واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار: سیستان و بلوچستان باید عاری از بی سوادی شود زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با سواد کردن تمام افراد بی سواد با توجه به بالا بودن نرخ بی سوادی در استان مهمترین و بزرگترین برنامه در حوزه آموزش و پرورش است.
به گزارش ایرنا، ˈعلی اوسط هاشمیˈ روز پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزود: در وضعیت شاخص های آموزشی استان باید تغییرات جدی ایجاد شود هر چند که از نظر فضای آموزشی دچار مشکلاتی هستیم و این فضاها منطبق با شرایط معمول نیست اما رویکرد دولت نیز در این زمینه هم سو با نگاه استانی است.
وی اظهار داشت: برنامه تنظیم شده بودجه برای سال 93-94 و ورود به برنامه ششم خوب و مطلوب است و ما باید به این نقطه بیندیشیم که این برنامه موقعیت سیستان و بلوچستان را به صورت جهشی تغییر دهد.
وی گفت: امروز در برنامه ششم رویکرد توازن منطقه ای، عدالت محوری و تکیه بر مزیت های سیستان و بلوچستان مدنظر است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نگاه ویژه ما به آموزش و پرورش رفع مشکل محرومان از تحصیل و داشتن استانی عاری از بیسواد با استفاده از همه ظرفیت های استانی و ملی است زیرا فقر و بیسوادی مانع پشرفت و توسعه می شود.
هاشمی ادامه داد: مسوولان استان برای شناساندن عمق مشکلات آموزش و پرورش باید از حضور مسوولان کشوری در استان بهره گیرند.
وی اظهار داشت: امروز ما نیازمند نگاه های اورژانسی و برنامه ای در راستای تغییر وضع بی سوادی و افزایش تراکم دانش آموزان در فضای آموزشی استان هستیم که این امر نیازمند کمک همه مسوولان و مردم است.
وی بیان کرد: تجمیع شش هزار روستای زیر 20 خانوار یکی از راهکارهای رفع مشکلات و ارتقا شاخص های برخورداری در سیستان و بلوچستان است و سبب کاهش تمام هزینه های دولت در بخش های مختلف روستایی می شود.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقل و انتقال معلمان استان افزود: انتقال بیش از هفت هزار معلم در استان نیازمند ریشه یابی و مطالعه بیش از پیش مسوولان است زیرا این موضوع بسیار ضد انگیزه و آسیب زا در همه زمینه ها است.
هاشمی ادامه داد: جذب نیرو در آموزش و پرورش در استان باید بر اساس قاعده بومی و استانی انجام شود و معلمان باید منطبق با نیاز و استعدادهای آینده و مناطق پراکنده استان جذب شوند.
وی همچنین بر نگهداری بهتر مدارس سیستان و بلوچستان تاکید کرد و افزود: برای نگهداری بهتر از مدارس استان می توان شورای نگهداری مدارس در کنار انجمن اولیا و مربیان راه اندازی کرد تا هم جلوه زیبای مدارس مورد توجه قرار گیرد و هم خود افراد متولی نگهداری مدارس باشند.
استاندار تغییر کاربری مدارس ایجاد شده در محدوده های تجاری را یکی از راههای افزایش کلاس ها دانست و افزود: از محل واگذاری و فروش مدارسی که در نقاط تجاری و مرغوب قرار دارند می توان در نقاط دیگر مدارس بیشتری احداث کرد.
هاشمی یکی دیگر از مشکلات آموزش در سیستان و بلوچستان را ضعف علوم پایه در مدارس استان دانست و اظهار داشت: نگاه عدالت گرایانه این است که با استخدام دبیران با تجربه و قوی در این رشته ها این مشکل استان حل شود.
به گزارش ایرنا، نشست شورای آموزش و پرورش با حضور آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و مدیران و مسوولان عضو این شورا حضور داشتند. ک/2
7312 / 653
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]