تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا به تو پناه مى برم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804590380




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درباره وزوز گوش بیشتر بدانیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

درباره وزوز گوش بیشتر بدانیم قزوین-ایرنا- جراح و متخصص بیماری های گوش حلق و بینی گفت: وزوز گوش می تواند از علایم بسیار شایع تمام اختلالات گوش و شامل صدای پایداری باشد که وقتی سر و صدای محیطی وجود ندارد، در یک یا هر دو گوش شنیده شود.


دکتر ˈسعیدرضا نوریˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: البته سعی در ایجاد محیطی آرام و به دور از هیاهوهای جمعی به خصوص کم کردن صدای پخش کننده های انواع موزیک، گام بسیار مهمی برای پیشگیری و درمان وزوز گوش است.
وی اظهارکرد: در واقع گوش تمام انسان ها دارای سلول هایی است که برای شنیدن تمایز تخصصی پیدا کرده اند و برای تسهیل در امر شنوایی مژک هایی را دارند که حرکت آنها منجر به تولید صدا می شود اما به علت سر و صدای محیط بیرون و شنیدن صداهای خارجی، این صداهای درونی قابل شنیدن نیست.
نوری، وز وز گوش را دو نوع دانست و گفت: نوع ضرباندار که صدایی شبیه صدای قلب دارد و نوع دوم که شایع تر است به صورت های مختلفی مانند صدای رودخانه، زنبور، سوت ممتد شنیده می شود.
وی اظهارکرد: در نوع ضرباندار ناشی از انقباض عضله رکابی، اشخاص دیگر هم می توانند صدای آن را از گوش بیمار بشنوند، اما در انواع دیگر، فقط بیمار می تواند آن صدا را بشنود.
این متخصص اضافه کرد: در نوع ضرباندار که صدای آنها هماهنگ با صدای قلب می باشد علل واضحی مانند پر کاری تیرویید، کم خونی، اختلالات ریتم قلبی و افزایش خوش خیم فشار مایع مغزی نخاعی وجود دارد.
نوری اضافه کرد: یکی از این علل انقباض مکرر عضله رکابی در داخل گوش است، که جزو کوچکترین عضلات بدن می باشد و در این حالت صدای آن توسط افراد دیگر هم شنیده می شود و علت مهم دیگر آن نیز انقباض مکرر کامی است که از طریق شیپور استاش صدای آن به گوش می رسد.
پزشک بیمارستان کودکان قدس قزوین، شایع ترین علت وز وز مداوم گوش را پیرگوشی دانست و از علل مهم دیگر آن چسبندگی استخوانچه های گوش میانی یا بیماری اتواسکلروز ذکرکرد.
نوری ادامه داد: وز وز گوش در تمام حالات می تواند آزار دهنده باشد و موجب نگرانی و همچنین اختلال در نظم خواب بیمار شود زیرا هنگام شب که سر و صدای محیطی کمتر است بیمار می تواند صدای وز وز را بلندتر بشنود و منجر به اختلال عملکرد آنان شود.
این پزشک متخصص افزود: اگر وز وز گوش منجر به کاهش عملکرد و کارایی بیماران شود یا اختلال در فعالیت های روزمره آنان ایجاد کند، نیاز به درمان خواهد داشت.
نوری افزود: بیماری هایی داریم که علاوه بر کاهش شنوایی می توانند وز وز گوش بدهند مانند اتواسکلروز( چسبندگی استخوانچه های گوش)، پارگی مزمن پرده گوش و استفاد از مواد مضر برای گوش میانی به عنوان درمان در پارگی گوش که در صورت ادامه این بیماری و عدم درمان آنها در نهایت کاهش شنوایی را انتظار داریم.
نوری، فشار خون بالا یا پایین، تومور، دیابت، مشکلات تیرویید، آسیب به سر و گردن، آنتی بیوتیک ها، آرامش بخش ها و آسپرین را از دیگر علل این بیماری دانست و گفت: البته در مواردی که علل دیگری مانند کم خونی، طپش قلب، پر کاری تیرویید یا افزایش خوش خیم فشار مایع مغزی نخاعی منجر به وز وز گوش شوند، انتظار کاهش شنوایی را نداریم.
وی در پاسخ به این سووال که آیا عفونت گوش هم می تواند سبب بروز ایجاد وزوز گوش شود گفت: اگر عفونت گوش منجر به پاره شدن مزمن پرده گوش میانی شود با توجه به این که منافذ ورودی گوش داخلی نسبت به ورود مواد مضر در معرض قرار می گیرند و انواع محصولات سمی باکتری ها یا ویروس ها وارد گوش داخلی می شود، بنابراین می تواند منجر به وز وز گوش شوند.
وی افزود: خوشبختانه درصد کمی از مردم هستند که در معرض تجربه کردن وز وز گوش قرار دارند زیرا علت عمده آن کاهش شنوایی در حد متوسط تا شدید می باشد، بنابر این انتظار نداریم که خیلی ها آن را تجربه کنند.
این جراح و متخصص بیماری های گوش حلق و بینی افزود: برای درمان یا کاهش عوارض جسمی، روانی و اجتماعی وز وز گوش اول پیشگیری و سپس مشاوره با متخصصان گوش و حلق و بینی توصیه می شود.
7388/ 614

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




21/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن