تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803293149




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنعت پهپاد در کشور باید توسعه یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob دبیر کارگروه پهپاد اتحادیه صنایع هوایی ایران: صنعت پهپاد در کشور باید توسعه یابد تهران-ایرنا- دبیر کارگروه پهپاد اتحادیه صنایع هوایی ایران با اشاره به سرعت پیشرفت محققان در صنعت پرنده های بدون سرنشین گفت: نباید دراین زمینه نگاه محدود کننده داشت زیرا صنعت پهبهاد نقش مهمی در توسعه علمی اقتصادی کشورها تا یک دهه آینده دارد.


حامد سعیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با تاکید بر اینکه باید با افق توسعه علمی صنعتی به این صنعت نگاه کرد گفت: پیش بینی ها حاکی از آن است که گردش مالی در صنعت پهپاد بدون احتساب نرم افزار و اسباب بازی در سال 2025 در جهان حدود هفت میلیارد دلار است.
سعیدی تاکید کرد: ایران از بسیاری کشور های دارای صنایع هوایی مانند ایتالیا، مالزی و اندونزی در این صنعت پیشرفت بیشتری داشته است.
به گفته وی، در حال حاضر جمعیتی بالغ بر هزار نفر از نخبگان، اساتید، دانشجویان و بیش از 15 شرکت دانش بنیان در این زمینه فعالیت می کنند.
دبیر کارگروه پهپاد اتحادیه صنایع هوایی با اشاره به این که رویکرد محدود به این فناوری به روند پژوهشی و دانشگاهی در این زمینه لطمه وارد می کند، گفت: نباید به این صنعت نگاه تک بعدی داشت و باید اجازه داد تا خلاقیت ها دراین حوزه در عرصه های تجاری و اقتصادی رشد یابد.
سعیدی با اشاره به خطر زیرزمینی شدن این صنعت و از بین رفتن امکان نظارت و جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی در این حوزه گفت: با توجه به رشد روز افزون این فناوری نباید کشور را با ایجاد و اعمال محدودیت از این عرصه پرسود فناوری محروم کرد.
وی تصریح کرد: با محدودیت ها و ممنوعیت های غیر منطقی به وارد کننده محصولات و خدمات آن تبدیل می شویم.
سعیدی با ذکر تاریخچه روبات های بدون سرنشین گفت: در زمان جنگ جهانی اول یعنی حدود سال 1920 نمونه هایی از این سیستم ها با چند موتور ( کوادروتور) ساخته شدند، هرچند پروازهای آنها بسیار کوتاه بود، ولی کار بزرگی را در در آن زمان انجام دادند.
سعیدی تصریح کرد که در بحث روبات های پرنده تمام اصول مهندسی هوافضا و پرواز را می توان در یک محیط کوچک مشاهده کرد.
وی استفاده از دینامیک پرواز، کنترل و اصول آیرودینامیک، الکترونیک، مخابرات و تمام مسایل مربوط به این حوزه ها در یک وسیله کوچک را باعث رشد سریع این صنعت عنوان کرد و گفت: در گذشته برای آموزش این فناوری نیاز به باند و سایت پروازی مجهزی بود، ولی اینک این امر در فضای کوچکی مانند مدرسه ، دانشگاه و یا حتی حیاط منزل امکان پذیر است.
وی نقشه برداری هوایی، ساختمان سازی، تهیه تصویر و فیلم هوایی از پروژه ها و سایت های عظیم، امکان گزارش دهی مصور از پیشرفت پروژه ها، مستندسازی پروژه های صنعتی و عمرانی را به عنوان ساده ترین کارهای پرنده های بدون سرنشین نام برد.
به عقیده سعیدی با رشد و توسعه تکنولوژی و نیز کوچکتر شدن حجم دوربین، افزایش کیفیت دوربین ها، کوچکتر شدن سنسور های مولتی اسپکترال یا طیف سنج ها - طیف های نامریی را برای کاربردهای کشاورزی و سنجش از دور سلامتی آب و خاک را تصویر سازی می کنند- ، کوچکتر شدن سنسور های ماورای بنفش و نیز کوچکتر شدن دوربین هایی که برای نقشه برداری استفاده می شوند، عملا حوزه های کاری جدیدی در این عرصه بوجود آمده است.
سعیدی گفت: پیش از این برای نقشه برداری هوایی زمین های با مقیاس های کوچک با صرف هزینه های زیاد ازهواپیماهای سنگین سرنشین داراستفاده می شد،اما اکنون با جایگزین کردن روبات های پرنده با دقت بسیار زیاد نقشه هایی با دقت 4 الی 5 سانت رزولوشن در تصویر و نیز تا مقیاس یک پانصدم در کشور تهیه می شود.
دبیر کارگروه پهپاد اتحادیه صنایع هوایی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص بومی سازی این صنعت نیز گفت: انواع وسایل پرنده بدون سرنشین سبک و نیمه سبک شامل هواپیما و هلی کوپتر، کوادروتور و سیست مهای جانبی آنها شامل سیستم های مخابراتی هوایی، انتقال تصویر و اطلاعات، سیستم های رادیوکنترل، هدایت از راه دور، تجهیزات و ایستگاه های زمینی کنترل و مانیتورینگ، سیستمهای اپتیکی، سامانه خلبان خودکار و کنترل اتوماتیک از تولیدات ومحصولات شرکت های دانش بنیان در صنایع هوافضایی کشور هستند.
وی در خصوص کاربرد های این تولیدات گفت: محصولات این شرکت ها علاوه بر استفاده تفریحی، به صورت خاص در نیروهای نظامی جهت دیدبانی و شناسایی هوایی، در حوزه عمرانی و اکتشاف جهت نقشه برداری هوایی، در حوزه پست جهت حمل محموله های خاص سبک، در حوزه زیست محیطی برای دیده بانی از جنگلها و مراتع، در حوزه انتظامی و گمرک برای بازرسی سواحل دریایی مورد استفاده قرار می گیرند.
علمی(4)**1497**1599

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





30/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن