واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > همدان حجت الاسلام مغیثی:
کمبودها و مشکلات نهاوند با مشارکت خیرین برطرف می شود
نهاوند - خبرگزاری مهر: امام جمعه نهاوند گفت: برای حل مشکلات و نیازهای جامعه در حوزه های مختلف فراهم کردن حضور و مشارکت مردم و خیرین در بخش ها ضروری است چراکه کمبودها و مشکلات نهاوند با مشارکت خیرین برطرف می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی مغیثی عصر یکشنبه در دومین جلسه مجمع خیرین سلامت شهرستان نهاوند در سالن شهدای فرمانداری با اشاره به نقش خيرين در كمك به حوزه سلامت گفت: خيرين سلامت، انسان هاي نيكوكاري هستند كه با كمك هاي خود مي توانند در نجات جان انسانها شریک باشند. حجت الاسلام مغیثی گفت: اگر انسان از آنچه که دوست دارد بگذرد بسیار بزرگی را در مقابل خداوند انجام داده چرا که سیره ائمه ما اینگونه بوده و ائمه در حالی که متمکن بوده اند به دیگران نیز کمک می کرده اند. وی افزود: باید به ارزش و عمل کارهای خیر بیشتر توجه شود چرا که این، عملی عارفانه و مبتنی بر روش عقلایی و همچنین برخواسته از فرامین الهی و رهبران دینی بوده و آثار بسیار ارزشمندی را در زندگی و آخرت دارد. امام جمعه نهاوند بیان داشت: ماه رمضان ماهی است که دل و روح انسان را آماده می کند که از خود بیرون بیاید و به بیرون از خویشتن خود نیز نگاه کند و بداند که در مقابل پیرامون خود مسئولیت هایی را نیز بر عهده دارد. حجت الاسلام عباسعلی مغیثی اظهار داشت: سلامت جسم مقدم بر سلامت روح است و آنچه ماندگار است روح انسان است که آخرت را مي سازد و انتظار می رود خیرین و نیکوکاران نقش خود را در راستاي اهداف مجمع خيرين سلامت به خوبي ايفا کنند.
توسعه واقعی یک کشور با وجود انسان های سالم محقق می شود فرماندار شهرستان نهاوند نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: نهاوند ازگذشته مهد واقفان و خیراندیشانی بوده که خدمات ماندگار فراوانی را رقم زده اند و وجود نیروهای مؤمن، متعهد و متخصص در نهاوند یکی از پتانسیل های مهم توسعه و پیشرفت این دیار است. امامعلی عبدالملکی افزود: توسعه واقعی یک کشور با وجود انسان های سالم محقق می شود و هرچقدر در بخش های بهداشت، درمان و سلامت هزینه کنیم، اثر بخشی آن را در پیشرفت جامعه مشاهده خواهیم کرد. عبدالملکی ادامه داد: در پایان سال گذشته سیاست های کلی حوزه اقتصاد مقاومتی و سلامت توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد که توجه ویژه به بحث امنیت غذایی، سلامت، اخلاق محوری در حوزه فرهنگ و هدفمند سازی یارانه ها در مسیر ارتقا شاخص های اجتماعی، از تأکیدات مقام ولایت بود. وی با اشاره به این موضوع که اکنون اعتبارات ناشی از افزایش قیمت حاملان انرژی در راستای سلامت مردم و ارتقا سطح کیفی بهداشت و درمان هزینه می شود، افزود: مجمع خیرین سلامت به عنوان یک سازمان مردم نهاد برای رفع کمبودها و مشکلات موجود و کمک به بیماران نیازمند، یار و مددکار دولت محسوب می شود. فرماندار شهرستان نهاوند بیان داشت: مجمع خیرین سلامت یک نهاد مردمی غیردولتی است که در یک سال گذشته قدم های خوبی در راستای کمک به حوزه بهداشت و درمان و سلامت بیماران نیازمند برداشته است. امامعلی عبدالملکی گفت: انجام کار کارشناسی و جذب خیرین بخش سلامت، احداث، تکمیل و تجهیز مراکز درمانی مورد تأیید وزارت بهداشت و درمان، انجام مشاوره و معرفی بیماران نیازمند به مراکز درمانی کم هزینه و ساخت پروژه های عمرانی در عرصه بهداشت و درمان، از اهداف اصلی مجمع خیرین سلامت نهاوند به شمار می رود. در پایان این جلسه انتخابات داخلي مجمع خیرین سلامت نهاوند برگزار شد و حميد رضا سيف، بيژن ترابيان، ماشاالله گيوي، علی دارابي، حمید جهانیان، مهدي جلالوند و بهروز گلي به عنوان اعضاء اصلي هیئت مديره مجمع خيرين سلامت شهرستان نهاوند انتخاب و معرفی شدند.
۱۳۹۳/۴/۲۳ - ۰۹:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]