محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844291684
مقدمه ای برآسیب شناسی رسانه های جمعی دراستان مرکزی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob مقدمه ای برآسیب شناسی رسانه های جمعی دراستان مرکزی اراک - ایرنا - رسانه های جمعی در استان مرکزی همانند سایر نقاط کشور از مشکلات متعددی رنج می برند که برخی ریشه داخلی دارد و منشاء تعدادی دیگر عامل های بیرونی است.
هرچند رسانه ها به عنوان نهادهای اجتماعی از وضعیت جامعه و روابط حاکم بر آن تاثیر می پذیرند ولی بیشتر از مشکلات درونی در عذابند و تا این مشکلات را پشت سر نگذارند امیدی به آینده بهتر برای آنها متصور نیست.
کسی نمی تواند منکر علت های بیرونی آسیب ها و مشکلات رسانه ها و مطبوعات شود ولی بیشتر مشکلات این بخش ریشه داخلی دارد و رسانه ها در صورت تقویت بنیان های درونی قادرند به عامل های بیرونی مشکل زا نیز فائق آیند.
نخستین مشکل رسانه ها این است که برای حل مشکلاتشان چشم امید به خارج از مجموعه خود دوخته و منتظرهستند تا دستی از آستین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، استانداری و یا سایر نهادها بیرون آید و این مشکلات را حل کند.
هر چند هیچ کس منکر حمایت های قانونی اداره ها و نهادهای مرتبط با رسانه ها نیست ولی به قول آن مثل معروف اگر چاه خود آب نداشته باشد، با آب دستی نمی توان آن را پر کرد، دست اندرکاران رسانه ها هم اگر خود نخواهند و گام های اصولی برندارند، برای بهبود وضعیت شان راه به جایی نمی برند.
استان مرکزی هم اکنون فاقد خانه مطبوعات و یا هر نهاد صنفی دیگری برای پیگیری مشکلات شاغلان این حرفه و تلاش برای افزایش سطح رفاه آنان است، و این اصحاب رسانه هستند که باید پیش از هرکس دیگری، از خودشان بپرسند که چرا در این خصوص کاری نمی کنند.
دست اندرکاران رسانه ها و مطبوعات باید با بلند نظری و تحمل یکدیگر راه را برای راه اندازی دوباره خانه مطبوعات همواره کرده و بعد از راه اندازی با حمایت از آن، زمینه حل مشکلات صنفی خود را فراهم کنند.
رسانه ها باید به جای انتظار کمک و حمایت مالی، به عنوان یک بنگاه اقتصادی و بر اساس اصول هزینه - فایده اداره شوند و در این صورت است که افراد خلاق و کوشا در صحنه باقی مانده و افرادی که روش باری به هر جهت را پیشه کرده اند از میدان رقابت های حرفه ای طرد می شوند.
شاغلان رسانه ها باید بدانند که شغل آنان از جمله کارهای تخصصی است که عشق و علاقه به کار در آن حرف اول را می زند، بنابر این باید عرصه این حرفه از وجود افراد غیر متخصص که از سر ناچاری و یا روابط فامیلی و نظیر آن واردش شده اند، پالایش شده و بستر تحقق این امر آموزش های مداوم است.
البته کسانی که ضعفی از نظر تخصصی و حرفه ای دارند باید پیش از آنکه به جبرمجبور به ترک این حرفه شوند، با خودآموزی سطح دانش خود را بالا ببرند.
محصول کار تعدادی از دست اندرکاران مطبوعات و رسانه های استان نشان می دهد که آنان با شیوه های نگارش فارسی آشنایی کاملی ندارند و همین امر باعث شده تا نوشته های آنان از شیوایی لازم برخوردار نباشد.
بی توجهی به اصول روزنامه نگاری و تنظیم خبر و گزارش از دیگر آسیب های رسانه های استان مرکزی است که باید با آموزش نسبت به رفع آنها اقدام شود.
حفظ نکردن حرمت همکاران و تکثیر غیر مجاز( کپی ) آثار اختصاصی آنان از آسیب های جدی رسانه های استان مرکزی است که علاوه بر اینکه کاری غیر اخلاقی و به احتمال غیر قانونی است؛ موجب دلسردی صاحبان آثار می شود و نتیجه ای جز به قهقرا رفتن بیشتر رسانه ها ندارد.
کارغیر اخلاقی تر در این زمینه مواردی است که برخی رسانه ها ضمن برداشت و کپی غیر مجاز آثار دیگران، همواره فریادشان بلند است که آثار ما را کپی می کنند و حکایت دزدی که فریاد می زندˈ آی دزدˈ را به یاد می آورند.
دست اندرکاران و مسوولان رسانه های استان مرکزی باید بدانند که جا زدن مصاحبه اختصاصی همکارانشان در رسانه دیگر، به عنوان مصاحبه مطبوعاتی نتیجه ای جز بی اعتمادی منابع خبر به رسانه ها و در درجه اول رسانه مطبوع آنان ندارد.
آنان باید توجه داشته باشند که همکارانشان در رسانه های دیگر نیز فعالیت می کنند و با تلاش مطالب اختصاصی خود را تهیه می کنند، پس نباید این مطالب بدون ذکر منبع مورد استفاده قرار بگیرند و همه باید از خود بپرسیم که یکسانی مطالب رسانه ها چه نفعی جز دلسرد کردن خوانندگان دارد.
برداشت مطلب از پایگاه های اطلاع رسانی در ذات خود هیچ اشکالی ندارد، اما ذکر نکردن نام منبع آن نه تنها اشکال دارد بلکه موجب ضایع شدن حق همکاران روابط عمومی به عنوان بازوان رسانه ها می شود و اشکال بزرگتر به قول مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی این است که مطالب سه روز پایگاه اطلاع رسانی این استانداری بی هیچ کم و کاست و فقط بدون ذکر منبع، مطالب یک شماره از یک نشریه را شامل می شود.
انتقاد صحیح در مطبوعات و رسانه ها یکی از راه های اصلاح امور اجتماعی و جلوگیری از کجروی ها است ولی نباید برخی از دست اندرکان مطبوعات - آنچنان که در مواقعی شنیده می شود - غرض های شخصی، صنفی یا گروهی را پایه نقد خود قرار دهند و به اصطلاح دنبال بهانه باشند.
شکی نیست که مطبوعات و رسانه ها برای ادامه حیات نیازمند کسب درآمدند ولی این درآمد باید از شیوه های صحیح و شفاف به دست آید و دست اندرکان مطبوعات باید بدانند که یک نشریه با یک آگهی نامه تفاوت ماهیتی دارد و هر یک از این دو اهداف جداگانه ای را دنبال می کنند.
هر چند پاسخگویی مسوولان به مطبوعات و رسانه ها از اصول بدیهی است ولی شیوه ارتباط گیری خبرنگاران به ویژه که برخی سازمان ها، راهکارهای مناسبی برای ارتباط با رسانه ها اندیشیده اند نیز مسئله مهمی است که باید مبتنی بر اصول علمی و اخلاقی باشد.
خبرنگاران برای ارتباط صحیح با مسوولان به جای توسل به شیوه های نامناسب باید خود را به فنون ارتباط و مصاحبه مجهز کنند و بدانند که به کارگیری این فنون از گله گذاری های مرسوم کارسازتر است.
وقت ناشناسی از دیگر ایراداتی است که بر برخی خبرنگاران و شاغلان رسانه های استان مرکزی وارد است که هر چند از بی برنامگی برخی مسوولان و شروع نشدن برنامه ها در موعد مقرر سرچشمه گرفته، اما همگان باید برای رفع این نقیصه اقدام کنند.
هدف های سیاسی و وسیله قرار دادن مطبوعات و رسانه ها برای کسب قدرت از دیگر آسیب هایی است که مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز بر آن صحه گذاشته و آن را مغایر با اصول اساسی این حرفه می داند.
توجه به مخاطب و رعایت اصول علمی در این خصوص و به ویژه پاسخ به نیازهای اطلاع رسانی گروه های هدف باید در صدر برنامه های همه رسانه ها باشد تا وضع به گونه ای نشود که به گفته یکی از مدیران فرهنگی استان ˈ بود و نبودˈ برخی مطبوعات برای هیچ یک از مردم و مسئولان مهم نباشد.
آنچه مسلم است جایگاه و وجود موثر رسانه های جمعی در جاده توسعه است و وقت آن رسیده که صاحبان قلم در استان مرکزی فصل نوینی را آغاز کنند و با طرحی نو در کیفیت محتوایی و اصول کارکردهای خبری وزنه ای محسوس در فرهنگ سازی و تحول امور و تقویت نشاط فکری و اجتماعی باشند.
علی حیدر شاه حسینی
559
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
30/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
مقدمه ای برآسیب شناسی رسانه های جمعی در استان مرکزی- حیدر شاه حسینی
فیسبوک تویتر Google Cloob مقدمه ای برآسیب شناسی رسانه های جمعی در استان مرکزی- حیدر شاه حسینی رسانه های جمعی در استان مرکزی همانند سایر نقاط کشور از مشکلات متعددی رنج می برند که برخی ریشه داخلی دارد و منشاء تعدادی دیگر عامل های بیرونی است هرچند رسانه ها به عنوان نهادهای اجتماعیباید از ظرفیت رسانه های جمعی برای آموزش بهداشت فردی در جامعه استفاده کرد
فیسبوک تویتر Google Cloob فرماندار بندرعباس باید از ظرفیت رسانه های جمعی برای آموزش بهداشت فردی در جامعه استفاده کرد بندرعباس- ایرنا- فرماندار شهرستان بندرعباس با اشاره به نقش مهم بهداشت و سلامت در روند توسعه جامعه گفت باید از ظرفیت رسانه های جمعی برای آموزش بهداشت فردی که نقشتقویت هویت جمعی از اهداف بسیج رسانه است
تقویت هویت جمعی از اهداف بسیج رسانه است زنجان – ایرنا - مسوول سازمان بسیج رسانه استان زنجان گفت ایجاد انسجام وتقویت هویت جمعی اصحاب رسانه از مهمترین اهداف بسیج رسانه در این استان است عبداله جعفری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ارایه فراخوان سازمان بسیج رسنسبت دانشجو به جمعیت دراستان بوشهر یک درصد بیشتر از کشور است
نسبت دانشجو به جمعیت دراستان بوشهر یک درصد بیشتر از کشور است بوشهر- ایرنا - دبیر کمیسیون دانشجویی استان بوشهر گفت طبق آمار وزارت علوم و تحقیقات نسبت دانشجو به جمعیت در استان بوشهر در مقایسه با کشور یک درصد بیشتر است به گزارش ایرنا سید اسماعیل موسوی روز چهارشنبه در جمع خبرنگارارشد اندک جمعیت در استان مرکزی زنگ خطری جدی است
رشد اندک جمعیت در استان مرکزی زنگ خطری جدی است اراک - ایرنا - رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت رشد اندک جمعیت در این استان زنگ خطری جدی است و باید این آسیب در سایه تدبیر و برنامه برطرف شود دکتر بابک عشرتی روز شنبه به مناسبت هفته جمعیت در گفت و گو با ایرنا افزود استان مرکزی ببه میزبانی بیشکک سمینار نقش رسانهها در مبارزه با تروریسم در آسیای مرکزی آغاز شد
به میزبانی بیشککسمینار نقش رسانهها در مبارزه با تروریسم در آسیای مرکزی آغاز شدبه منظور ارتقاء سطح اطلاعرسانی در مورد نقش رسانهها در امر مبارزه با تروریسم سمیناری 3 روزه در بیشکک آغاز بکار کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک امروز 18 تیرماه در هتل حیات در پایتخت قرروستاها جلودار کاهش جمعیت در استان مرکزی!
سهشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۱ کارشناس مسئول آمار و جمعیت استان مرکزی گفت پیشگیری از کاهش جمعیت نیازمند برنامهریزی بلندمدت است فریبا غیاثی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه مرکزی گفت ساختار کلی جمعیت نیازمند تعادل پویا و تجدیدشونده بین تمام بخشهاستآسیای مرکزی در ۲۴ ساعت گذشته برگزاری رزمایش سازمان امنیت جمعی در قرقیزستان/ محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی توس
آسیای مرکزی در ۲۴ ساعت گذشتهبرگزاری رزمایش سازمان امنیت جمعی در قرقیزستان محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی توسط حزب نهضت اسلامیبازدید بردی محمداف از مراحل ساخت راهآهن قزاقستان-ترکمنستان-ایران و برگزاری رزمایش مشترک اعضای سازمان پیمان امنیت جمعی در قرقیزستان بخشی از مهمترین اختقدیر امام جمعه کاشان از رسانه ملی به خاطر بحثهای کارشناسی حجاب
تقدیر امام جمعه کاشان از رسانه ملی به خاطر بحثهای کارشناسی حجاب خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در کاشان از رسانه ملی به دلیل بحث کارشناسی حجاب تقدیر کرد و گفت این مباحث باید در مدارس دخترانه و دانشگاه ها در اختیار جوانان قرار گیرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان آیت انسبتشناسي تغييرات جمعيت و نرخ رشد اقتصاد و فناوري
نسبتشناسي تغييرات جمعيت و نرخ رشد اقتصاد و فناوري از جمله متغيرهاي بسيار مؤثر در توضيح تفاوت نرخ رشد اقتصادي در ميان كشورهاي مختلف سطح و نرخ تغييرات جمعيت هر اقتصاد است اهميت مباحث جمعيتي در نظريهها و مدلهاي رشد اقتصادي از اين نشئت ميگيرد كه در تمام فعاليتهايي كه در قلمروجمعیت تحت پوشش سازمان های حمایتی استان مرکزی دوبرابر متوسط کشوری است
فیسبوک تویتر Google Cloob جمعیت تحت پوشش سازمان های حمایتی استان مرکزی دوبرابر متوسط کشوری است اراک- ایرنا- استاندار استان مرکزی گفت جمعیت تحت پوشش سازمان های حمایتی این استان دو برابر متوسط کشوری است محمد حسین مقیمی روز یکشنبه در ششمین نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری اعملکرد برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی آسیب شناسی شد
عملکرد برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی آسیب شناسی شد اراک - ایرنا - عملکرد برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی روز دوشنبه در نشستی با حضور کارشناسان و صاحب نظران بهداشتی و درمانی و اجرایی این منطقه آسیب شناسی شد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این نشست گفت برنامه تحولبا حضور مسئولان بیمارستانها و استادان دانشگاه علوم پزشکی اراک برنامه تحول نظام سلامت استان مرکزی آسیبشناسی ش
با حضور مسئولان بیمارستانها و استادان دانشگاه علوم پزشکی اراکبرنامه تحول نظام سلامت استان مرکزی آسیبشناسی شدنشست آسیبشناسی برنامه تحول نظام سلامت استان مرکزی با حضور مسئولان بیمارستانها مراکز تشخیصی و درمانی و اعضای شورای راهبردی و استادان دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شدرئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتوگو با فارس: حبس پزشکان راه حل افزایش جمعیت نیست/طرحهای غیر کارشناس
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتوگو با فارس حبس پزشکان راه حل افزایش جمعیت نیست طرحهای غیر کارشناسی راه سوء استفاده را باز میکندرئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت مسلم است که حتماً باید رشد جمعیت داشته باشیم و اگر به همین منوال پیش برویم در چند سال آینده با جمعیضرورت راهاندازی ستاد تفسیرقرآن در استان مرکزی/ تأکید استاندار بر آسیبشناسی سبک زندگی فعلی در استان
استانها مرکز مرکزی گزارش خبری مهر ضرورت راهاندازی ستاد تفسیرقرآن در استان مرکزی تأکید استاندار بر آسیبشناسی سبک زندگی فعلی در استان اراک – خبرگزاری مهر گلایه نماینده ولی فقیه در شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی از عدم فعالیت ستاد تفسیر قرآن در استان مرکزی شاید نقطه عطفی باشگزارش تصویری - دیدار جمعی از اصحاب رسانه با آیت الله هاشمی رفسنجانی
دیدار جمعی از اصحاب رسانه با آیت الله هاشمی رفسنجانی عکس محمد کاظم پور - ایسنا سهشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۳ - ۲۳ ۴۳موضوعشناسی فقهی چارچوب سیاستی بانک مرکزی بررسی می شود
در نشستی علمی موضوعشناسی فقهی چارچوب سیاستی بانک مرکزی بررسی می شود خبرگزاری رسا نشست موضوعشناسی فقهی چارچوب سیاستی بانک مرکزی توسط مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه مفید و با حضور فرهاد نیلی رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی برگزار میشود به گزارش خبرگزاری رسا روح-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها