واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob قاری قرآن: آموزش کلام الهی در مدارس تاثیر گذاری بالایی دارد تهران - ایرنا - یک قاری قرآن در برنامه نان و نمک در شبکه آموزش سیما گفت: آموزش کلام الهی در مدارس بر روی دانش آموزان تاثیرگذاری بالایی دارد.
به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، ابوالقاسم تهرانی کیا اظهار کرد: هرچند که در زمان حاضر قرآن مجید را تلاوت کنم اما نمی توانم خود را به عنوان یک قاری قرآن معرفی کنم.
وی با اشاره به فعالیت های قرآنی خویش در مدارس گفت: آموزش خواندن قرآن کریم به دانش آموزان از جمله فعالیت هایی است که افتخار انجام آن را دارم.
ویژه برنامه رمضانی نان و نمک حاصل تلاش برنامه سازان دوربین 7 است که از سال 90 به روی آنتن شبکه آموزش سیما رفته است.
این برنامه در قالب مستند و با موضوع تاثیرگزاری فرهنگ ماه مبارک رمضان بر اقشار جامعه قصد دارد فعالان آموزش عالی و دانشگاهی را معرفی نماید.
این قاری قرآن افزود: فعالیت های قرآنی در مدرسه بسیار اثرگذار است چرا که هم دانش آموزان راغب به یادگیری کلام الهی هستند و هم اولیا آنان در این راستا حمایت می کنند.
وی ادامه داد: اولین سالی که می خواستم در مدرسه فعالیت قرآنی را شروع کنم هیچ امکاناتی از جمله قرآن و رحل نداشتیم و برهمین اساس هم با ولی یکی از دانش آموزان صحبت کردم که قصد چنین کاری داریم ، خوشبختانه ایشان ظرف 2 روز تمامی ابزار لازم را تهیه کرد.
تهرانی کیا در ادامه در مورد نان و نمک اظهار کرد: اگر ما یکصد کیلوگرم شکر داشته باشیم قدر آن را تا زمانی که یک انگشت نمک نخوریم نمی دانیم.
وی گفت: نمک هر جلسه ای که ما با مسوولان برگزار می کنیم تلاوت قرآن است؛ اصلا اگر نمک وجود نداشته باشد زندگی معنا ندارد.
وی افزود: معتقدم هر کسی که در جامعه و در کنار ما است یک حق نمکی به گردن ما دارد و باید تا آنجا که می توانیم آن را تضییع نکنیم.
یادآور می شود : بررسی نقش ماه مبارک رمضان در جامعه آموزشی در هر برنامه و معرفی یکی از استادان دانشگاه، فعالان مذهبی،علمی و فرهنگی از اهداف برنامه نان و نمک است.
همچنین خادمین مساجد، پیرغلامان و مادران شهدا در مقام معلمینی فداکار در این برنامه تجلیل می شوند.
این قاری قرآن ادامه داد: اگر ماه مبارک رمضان را یک کلاس درس تصور کنیم؛ شاید برای برخی همچون دوره ای باشد که فقط برای کسب مدرکش آمده اند اما برای گروهی دیگر معنایی کاملا متفاوت داشته و مشتاقانه به استقبال آن می روند.
همچنین مهدی منصوریار دارنده مدال نقره جهانی اختراعات ژنو در یکی دیگر از برنامه های نان و نمک گفت : 19 سال سن دارم و تاکنون 17 اختراع در زمینه های مختلفی همچون عمران، پزشکی، شیمی نانوتکنولوژی و غیره داشته ام.
وی گفت: معتقدم اگر مباحث علمی به روش صحیح بررسی شود در انتهای آن به مبحث معنوی وجود ذات الهی می رسد، در نخستین آیه ای به پیغمبر نازل شد مشاهده می کنیم که می فرماید ما آن چیزی را به انسان آموختیم که نمی دانست.
این مخترع جوان کشورمان با اشاره به کتاب نهج البلاغه افزود: این کتاب روش زندگی را به انسان ها می آموزد؛ اینکه چگونه شرافتمندانه و با عزت بتوانی زندگی کند.
وی در ادامه با اشاره به ماه مبارک رمضان یادآور شد: این ماه سبب شور و حال جسمی و روحی مسلمانان شده و از جمله ماه های پربرکت به شمار می رود.
منصوریار ادامه داد: برکت چیزی است که در این ماه می توان پای سفره های افطار آن را پیدا کرد؛ نان و نمک اصلی ترین چیزی است که برای نشان دادن برکت می گویند.
مهدی فاتح راد یک عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف نیز در یکی از برنامه های نان و نمک گفت: هر وقت صحبتی از نان و نمک می شود انسان یاد شهید محراب زمان حضرت علی (ع) می افتد ، نان جو ایشان یادآور زهد، رهبری و همراهی با جامعه بود و ایشان با نمک در سر سفره نیز روزه شان را باز می کردند .
وی گفت: تمسک می جوییم به همین نان و نمک که انشاالله ایشان راهبر ما در تمامی مسائل امور زندگی باشند.
این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف در مورد چگونگی ادای حق نمک استاد افزود: خیلی کار دشواری است؛ ما فقط دعا می کنیم چرا که پیامبر اکرم (ص) با اصحابش فرمودند که برای هم دعا کنید.
وی ادامه داد: هم اکنون هر میزان توفیق و موفقیت نصیبمان شده ریشه آن در اموری است که مبنای اعتقادی و اخلاقی ما را شکل می دهد.
فاتح راد یادآور شد: فضاهایی همچون ماه مبارک رمضان امکان بهره وری بیشتر را به انسان می دهد حتی در حدیث است که مهمترین کار در لیالی قدر است.
وی در ادامه بااشاره به وجود مزار شهدای گمنام در دانشگاه صنعتی شریف اظهار کرد: سعی می کنم هر روز خدمت این شهدا که به آنها مدیوم هستیم، رسیده و فاتحه ای بخوانم؛ آنان به ما نیازی ندارند بلکه این ما هستیم که به آنان نیازمندیم.
وی با اشاره به ضرب المثل نان و نمک گفت: معتقدم در ذات این عرصه نان و نمک مساله فتوت و جوانمردی خوابیده است که باید بدان توجه کنیم.
فراهنگ**9187**1601**
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
27/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]