واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پژوهشگر مذهبی: فرهنگ مشاوره را در مدیریت روابط خانوادگی احیا کنیم تهران - ایرنا - مسوول اداره آموزش مشاوره حوزه علمیه قم احیای فرهنگ مشاوره در مدیریت روابط خانواده را خواستار شد و گفت: خانواده ها ذهنیت خود را با داده های علمی و روایی متناسب کنند.
حجت الاسلام مجتبی رضایی در حاشیه نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به خبرنگار معارف ایرنا گفت: در جامعه ما باید فرهنگ مشاوره در مدیریت روابط خانواده ایجاد شود. یعنی همانگونه که به فعالیت های اقتصاید اهمیت می دهیم و مشورت می گیریم، برای مدیریت روابط خانواده نیز ذهنیت خودمان را با داده های علمی و روایی متناسب کنیم و آنگاه مشاهده می کنیم که می توان شاهد نتایج مثبت آن بود.
بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار توسعه فرهنگ قرآنی با عزم ملی و مدیریت جهادی تا 25 تیرماه از ساعت 18 تا 24 در باغ موزه دفاع مقدس پذیرای جامعه قرآنی و علاقه مندان است.
وی احیای فرهنگ مشاوره در مسائل خانواده را نیازمند عزم ملی دانست و افزود: برخی مسوولان نیز برای ایجاد این گونه مشاوره تمایل دارند و برخی نیز اقداماتی را انجام داده اند که به عنوان نمونه می توان به مرکز امور زنان ریاست جمهوری اشاره کرد که برنامه هایی را برای کارکنان ادارات و خانواده های آنان آغاز کرده است .
به گفته این کارشناس مذهبی اگر زندگی زن و شوهر بر اساس اصول علمی صحیح شروع شود، این اصول به تقویت زندگی زوجین منجر خواهد شد.
وی اضافه کرد: هر شخصی باید بداند آنچه در زندگی پیاده می کند، بر اساس دانسته های خود است و بر همان اساس پیش می رود ، برای دانسته های خود بسیار تلاش می کند ولی در بسیاری موارد نتیجه نمی گیرد. چون علم او در حوزه مدیریت روابط خانواده تخصصی نیست.
رضایی افزود: ممکن است یک مرد یا همسرش استاد دانشگاه باشد و در رشته خود نیز تخصص بسیاری داشته باشد ولی این گونه نیست که در مسائل خانوادگی تخصص داشته باشد، اطلاعات این افراد درباره خانواده محدود به کتاب هایی است که مطالعه کرده و یا سخنرانی هایی است که شنیده اند و این مطالب با بحث های تخصصی خانواده همخوانی زیادی ندارد.
وی که به عنوان مشاور خانواده و ازدواج در بخش حوزوی بیست و دومین نمایشگاه قرآن به بازدیدکنندگان مشاوره می دهد، اضافه کرد: گاهی زن و شوهرهایی برای مشاوره مراجعه می کنند که هر دو استاد دانشگاه هستند ولی پس از یک ساعت صحبت و مشاوره متوجه می شوند که چگونه باید عمل کنند.
وی برگزاری جلسات مشاوره و کارگاه های عمومی را برای زن و شوهرهایی که در دوران عقد به سرمی برند، ضروری دانست و افزود: برخی شرکت کنندگان در این کارگاه ها اظهار می داتشتند که اگر مطالب مطرح شده در کارگاه را نمی دانستیم و وارد زندگی می شدیم، با مشکلات بسیاری روبرو می شدیم.
این کارشناس مذهبی همچنین گفت: ممکن است برخی از زوجین در زندگی مشکل پیدا نکنند ولی زندگی آنها ایده آل نخواهد بود.
وی افزود: هنگامی که تفاوت های زن و مرد را در مباحث مشاوره بیان می کنیم، با واکنش های مختلفی روبرو می شویم. چون مرد و زن هر کدام با دیدگاه خود به دیگری نگاه می کند و مردها طبق روش های مردانه با زن برخورد می کنند و زنان نیز بر اساس نگاه زنانه با مردان برخورد می کنند ولی آنها باید بدانند که با یکدیگر متفاوتند و طرز روش های برخورد با هر یک را یاد بگیرند.
فراهنگ(4)**1003**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]