاد ديه کشور گفت: در وقوع حوادث و خسارت ديدن مردم فقط شرکت هاي بيمه گر مقصر نيستند و سهل انگاري دستگاه هاي ديگر نيز مردم را مشتري ستاد ديه مي کند.
وي به قانون لزوم نظارت پليس راهور ناجا بر بيمه شخص ثالث خودروها اشاره کرد و از عدم اجراي آن خبر داد.
ساري کل زندانيان کشور را 230 هزار نفر برشمرد که هفت هزار و 800 نفر از آنان را زندانيان جرايم غيرعمد تشکيل مي دهند و افزود: از بين زندانيان جرايم غير عمد، دو هزار نفر به علت عدم توانايي در پرداخت مهريه در زندان به سر مي برند.
معاون ستاد ديه کشور اولويت پرداخت ديه و آزاد سازي اين زندانيان را متناسب بدهي ها عنوان کرد و آزادسازي زندانيان با کمترين بدهي ها را موجب بازگشت سرپرستان بيشتري به آغوش خانواده خواند.
وي اولويت بعدي پس از پرداخت بدهي هاي کم را ديه، سپس نفقه و چک هاي غير کلاه برداري و در نهايت مهريه عنوان کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن