واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار سیستان و بلوچستان: قاچاق بزرگترین تهدید برای توسعه کشور است زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: قاچاق بزرگترین تهدید برای توسعه اقتصادی کشور و منافع ملی است.
به گزارش ایرنا، ˈعلی اوسط هاشمیˈ روز دوشنبه در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان افزود: متاسفانه قاچاق تنوع و پوشش پیدا کرده که باید این پوشش ها مراقبت شود و از آنجایی که زمینه قاچاق دام بر استان سایه افکنده است و حق تولیدکنندگان این بخش نیز ضعیف شمرده می شود مسوولان دست اندرکار باید در مبارزه با این پدیده فعالتر عمل کنند.
وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان از استان های تامین کننده گوشت کشور است اظهار داشت: خوشبختانه استان امسال رشد قابل توجه ای در این زمینه داشت به طوری که اگر در سالهای قبل بین هفت تا هشت هزار تن گوشت کشور را تامین می کرد هم اینک اراده بر این است که بین 30 تا 50 هزار تن گوشت کشور را تامین کند.
وی لازمه این کار را برخورداری از زیرساخت های لازم برای تامین سلامت گوشت دانست و گفت: خوشبختانه در این زمینه در سطح ملی مشکلی وجود ندارد اما این استان دارای مشکلاتی است که رفع آنها نیازمند توجه ویژه مسوولان است.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: دستگاههای متولی به نیابت از مردم به کسی اجازه نخواهند داد که در مسیر غیر رسمی به عرضه گوشت بپردازند به همین سبب مدیران دستگاههای دست اندرکار موظف شدند در مدت 10 روز نسبت به اصلاح و بهبود این وضعیت تدبیر کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هرگونه واردات دام در استان باید با محوریت نیروهای محلی و انجمن های دامی انجام شود تا اشتغال و توسعه منطقه را به همراه داشته باشد.
هاشمی عرضه هرگونه گوشت از طریق غیررسمی توسط قصابان زاهدانی را غیرقانونی دانست و افزود: کارگروهی تخصصی متشکل از معاون امنیتی انتظامی استاندار، فرماندار، دادستان زاهدان و مدیرکل دامپزشکی استان برای تعیین تکلیف بخش عرضه گوشت قرمز این شهرستان تشکیل و در مدت 10 روز موظف به تعیین وضعیت هستند.
وی بر تشکیل گروهی از نیروهای انتظامی و دامپزشکی برای بررسی واردات دام از مرزهای استان تاکید کرد و اظهار داشت: ایجاد ایستگاههای پیش قرنطینه در هنگام ورود دام از مرزها به داخل استان ضروری است و تلاش داریم سیستان و بلوچستان را به قرنطینه ملی تبدیل کنیم.
وی گفت: دستگاههای دست اندرکار استان موظف هستند تمامی دام های قاچاق را پس از توقیف به کشتارگاه برای ذبح انتقال دهند.
استاندار با اشاره به قاچاق موادسوختی از طریق مرزهای استان گفت: قاچاق سوخت نیز هدر رفت منافع ملی است بطوریکه بر اساس آمارهای ارائه شده باتوجه به نصب جی پی اس بر روی کامیون های نیمه سنگین و سنگین در سطح استان، 67 درصد خودروهایی که از سوخت یارانه استفاده می کنند در مسیر خدمت عمومی و تولید قرار ندارد و این مساله حق مردم و دولت را تضعیف می کند.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: وجود چنین مسائلی قابل تحمل نیست و باید اقدامات و تدبیر لازم در این زمینه انجام شود.
وی افزود: هر کامیونی که در مسیر فعالیت قرار نداشته باشد بی شک کارت سوخت آن ابطال می شود.
وی ادامه داد: کامیونهایی که در شهرهای مختلف استان جی پی اس نصب نکرده اند پس از ابلاغ فرصت در نظر گرفته شده اگر در این زمینه اقدام نکردند دریافت سوخت آنها به صورت غیر یارانه ای انجام می شود.
هاشمی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان دارای آینده رو به رشدی است گفت: نظام باری که سه ماهه اخیر در استان در زمینه واردات و صادرات در چرخه گردش بوده حاکی از رشد 44درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
وی ادامه داد: این امر نشان دهنده حرکت استان در حوزه ترانزیت است و باید زمینه تقویت آن نیز با محوریت حمل و نقل و بنادر فراهم شود. ک/2
7312 / 653
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]