واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عضو انجمن صادرکنندگان چاپ و بسته بندی: دستور وزیر اقتصاد برای توقف یک مزایده جنجالی هنوز اجرایی نشده است تهران - ایرنا - عضو انجمن صادرکنندگان چاپ و بسته بندی گفت: با وجود دستور ویژه وزیر امور اقتصادی و دارایی برای توقف مزایده یکی از بزرگترین واحدهای فعال در چاپ و بسته بندی ایران، برگزاری مزایده این واحد همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا، محمدعلی حقی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از دولت و شخص رییس جمهوری می خواهیم که این دستور وزیر اقتصاد به صورت ویژه پیگیری شود، تصریح کرد: پس از انتشار خبر این مزایده، علی طیب نیا خطاب به مدیرعامل بانک ملی دستور رسیدگی و حل و فصل این مزایده را صادر کرده است.
وی افزود: شرکت ایحا گستر شمال که با سرمایه گذاری بخش خصوصی درشمال کشور احداث شده، طی چهار سال اخیر به دلیل شرایط حاکم بر اقتصاد کشور و نوسانات شدید نرخ ارز با مشکلات متعددی مواجه شده و هم اکنون با انباشت بدهی 1250 میلیارد ریالی به بانک عامل روبرو است.
به گفته وی، این واحد صنعتی بعنوان یکی از بزرگترین واحدهای فعال در چاپ و بسته بندی ایران و به ارزش تقریبی 2000 میلیارد ریال توسط یک بانک طلبکار به قیمت 94 میلیارد ریال به مزایده گذاشته شده است.
حقی یادآور شد: ارزش 2000 میلیارد ریالی این کارخانه تنها با استناد به ارزیابی یک هیات هفت نفره از گروه کارشناسان نخبه دادگستری برآورد شده، در حالی که از سوی فعالان صنعتی (چاپ و بسته بندی) ساخت چنین مجتمعی حداقل 4000میلیارد ریال هزینه خواهد داشت.
مدیرعامل این واحد صنعتی اضافه کرد: این اقدام بانک عامل در مزایده واحد صنعتی فعال، انگیزه برای سرمایه گذاری در صنعت را کاهش داده است.
وی سپس از دولت خواست تا زمان تصمیم گیری قاطع برای بدهکاران ریالی، تمام عملیات اجرایی تا اطلاع ثانوی متوقف شود.
حقی اضافه کرد: چنانچه نقدینگی متناسب با ماشین آلات این واحد صنعتی، تزریق شود این واحد با 50 تا 60 درصد ظرفیت می تواند ظرف سه سال تعهدات مالی خود را انجام دهد این در صورتی است که بانک انعطاف داشته و با واحدهای تولیدی همکاری کند.
عضو انجمن صادرکنندگان چاپ و بسته بندی تصریح کرد: مجموع تسهیلات بانکی ظرف پنج سال و در هفت مرحله به ما پرداخت شد اما بانک عامل کل بدهی را اکنون در کمتر از 14 ماه می خواهد دریافت کند.
حقی افزود: ظرفیت موجود این شرکت، به صورت سالیانه فروش آن حداقل 6500 میلیارد ریال با سودخالص 1200 میلیارد ریال پیش بینی می شود که اگر 50 درصد این حجم را در نظر بگیریم با تزریق نقدینگی یک هزار میلیارد ریال به عنوان سرمایه در گردش به طور قطع امری ممکن و واقعی خواهد بود.
این فعال صنعتی در پایان تصریح کرد: تنها راه خروج این شرکت توانمند به دلیل نداشتن نقدینگی فقط تعیین تکلیف بدون پیش پرداخت است.
اقتصام (3)1574**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
22/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]