واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob آیت الله فاضل لنکرانی: عبادت برای تقویت ایمان و انجام عمل صالح است قم - ایرنا - عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه همه عبادت های ما برای تقویت ایمان و انجام عمل صالح است، گفت: این دو مساله باید همیشگی و تا آخر عمر همراه ما باشد.
به گزارش ایرنا، آیت الله ˈمحمد جواد فاضل لنکرانیˈ بامداد پنجشنبه در آیین احیای شب قدر در تکیه ˈآقا سید حسنˈ، یکی از بحث های مطرح شده در قرآن کریم را ایمان و عمل صالح برشمرد و اظهار کرد: یکی از کلیدی ترین واژه ها و آیات محکم قرآن در رابطه با ایمان و عمل صالح است.
وی با بیان اینکه این دو امر آثار بسیاری دارند، گفت: با توجه به آیات قرآن، یک قانون کلی به دست می آید که هر انسانی در هر عصر و زمانی گرفتار خُسران، بدبختی و زیان است و اگر آدمی می خواهد که دچار ضرر نشود، عمر و سرمایه اش از بین نرود و حیثیت و آبرویش محفوظ بماند باید عمل صالح انجام دهد.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با بیان اینکه کاری که مورد پسند خدا باشد ˈعمل صالحˈ است، تاکید کرد: انجام عمل صالح مانند؛ حج، جهاد، روزه و زکات موجب اصلاح نفس و نزدیکی انسان به پروردگار بلند مرتبه می شود.
وی از اصلاح ذات البین و ایجاد صلح و دوستی میان دو نفر در فرهنگ اسلامی به عنوان یکی از مهم ترین مصادیق عمل صالح نام برد و تصریح کرد: اگر می خواهید ایمانتان قوی تر شود؛ عمل، عبادت، بندگی و اعتقاد قلبی خود را بیشتر کنید.
استاد برجسته حوزه علمیه قم روزی حلال، قناعت و توفیق بندگی و تقرب به خدا را از مصادیق حیات طیبه (زندگی پاک) دانست و خاطرنشان کرد: انسان مومن و کسی که عمل صالح انجام می دهد و خدا را صاحب خود بداند، خوف و حُزن (ترس و غم) ندارد.
وی همچنین با بیان اینکه عبادت فقط یک امر شخصی نیست، اظهار کرد: عبادت آثار گسترده دارد و انجام عمل صالح (کار نیک) در نسل های بعدی فرد هم باقی می ماند؛ عبادات هم در شخص، هم در جامعه، هم در زمان فعلی و هم در آینده اثرگذار است.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) از ˈایمانˈ و ˈعمل صالحˈ به عنوان ˈراه نجات انسان هاˈ یاد و خاطرنشان کرد: این دو امر می توانند ما را در برابر مشکلات، آلودگی ها و ظلم ها حفظ کنند.
وی با اشاره به آیات قرآن کریم وعده خدا را حق و قطعی دانست و گفت: پروردگار می فرماید که روزی، مومنان را به عنوان خلیفه خود در روی زمین قرار داده و امنیتی را ایجاد می کند که ترسی در آن نیست و دین حق در همه جهان گسترده می شود که این امر به مساله ˈمهدویتˈ اشاره دارد.
همچنین در این مراسم، دعای جوشن کبیر قرائت شد و مداحان در رثای مولای متقیان امام علی (ع) مرثیه سرایی کردند.
19 رمضان از شب های قدر است که در آن مسلمانان با برگزاری آیین های عبادی، قرائت دعای جوشن کبیر، تلاوت قرآن و برسرگیری قرآن به شب زنده داری و با خدای خود به راز و نیاز می پردازند و از پروردگار طلب مغفرت و آمرزش می کنند.
این آیین در شب های 21 و 23 رمضان نیز در تکیه آقا سید حسن واقع در خیابان آیت الله طالقانی (آذر) با سخنرانی آیت الله ˈمحمد جواد فاضل لنکرانیˈ از ساعت 22 تا 2 بامداد برگزار می شود. ک/3
7406/ 380/
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
26/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]