محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852656779
چرا زنان تمایلی برای مادری بیشتر ندارند؟
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
چرا زنان تمایلی برای مادری بیشتر ندارند؟ تهران - ایرنا - یکی از سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی افزایش جمعیت و فرزندآوری بیشتر است چرا که اکنون زنگ های هشدار مبنی بر افزایش تعداد سالمندان و کاهش تدریجی میزان جمعیت جوان کشور در آینده به گوش می رسد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، پیش از این نیز حجت الاسلام سیدرضا تقوی رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور اعلام کرده بود که در صورت ادامه روند رشد جمعیت کشور به صورت حاضر، جمعیت کشور در سال 1480 و در 88 سال آینده به 31 میلیون نفر می رسد.
آمارهای سازمان ثبت احوال کشور نیز نشان می دهد، میزان رشد جمعیت بالای 60 سال در ایران از سال 2011 تا 2050 بیش از 26 درصد پیش بینی شده و انتظار می رود در سال 2050 حدود 33 درصد جمعیت کشور بالای 60 سال باشند.
به عبارتی دیگر هم اکنون حدود 40 درصد جمعیت کشور سالمند هستند که در سال 1420 این رقم به حدود 60 درصد می رسد و پس از این سال نزدیک به 40 میلیون سالمند در ایران وجود خواهد داشت.
براساس آخرین آمار ثبت احوال کشور، 31 درصد از جمعیت 78 میلیون نفری کشورمان را نیز جمعیت جوان بین 15 تا 29 سال تشکیل می دهند و اگر سیاست های جمعیتی به درستی به کار گرفته نشود، جمعیت کشور در آینده نزدیک به سمت سالمندی خواهد رفت و باید بدانیم که اکنون نرخ موالید در دنیا 2/19 و در ایران 5/18 درصد است.
اما تا چه حدی این آمارها و هشدارها باعث شده که زوج های جوان ما تمایل خود را برای افزایش فرزندان خود یا حتی در برخی از خانواده ها به فرزند آوری نشان دهند تا روزی فرزندان آنان نیز نام مقدس مادر را به زبان بیاورند.
اکنون که جمعیت ایران به مرز 78 میلیون نفر رسیده و هشدارهای جدی برای کاهش میزان جمعیت وجود دارد، تا چه حدی امکانات و تسهیلات برای زوج های جوان در نظر گرفته می شود تا آنان نیز اشتیاق بیشتری به فرزندآوری داشته باشند.
در همین راستا خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی ایرنا در گفت و گو با برخی از بانوان ایرانی دلایل آنان را برای پرهیز از فرزند آوری جویا شد.
زهرا که پنج سال از زمان ازدواجش می گذرد، می گوید: از زمانی که پای به زندگی متاهلی گذاشته ام اشتیاق فراوانی برای داشتن یک فرزند داشته ام، اما تاکنون به دلیل مشکلات اقتصادی از داشتن فرزند محروم هستم.
وی ادامه می دهد: اگر چه همه ما معتقدیم که بچه روزی اش را با خودش می آورد، اما این روزها با داشتن اقساط مختلف بانکی و پول اجاره خانه، دیگر مبلغی برای تامین هزینه های یک بچه باقی نمی ماند.
زهرا با بیان اینکه بیش از حد داشتن یک بچه را آرزو دارم، می گوید: به رغم تلاش های فراوان خود و همسرم برای تامین هزینه های زندگی اما هر روز هشتمان گرو نهم مان است و اقساط عقب افتاده فرصتی برای تامین هزینه های نگهداری یک بچه را به ما نداده است.
وی می افزاید: شیوه های تشویقی فرزندآوری در جامعه ما وجود ندارد و این موضوع موجب شده که والدین کمتر تمایل به فرزندآوری داشته باشد چرا که تامین مخارج دو نفر به سختی صورت می گیرد وای به حال روزی که یک نوزاد با هزینه های بسیار بالا نیز به زندگی هر خانواده وارد شود.
الهه بانوی 33 ساله ای است که وقتی موضوع فرزندآوری و افزایش جمعیت را می شنود، می گوید: من یک پسر دارم و قصد دارم حداقل یک فرزند دیگر داشته باشم اما به خاطر هزینه های بالای زندگی توان مالی ام برای بچه دار شدن نمی رسد چه بهتر که مسوولانی که دغدغه افزایش جمعیت را دارند، برای رفاه اقتصادی مردم بیشتر تلاش کنند.
وی با بیان اینکه سن ازدواج بسیاری از زوج های جوان نیز بالا رفته است، می گوید: در گذشته زوج های جوان بدون توجه به دغدغه های مالی اقدام به فرزند آوری می کردند اما امروزه بسیاری از بانوان به علت شاغل بودن، توان نگهداری حتی یک فرزند را هم ندارند.
وی گفت: وقتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی سخن از افزایش جمعیت می گویند چرا به جای طرح هایی که انتقاد مردم را به دنبال داشت به فکر اجرای طرح های تشویقی نباشند تا هم مردم در رفاه باشند و هم جمعیت به سمت پیری نرود.
فاطمه یک بانوی شاغل نیز می گوید: امروزه نگاه مردم جامعه به بچه دار شدن یک خانواده بسیار تغییر کرده به طوری که اگر کسی فرزند سوم یا چهارم را داشته باشد، نگاهی غیرمنطقی به آنان دارند.
وی ادامه می دهد: شعار فرزند کمتر زندگی بهتر در تمامی خانواده ها رخنه کرده و همه در سال های اخیر به این شعار عمل کرده اند و بسیاری از خانواده های ایرانی نهایتا دو فرزند دارند و همین امر باعث که خانواده ها کمتر رغبت به داشتن فرزندان بیشتر داشته باشند.
رویا نیز که خود دارای یک فرزند است، می گوید: داشتن یک فرزند در جامعه ای که بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی گریبان کودکان و نوجوانان را می گیرد به نظر من کافی است.
وی معتقد است در جامعه کنونی، تربیت فرزندان با توجه به وجود انواع آسیب های اجتماعی بسیار سخت است و شاید برای خیلی از والدین غیرقابل تحمل باشد که فرزندش به این آسیب ها گرفتار باشد.
وی می گوید: در صورتی که یک فرزند داشته باشیم بهتر می توانیم مراحل تربیتی وی را به انتها برسانیم چرا که از این طریق کنترل بیشتری روی فرزندم خواهم داشت.
رویا می افزاید: در جامعه کنونی ملاک اصلی باید تربیت درست و صحیح فرزندان باشد نه اینکه به فکر افزایش جمعیت باشیم.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم می گوید: شیوه های کنونی افزایش جمعیت که اخیرا اعلام شد به هیچ وجه نمی تواند موثر باشد به همین منظور باید تغییرات اساسی در این شیوه ها انجام گیرد.
«ایرج عبدی» در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا ادامه می دهد: متاسفانه تصور اینکه فرزند کمتر می تواند زندگی بهتری به همراه داشته باشد تا حدی بر زندگی نسل کنونی تاثیر گذاشته است و با توجه به مشکلاتی که در سر راه جوانان قرار دارد باید روی تسهیل در امر ازدواج آنان بیشتر کار شود.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی می افزاید: اعتقاد دارم باید برای افزایش جمعیت و فرزندآوری به سمت طرح های تشویقی پیش برویم که اکنون این گونه طرح ها در جامعه ما وجود ندارد.
وی ادامه می دهد : نباید شیوه های فرزندآوری اخیر را به عنوان یک راهکار برای افزایش جمعیت در نسل جدید عنوان کرد چرا که این موضوع نمی تواند نتیجه بخش باشد.
عبدی با بیان اینکه طرح های تشویقی فراوانی برای افزایش جمعیت و فرزند آوری در جامعه ما وجود دارد، می گوید: به همین منظور چند روش تشویقی به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ارائه داده ام.
وی ادامه داد: کمک دولت به فرزند چهارم و تخصیص مبلغی به عنوان حقوق و کمک به خانواده های دارای فرزند چهارم، افزایش حق اولاد در حقوق کارکنان، دادن کمک های بلاعوض به خانواده هایی که فرزند زیر دو سال دارند، از جمله طرح های تشویقی به این کمیسیون جهت افزایش جمعیت است.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی می افزاید: بسیاری از خانواده ها با تولد فرزند خود تا دو سالگی به دلیل مصرف بیش از اندازه وسایل بهداشتی و حتی شیرخشک با مشکل مواجه می شوند و در صورتی که بتوان کمک بلاعوض به آنان داده شود، بسیاری از مشکلات آنان در این زمینه حل می شود.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ارایه شیرخشک در بسیاری از کشورها رایگان انجام می شود و خانواده هایی که از شیرخشک استفاده می کنند دیگر برای تامین آن با مشکل مواجه نمی شود اما در کشور ما مشکلات جدی در این زمینه وجود دارد.
نامبرده ابراز امیدواری کرد با طرح های تشویقی بتوان در راستای ابلاغ سیاست های ملی جمعیت حرکت کنیم و خانواده ها نیز با داشتن طرح های تشویقی بسیاری از مشکلات شان کاهش یابد.
از: مهناز بیرانوند
اجتمام(5)**7268**1436
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]
صفحات پیشنهادی
چرا زنان بیشتر افسرده میشوند؟
جمعه ۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۴ زنان در مقایسه با مردان دو برابر بیشتر احتمال دارد در طول عمر خود اختلال افسردگی حاد را تجربه کنند به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا هرچند دلیل شیوع بیشتر اختلال افسردگی در بین زنان هنوز مشخص نیست اما ترکیبی از عوامل اجتماعی روانیچرا زنان بیشتر افسرده می شوند؟
چرا زنان بیشتر افسرده می شوند افسردگی بیماری خطرناک و شایع عصر کنونی است اما چرا زنان در مقایسه با مردان دو برابر بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند ودر طول عمر خود اختلال افسردگی حاد را تجربه می کنند جام جم سرا هرچند دلیل شیوع بیشتر اختلال افسردگی در بین زنان هنوز مشخص نیست اممتخصص زنان: زایمان طبیعی دارای عوارض جنینی و مادری کمتر است
متخصص زنان زایمان طبیعی دارای عوارض جنینی و مادری کمتر است کاشان – ایرنا - جراح و متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت زایمان طبیعی در مقایسه با سزارین دارای عوارض جنینی و مادری کمتری بوده و برای سلامت مادر و نوزاد مناسب تر است به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دانشگچرا زنان در ایران احساس خوشبختی ندارند؟
چرا زنان در ایران احساس خوشبختی ندارند زنان ایرانی با توجه به حضور در اجتماع بیش از هر زمان دیگری از توانمندسازی اقتصادی برخوردار هستند اما شاد نیستند چون احساس خوشبختی نمیکنند یک جامعه شناس گفت زنان ایرانی با توجه به حضور در اجتماع بیش از هر زمان دیگری از توانمندسازی اقتصازنان بیشتر از مردان به سلامت خود اهمیت میدهند
شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۶ در تحقیقات اخیر که توسط محققان بیمارستان سنت مایکل و موسسه ارزیابی علوم بالینی ICES انجام شده مشخص شده است زنان سریع تر از مردان برای مشکلات سلامتی خود به پزشک مراجعه میکنند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان در این تحقیق محققانچرا زنان ایرانی شاد نیستند؟
چرا زنان ایرانی شاد نیستند یک جامعه شناس گفت زنان ایرانی با توجه به حضور در اجتماع بیش از هر زمان دیگری از توانمندسازی اقتصادی برخوردار هستند اما شاد نیستند چون احساس خوشبختی نمیکنند طبق نظریه اسنایدر امید به آینده میتواند ادراک انسان را نسبت به محیط خود تغییر دهد نرسیدنبیشترین پروندههای شکایت پزشکی مربوط به متخصصین زنان و زایمان است
استانها شمال مازندران سهرای بیشترین پروندههای شکایت پزشکی مربوط به متخصصین زنان و زایمان است نوشهر - خبرگزاری مهر عضو شوراهای نظام پزشکی کل کشور با اشاره به آمار شکایات پزشکی گفت شکایت از متخصصین زنان و زایمان بیشترین آمار شکایات را شامل می شود به گزارش خبرنگار مهر دکتررئیس بسیج جامعه زنان میامی: گسترش معنویات در رمضان بیشتر مورد توجه قرار گیرد
رئیس بسیج جامعه زنان میامی گسترش معنویات در رمضان بیشتر مورد توجه قرار گیردرئیس سازمان بسیج جامعه زنان میامی گفت گسترش معنویات در جامعه در ماه رمضان زودتر نتیجه میدهد و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد نسرین تاجیان امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در میامی اظهار کرد اننقویان: چرا از غربیها بیشتر دروغ میگوییم؟
نقویان چرا از غربیها بیشتر دروغ میگوییم الان این غربیها عرق خوار هرچه بخواهید هستند اما فکر میکنم به اندازه ما دروغ نمیگویند و این برای جامعهای که خودش را به دین خدا دیانت میبندد خیلی زشت است دروغگویی و خلاف گویی به بهانههایی چون این مصلحت نظام اقتضاء میکند اینجادر گفتوگو با عضو شورای فرهنگی زنان تشریح شد چرایی استقبال غربیها از کاهش جمعیت ایران/نقشه شوم آمریکا برای کا
در گفتوگو با عضو شورای فرهنگی زنان تشریح شدچرایی استقبال غربیها از کاهش جمعیت ایران نقشه شوم آمریکا برای کاهش جمعیت کشورهای اسلامییک عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت کشورهای غربی و در رأس آن آمریکا برای ایجاد تعادل جمعیتی به نفع خود به کاهش رشد جمعیت در جهان سوم و بخصوص کشورهچرا بعضی از کودکان دوست ندارند بخوابند؟!
چرا بعضی از کودکان دوست ندارند بخوابند شاید شما نیز همچون دیگر والدین با این سناریو کاملا آشنا باشید کودک مدرسه ای خود را ساعت 9 به رختخواب روانه می کنید او را می بوسید و برایش آرزو می کنید خواب های خوب ببیند روز طولانی و خسته کننده ای داشته اید و هنوز هم ظرف های شام روی میزنان بیشتر کار می کنند، کمتر حقوق می گیرند
زنان بیشتر کار می کنند کمتر حقوق می گیرند اقتصاد > بازارکار - آخرین آمار منتشر شده از نرخ مشارکت زنان ایرانی 1 9 درصد بوده که جمعیت دو میلیون نفری زنان در اشتغال را نشان می داد ولی نرخ مشارکت مردان در همان زمان 8 60 درصد بوده است محمد احساني در سال های اخیر زنانزنان بیشتر افسرده میشوند یا مردان؟
زنان بیشتر افسرده میشوند یا مردان وراثت و سابقه خانوادگی خطر ابتلا به افسردگی را در زنان و مردان افزایش میدهد اما با این حال آسیبپذیری ژنتیکی همراه با حوادث استرسزا در زندگی ممکن است به بروز شدیدتر افسردگی در زنان منجر شود خبرگزاری ایسنا زنان در مقایسه با مردان دو برابر بیبیماری افسردگی ˈاساسیˈ در زنان شیوع بیشتری دارد
یک متخصص بیماری افسردگی اساسی در زنان شیوع بیشتری دارد زنجان- ایرنا- روانپزشک مرکز آموزشی و درمانی شهید بهشتی استان زنجان گفت بیماری افسردگی اساسی در زنان شایع تر از مردان است علیرضا آرمانی کیا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود بیماری افسرگی اساسی در میان زناننرخ سود سپرده ها بايد بالا تر از تورم باشد/مردم تمايلي به سرمايه گذاري در بانک ها ندارند
۲ تير ۱۳۹۳ ۱۱ ۳۵ق ظ نرخ سود سپرده ها بايد بالا تر از تورم باشد مردم تمايلي به سرمايه گذاري در بانک ها ندارند عضو سابق اتاق شيراز با اشاره به اينکه نرخ سود سپرده بايد بالاتر از نرخ تورم باشد گفت چون در اين موضوع داراي برنامه ريزي منظمي نيستيم شاهد افزايش قيمت ها در بازار ارز هانقلاب آزادی بیشتری را برای زنان فراهم کرد
یک نویسنده انقلاب آزادی بیشتری را برای زنان فراهم کرد جعفر ابراهیمی گفت بعد از انقلاب اسلامی فضای جامعه عوض شد و آزادی بیشتری برای زنان شاعر ایجاد شد جعفر ابراهیمی شاعر در گفتگو با خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران گفت طبق وضعیت اجتماعی ایران به طور کلی زنها کمتر وارد ادبحجتالاسلام آقاتهرانی مطرح کرد نمایندگان مجلس تمایلی برای عضویت در کمیسیون فرهنگی ندارند/انفصال فرهنگی در کش
حجتالاسلام آقاتهرانی مطرح کردنمایندگان مجلس تمایلی برای عضویت در کمیسیون فرهنگی ندارند انفصال فرهنگی در کشور جدی استنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت یکی از نمونههای بیتوجهی مسئولان و نمایندگان به مقوله فرهنگ همین عدم رغبت برای عضویت نمایندگان در کمیسیون فرهنگی اس-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها