تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دو خصلت است كه هيچ كار خوبى بالاتر از آن دو نيست : ايمان به خدا و سود رساندن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819804967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مناطق محروم قم نیازمند توسعه مدارس حوزوی خواهران است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob مناطق محروم قم نیازمند توسعه مدارس حوزوی خواهران است قم- ایرنا - مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: مناطق محروم قم نیازمند گسترش مدارس علمیه خواهران است.


به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی روز یکشنبه در هفتاد و ششمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم افزود: در نظر داریم در کنار هر مدرسه علمیه، یک کتابخانه عمومی و کانون قرآنی راه اندازی کنیم تا عموم بانوان از حوزه های علمیه بهره مند شوند.
وی اجرای طرح آزمایشی تاسیس مدارس علمیه خواهران در کنار مدارس آموزش و پرورش از مهد کودک ها تا مقطع متوسطه را از دیگر برنامه های حوزه علمیه خواهران ذکر کرد.
وی با اشاره به اینکه در بدو تاسیس مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تعداد اندکی از واحدهای حوزوی خواهران دارای ساختمان مناسب بودند، اضافه کرد: امروز صدها پروژه ساختمانی به منظور ایجاد فضایی مناسب برای مدارس علمیه خواهران در کشور ایجاد و ساختمان های مدارس علمیه خواهران از آن وضعیت نامناسب خارج شده اند.
جمشیدی با اشاره به تعامل صورت گرفته با شهرداری تهران به منظور اختصاص زمین ها و مکان هایی به حوزه های علمیه خواهران ابراز امیدواری کرد که در شهر قم نیز شاهد اجرای این الگو باشیم.
وی با بیان اینکه مدارس علمیه خواهران دارای آثار مثبتی در زمینه های تبلیغی، پژوهشی و فرهنگی هستند، افزود: مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تلاش کرده است تا هر مدرسه علمیه به یک ستاد فرهنگی و آموزشی تبدیل شود که نسبت به محیط پیرامون خود اثرگذاری داشته باشد.
جمشیدی تصریح کرد: بدون شک یکی از اثرگذارترین اقداماتی که نظام اسلامی تاکنون در سراسر کشور انجام داده، توسعه حوزه های علمیه خواهران بوده است.
وی با اشاره به ظرفیت های فرهنگی موجود در قم و اینکه هیچ جایی از کشور از چنین ظرفیتی برخوردار نیست،افزود: تنها در دو ماه از سال 15 هزار مبلغه از سوی حوزه های علمیه خواهران به اقصی نقاط کشور اعزام می شود.
وی وجود بیش از 10 هزار فارغ التحصیل حوزه های علمیه خواهران در قم را از دیگر ظرفیت های فرهنگی این استان بر شمرد، و افزود: متاسفانه این ظرفیت ها در حد مطلوب مورد استفاده قرار نمی گیرند.
حوزه های علمیه خواهران دارای 406 واحد آموزشی و همچنین 25 هزار طلبه شاغل به تحصیل و 70 هزار فارغ التحصیل در سراسر کشور است. ک/3
7403/ 550/

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





29/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن