واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
آغاز فعالیت پایگاه های تابستانی دانش آموزان استثنایی کشور تهران - ایرنا - فعالیت مراکز و پایگاه های تابستانی دانش آموزان استثنایی کشور با ابلاغ بخشنامه ای از سوی سازمان آموزش وپرورش استثنایی به استان ها آغاز شد.
به گزارش روز یکشنبه سازمان آموزش و پرورش استثنایی، در این بخشنامه که به همت معاونت تشخیص، پیشگیری، امور پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی به مدیران اداره کل آموزش وپرورش استان ها ابلاغ شده، آمده است: مراکز و پایگاه های تابستانی، در شکوفایی استعدادهای دانش آموزان نقش بسزایی دارد و لازم است علاوه بر استمرار فعالیت های آموزشی و توان بخشی به جنبه های پرورشی آنها نوجه بیشتری شود.
بخشنامه آورده است: به تناسب نوع گروه های استثنایی و تعداد دانش آموزان فعالیت های تابستانی در کانون های فرهنگی و تربیتی، اردوگاه های تربیتی، مراکز یا سالن های فرهنگی و ورزشی، مراکز فرهنگی، تفریحی و ورزشی از قبیل مسجد، حسینیه و فرهنگسرا و استفاده از مدارس استثنایی دارای فضا و امکانات مناسب به منظور کاهش هزینه های پایگاه تابستانی پیشنهاد می شود.
در این بخشنامه با تاکید بر اینکه هماهنگی استفاده از مراکز و مدارس مذکور بر عهده اداره آموزش و پرورش استثنایی استان خواهد بود، یادآورشده است: مکان اجرای فعالیت های تابستانی با توجه به وضعیت جغرافیایی و جمعیت دانش آموزان بهتر است مرکزیت داشته و دارای محیط مناسب و امکانات لازم از قبیل حیاط وسیع، کلاس مناسب، امکانات بهداشتی و ترجیحا سالن ورزشی باشد.
بخشنامه می افزاید: مدت دوره در طول تابستان 7 هفته خواهد بود که از هفته دوم تیر آغاز شده و تا پایان مرداد ادامه خواهد یافت همچنین روزهای برگزاری فعالیت های تابستانی 2 تا 3 روز در هفته و به میزان حداقل 4 تا 5 ساعت در روز پیشنهاد می شود که یک روز آن به بازدید یا اردو اختصاص دارد.
این بخشنامه آورده است: برنامه های قابل اجرا در فعالیت های تابستانی شامل فعالیت های فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و مهارتی، ورزشی، اجتماعی و توانبخشی است.
در بخش دیگری از این بخشنامه آمده است: فعالیت های فرهنگی شامل روخوانی و حفظ قرآن کریم، آشنایی با نماز فرادا، جماعت و جمعه و احکام آن، آشنایی با زندگی پیامبران، امامان و بزرگان دین اسلام، گرامیداشت مناسبت های مذهبی و ملی، روان خوانی، صوت و لحن قرآن کریم، آموزش و حفظ احادیث کوتاه از پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع)، مدیحه سرایی و جمع خوانی، آموزش احکام، معارف دینی و اخلاق اسلامی، آموزش فرهنگ عفاف و حجاب و آشنایی با نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و سایر متون دینی و فقهی است.
بخشنامه ادامه می دهد: حداقل تعداد دانش آموزان استثنایی برای تشکیل پایگاه تابستانی 25 نفر خواهد بود و ثبت نام دانش آموزان در مراکز یا پایگاه های تابستانی، مستلزم ارایه معرفی نامه از مدرسه محل تحصیل و رضایت نامه از والدین مبنی بر شرکت دانش آموز در برنامه های پایگاه است.
در بخشنامه مذکور تاکید شده است: منابع تامین هزینه ها شامل اعتبارات استانی، مشارکت های مردمی، اخذ شهریه ثبت نام از دانش آموزان با توجه به بضاعت مالی خانواده و کمک هزینه سازمان آموزش و پرورش استثنایی است همچنین تشخیص و تعیین مکان برگزاری پایگاه تابستانی و مسوولیت نظارت و ارزیابی فعالیت های مراکز و پایگاه های تابستانی بر عهده اداره آموزش و پرورش استثنایی استان خواهد بود.
فراهنگ (1)** 1883** 1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
22/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]