محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832995439
معادن محور توسعه سیستان و بلوچستان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معادن محور توسعه سیستان و بلوچستان زاهدان- ایرنا- روند فعالیت های معدنی و رشد فزاینده شاخص های بخش معدن در سیستان و بلوچستان نسبت به سال های گذشته نشان از ظرفیت بالای این بخش برای تبدیل شدن به محور توسعه استان دارد.
به گزارش ایرنا، با توجه به محدودیت های منابع آبی و تکمیل نبودن زیر ساخت های مورد نیاز برای توسعه و در کنار آن نیاز کشور به مواد اولیه صنایع مادر و ضرورت توجه به تولید و تکیه بر توانمندیهای داخلی که در اقتصاد مقاومتی نیز رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید فرمودند، شناسایی ذخایر معدنی در استان های معدن خیز ایران از جمله سیستان و بلوچستان برای تامین نیاز صنایع مهم کشور امری ضروری است.
سیستان و بلوچستان با بیش از دو میلیون و 500 هزار نفر جمعیت و 187 هزار و 502 کیلومتر مربع گستره معادل 2/11 درصد از وسعت کشور را به خود اختصاص داده است.
موقعیت جغرافیایی سیستان و بلوچستان، همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان، دارا بودن مرزهای آبی و دسترسی به آبهای آزاد شرایط بسیار خوبی را برای توسعه فعالیت های اقتصادی و اشتغال در این استان فراهم کرده است.
توجه به مقوله گردشگری، صید و صیادی، بازرگانی و ترانزیت کالا زمینه های مناسبی برای رونق سیستان و بلوچستان بشمار می رود و مهمتر از همه اینکه این استان به دلیل داشتن ساختار زمین شناسی، خاستگاه مناسبی برای انواع مواد معدنی است.
روند فعالیت های معدنی و رشد فزاینده شاخص های بخش معدن سیستان و بلوچستان نسبت به سال های گذشته و ارتقا جایگاه معدن استان در سالهای اخیر نشان از آن دارد که این بخش می تواند به عنوان محور توسعه استان قلمداد شود.
سهم نزدیک به 50 درصدی صنایع معدنی سیستان و بلوچستان از کل صنایع نشان دهنده جایگاه ویژه معدن در رشد و توسعه استان است.
زون نهبندان خاش، بلوک لوت و زون مکران و بخش های رسوبی و کربناته قدیمی، مجموعه پوسته اقیانوسی و دو کمربند کانی زائی نهبندان ایرانشهر و جنوب جازموریان و مجموعه های آذرین نظیر توده گرانیتی زاهدان و کوه سفید سراوان، کمپلکس های ولکانوپلوتونی بزمان، تفتان و لار، زون فلیشی ناحیه مکران، حوضه رسوب گذاری جوان هامون جازموریان، دشت سیستان و سواحل دریای عمان بسترهای مناسبی برای کانی زائی در سیستان و بلوچستان است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: از جمله پتانسیل هـای معدنی مهـم استان می تـوان به ذخائر قـابل توجهی از گـرانیت ( 199423 هزار تن )، مس ( 18199 هـزارتن )، کـرومیت ( 340 هـزار تن )، تیتـانیوم ( 22714 هـزارتـن )، آهـن (193000 هـزارتن )، طلا ( 10000 هزارتن )، آنتیموان ( 160 هزارتن )، مرمر ( 218 هزارتن ) و سنگ آهن ( 210869 هزارتن ) اشاره کرد.
ˈنادر میرشکارˈ افزود: در مجموع سیستان و بلوچستان با یک میلیارد و 100 میلیون تن ذخایر شناسایی شده در رتبه 9 کشوری و در مجموع مجوزهای معدنی با 600 فقره در رتبه 15 کشوری قرار دارد.
وی افزود: سهم بخش صنعت و معدن در اشتغال سیستان و بلوچستان حدود 30 هزار نفر است که معادل شش درصد از کل اشتغال استان می شود.
وی گفت: میانگین تعداد گواهی کشف 30 ساله تا سال 87 در استان حدود 8/2 فقره و میانگین ذخایر کشف شده در این مدت حدود 5/19 میلیون تن بود در حالی که در پنج سال اخیر ( از سال 88 تا 92 ) میانگین گواهی کشف صادره به 21 فقره و میانگین ذخیره کشف شده به 83 میلیون تن رسیده است.
وی افزود: به عبارت دیگر سیستان و بلوچستان از سال 88 تا 92 از نظر میانگین تعداد گواهی کشف شده 600 درصد و از نظر میانگین ذخایر کشف شده 300 درصد نسبت به 30 سال قبل از آن ( 57 تا 87) رشد کرده است.
وی گفت: تا پایان سال 87 کمتر از 20 میلیون تن ذخایر فلزی شامل مس، تیتانیوم، آهن، طلا، منگنز، نیکل و غیره در سیستان و بلوچستان شناسایی شد که این میزان هم اینک بیش از 250 میلیون تن است که هزار و 100 درصد رشد معادل (11 برابر کل ذخایر فلزی استان تا پایان سال 87 ) را نشان می دهد.
وی افزود: متاسفانه به دلیل نبود کشف ذخایر فلزی قابل توجه در سالهای 87 و قبل از آن، امکان برنامه ریزی برای احداث کارخانه های فرآوری نیز میسر نبود و از این بابت سرمایه گذاری صورت نگرفته است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال های اخیر با کشف ذخایر جدید شامل مس ( 20 میلیون تن )، آهن و آهن پلاسری ( 200 میلیون تن )، نیکل ( هشت میلیون تن )، تیتانیوم ( 20 میلیون تن )، طلا ( 10 میلیون تن ) و ذخایر محدود متعدد دیگر شامل گرانیت، منگنز، آنتیموان، منیزیت و غیره زمینه سرمایه گذاری برای فرآوری مواد معدنی مکشوفه در استان فرآهم شده است.
وی اضافه کرد: تجهیز معدن و کارخانه فرآوری مس چهل کوره در حال اجرا با 100 میلیارد ریال اعتبار، مقدمات برای احداث کارخانه فرآوری آنتیموان در سفیدآبه در مقیاس پایلوت با 200 میلیارد ریال اعتبار، مقدمات برای ساخت کارخانه فرآوری طلا در بزمان با 200 میلیارد ریال اعتبار و مقدمات احداث کارخانه فرآوری تیتانیوم در فنوج با 150 میلیارد ریال اعتبار از مهمترین فعالیت های صورت گرفته در بخش معدن استان بحساب می آید.
میرشکار گفت: این در حالی است که بستر فعالیت اکتشافی و نتایج اخذ شده، سازمانهای تخصصی وابسته به دولت را برای حضور در استان و سرمایه گذاری در امر اکتشاف ترغیب کرده است به طوری که سازمان توسعه و نوسازی معادن ایران (ایمیدرو) در 40 هزار کیلومتر مربع، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی در حدود 15 هزار کیلومتر مربع، شرکت های صدر تامین (وابسته به سازمان تامین اجتماعی)، ملی صنایع مس ایران، خدمات اکتشافی، صبامیهن و چندین شرکت معدنی بزرگ دیگر مقدمات اکتشاف در بخش های وسیعی از استان را در کنار فعالیت بخش خصوصی آغاز کردند.
وی گفت: این استراتژی سازمان های تخصصی وابسته به دولت نشان دهنده فراهم شدن زمینه مساعد برای ساخت صنایع معدنی بزرگ در سیستان و بلوچستان است و رویکرد ایجاد شده از سال 87 تا کنون و استمرار این مسیر در آینده می تواند نوید بخش توسعه استان باشد.
مشاور رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در امور معادن گفت: تا پایان سال گذشته 986 میلیون و 327 هزار تن ماده معدنی شامل مس، گچ، آلوویوم، لوماشل، آهک، آهن و آهن پلاسری، سنگ لاشه، نیکل، تیتانیوم، منگنز، آنتیموان، کرومیت، طلا، سیلیس، زئولیت، پوزولان، تراورتن، گارنت، گل سفید، کائولن، خاک صنعتی، تالک، مرمر، مرمریت، سنگ چینی، منیزیت، سیل و ماسه سنگ و گرانیت در استان کشف شده است.
ˈداوود شهرکیˈ افزود: همچنین در این مدت 418 فقره پروانه اکتشاف، 191 فقره گواهی کشف، 98 فقره اجازه برداشت و 116 فقره پروانه بهره برداری از معادن سیستان و بلوچستان صادر شده است.
وی اظهار داشت: مس چهل کوره با 15 میلیون تن کانسنگ ذخیره در 120 کیلومتری شمال غرب زاهدان، طلای چاه نعلی بزمان با 3،6 میلیون تن کانسنگ طلا ذخیره در 175 کیلومتری شمال غربی ایرانشهر، آنتیموان سفیدابه با پنج هزار و 460 تن کانسار آنتیموان در 300 کیلومتری شمال غرب زاهدان، مرمر فازی لک با 30 هزار تن ذخیره در 305 کیلومتری شمال غرب ایرانشهر و گرانیت بوگ با دو میلیون و 400 هزار تن ذخیره در 58 کیلومتری جنوب شرق زاهدان از شاخص ترین معادن استان به شمار می روند.
وی گفت: گرانیت سبز بزمان با دو میلیون و 100 هزار تن ذخیره در 35 کیلومتری جنوب غرب بزمان، آهک سیمان زابل با 87 میلیون و 309 هزار و 910 تن ذخیره در 74 کیلومتری شمال زاهدان، آهک سیمان خاش با 29 میلیون و 409 هزار تن در 17 کیلومتری جنوب شرق خاش، منگنز آسان دوک با 254 هزار تن اکسید منگنز ذخیره در 17 کیلومتری جنوب شرق فنوج و منگنز خیبر اسپکه با 95 هزار تن ذخیره در 55 کیلومتری جنوب شرق اسپکه از دیگر معادن مطرح استان هستند.
وی افزود: توسعه فعالیتهای اکتشافی در قالب طرحهای عمرانی سازمان در راستای تکمیل اطلاعات پایه زمین شناسی، توسعه فعالیت های اکتشافی بخش خصوصی از طریق اعطای تسهیلات بانکی در امر اکتشاف و استفاده از امتیازات صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی، جذب شرکت های خصوصی بزرگ و شرکت های دولتی معدنی وابسته به وزارت در امر اکتشاف و بهره برداری از معادن استان و سازماندهی برنامه های معدنی از طریق اعمال نظارت مستمر بر فعالیت ها و جلوگیری از تخریب معادن از اهم برنامه بخش معدن استان است.
وی بکارگیری نیروهای متخصص بخش معدن در فعالیت های معدنی و تقویت جایگاه اعضای نظام مهندسی معدن، اعمال سیاست حمایت از طرح های معدنی در مناطق مستعد معدنی از طریق استفاده از منابع ایمیدرو برای مشارکت و پیگیری تامین اعتبار مورد نیاز برای ساخت زیر بناهای معدن به منظور کاهش هزینه های تولید و جذب سرمایه گذاران به این بخش را از دیگر اولویت های سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان برشمرد.
وی گفت: در حال تجهیز و آماده سازی به منظور آماده نبودن واحد فرآوری یا باطله برداری، افت کیفیت ماده معدنی، سوء مدیریت و اختلاف شرکا، نبود راه دسترسی مناسب و سایر زیر ساخت ها، اختلافات محلی و منطقه ای، افت نیاز بازار و نبود خریدار و افزایش هزینه تمام شده و هزینه استخراج از شاخص ترین دلایل غیر فعال بودن معادن در این استان است.
مشاور رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در امور معادن افزود: تهیه نقشه های زمین شناسی 100000/1 استان ( 45برگ ) طی برنامه پنجم توسعه با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد ریال، تهیه 40 برگ نقشه 25000/1 زمین شناسی بر اساس نتایج حاصله از نقشه های پایه 100000/1 با پیشنهاد سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با 40 میلیارد ریال اعتبار و انجام مطالعات ژئوفیزیک هوایی در مناطق مستعد معدنی با پیشنهاد سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی با 50 میلیارد ریال اعتبار از مهمترین پیشنهادات این سازمان در راستای توسعه فعالیت های معدنی محسوب می شود.
شهرکی گفت: ایجاد زیر بناهای لازم برای معادن و صنایع معدنی با 680 میلیارد ریال اعتبار، صدور مجوز ورود ماشین آلات معدنی از طریق منطقه آزاد چابهار با شرایط ویژه و گسترش محدوده استفاده از آن ها در معادن سطح استان، تسهیلات مورد نیاز برای تامین ماشین آلات معدنی برای معادن استان به میزان 250 میلیارد ریال و تامین اعتبار و اعطای مجوز برای خرید پنج خودرو کمک دار برای سازمان از دیگر پیشنهادات این سازمان برای بهبود وضعیت معدنی سیستان و بلوچستان است.
وی تجهیز و تامین نیازمندی های مراکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی زاهدان و چابهار و تکمیل و تجهیز آزمایشگاه آنالیز مواد معدنی مربوط به دفتر سازمان زمین شناسی استان به منظور خرید تجهیزات (اسپکتروفتومتر – یووی ویزیبل (UV) و دستگاه ICP – OES ( اسپکترومتر نشر نوری ) با سه میلیارد ریال اعتبار را از دیگر پیشنهادات سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در راستای توسعه فعالیتهای معدنی برشمرد. ک/4
7307 / 653
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
نماینده مردم گناباد در مجلس : باید صنعت در شهرهای کم آب ، محور توسعه باشد
نماینده مردم گناباد در مجلس باید صنعت در شهرهای کم آب محور توسعه باشد گناباد - ایرنا -نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی گفت با توجه به کمبود شدید منابع آبی باید محور توسعه شهرهای کم آب از جمله گناباد بر صنعت متمرکز شود حجت الاسلام محمد رجایی روز1،3 میلیارد متر مکعب روان آب در سیستان و بلوچستان به هدر می رود
1 3 میلیارد متر مکعب روان آب در سیستان و بلوچستان به هدر می رود زاهدان- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت یک میلیارد و 300 میلیون متر مکعب روان آب به دلیل نبود شرایط جذب در خاک در مناطق مختلف جنوب استان به هدر می رود به گزارش ایرنا احمد عاقبت بخیر روز یکرد پای مشاور عالی احمدی نژاد به عنوان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن در دعوای دو معدن
رد پای مشاور عالی احمدی نژاد به عنوان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن در دعوای دو معدن اقتصاد > صنعت - ایرنا نوشت متوقف شدن بخشی از بهره برداری معدن شرکت زرین معدن قراکند بیجار توسط دیوان عدالت اداری پای ثمره هاشمی را به میان دعوای دو معدن کشاند رییس هیاترییس اتاق بازرگانی: توسعه معادن در استان سمنان موفق نبوده است
رییس اتاق بازرگانی توسعه معادن در استان سمنان موفق نبوده است سمنان - ایرنا - رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان سمنان معادن این استان را از نظر تنوع و ذخیره معدنی غنی دانست اما گفت توسعه معادن در این استان موفقیت لازم را نداشته است علی اصغر جمعه ای روز شنبه درسوانح رانندگی جان هفت نفر را در محورهای سیستان و بلوچستان گرفت
استانها شرق سیستان و بلوچستان در 24 ساعت گذشته سوانح رانندگی جان هفت نفر را در محورهای سیستان و بلوچستان گرفت زاهدان-خبرگزاری مهر سوانح رانندگی طی 24 ساعت گذشته در محورهای جنوبی و شمالی سیستان و بلوچستان جان 7 تن را گرفت و سه نفر را راهی بیمارستان کرد به گزارش خبرنگار مهرخرمای تازه سیستان و بلوچستان بر سر سفره روزه داران
خرمای تازه سیستان و بلوچستان بر سر سفره روزه داران زاهدان - ایرنا - برداشت خرمای زودرس شامل انواع کوتومی نگال آبدندان و ربی سرچاهی در شهرستانهای نیکشهر قصرقند سرباز و ایرانشهر در آستانه ماه مبارک رمضان آغاز شده تا سفره افطار و سحری روزه داران را شیرین کند رییس سازمان جهاد1،3 میلیارد متر مکعب روان آب از سیستان و بلوچستان به هدر می رود
1 3 میلیارد متر مکعب روان آب از سیستان و بلوچستان به هدر می رود زاهدان- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت یک میلیارد و 300 میلیون متر مکعب روان آب به دلیل نبود شرایط جذب در خاک از مناطق مختلف جنوب استان به خارج از کشور به هدر می رود به گزارش ایرنا احمد عابیش از یک میلیون سهم در بورس سیستان و بلوچستان معامله شد
بیش از یک میلیون سهم در بورس سیستان و بلوچستان معامله شد زاهدان- ایرنا- مدیر بورس منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت یک میلیون و 395 هزار و 714 سهم و حق تقدم در هفته گذشته در تالار بورس منطقه ای این استان معامله شد سوگل هیراد روز پنجشنبه با ارسال گزارشی به خبرگزاری جمهوری اسلامیاستاندار سیستان و بلوچستان: هدف از نجات هامون احیا سیستان و زیست ساکنان آن است
استاندار سیستان و بلوچستان هدف از نجات هامون احیا سیستان و زیست ساکنان آن است زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت نخستین هدف از احیا هامون سلامت محیط حیات سیستان و فراهم شدن زمینه زیست ساکنان این منطقه است به گزارش ایرنا علی اوسط هاشمی روز سه شنبه در نشست کارگروه اتاکید استاندار سیستان و بلوچستان بر برنامهریزی برای توسعه بنادر و اسکلهها
جمعه ۱۳ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۹ استاندار سیستان و بلوچستان گفت افزایش حجم بارگیری بنادر چابهار از ۲ ۵ به ۶ میلیون تن در سال میتواند موجب توسعه اشتغالزایی این منطقه شود علی اوسط هاشمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه سیستان و بلوچستان افزود زمینههای سرمشرکت مخابرات سیستان و بلوچستان 170میلیارد ریال از مشترکان طلبکار است
شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان 170میلیارد ریال از مشترکان طلبکار است زاهدان- ایرنا- مدیرعامل شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان گفت مشترکان این استان حدود 170 میلیارد ریال بدهی معوقه به این شرکت دارند که انتظار است به منظور خدمات دهی بهتر بیش از پیش با مخابرات همکاری کنند محمودرضاطی 48 ساعت گذشته 8 نفر در تصادفات محورهای سیستان و بلوچستان کشته و مجروح شدند
طی 48 ساعت گذشته8 نفر در تصادفات محورهای سیستان و بلوچستان کشته و مجروح شدندرئیس پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان گفت بر اثر حادثه رانندگی در محورهای سیستان و بلوچستان یک نفر کشته و هفت تن مجروح شدند به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس سیستان واستاندار لرستان: محور توسعه لرستان، سرمایه گذاری و مشارکت فعال بخش خصوصی در عرصه های اقتصادی است
استاندار لرستان محور توسعه لرستان سرمایه گذاری و مشارکت فعال بخش خصوصی در عرصه های اقتصادی است خرم آباد - ایرنا - استاندار لرستان گفت محور اصلی رشد و توسعه همه جانبه و پایدار اقتصادی استان حضور فعال و مشارکت موثر بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف صنعتی و تولیدی استسرمایه گذاری هند در مجتمع های پتروشیمی استان سیستان و بلوچستان
معاون شرکت ملی صنایع پتروشیمی در گفت وگو با ایرنا سرمایه گذاری هند در مجتمع های پتروشیمی استان سیستان و بلوچستان تهران - ایرنا - معاون شرکت ملی صنایع پتروشیمی از تمایل زیاد هندی ها برای سرمایه گذاری در قطب های پتروشیمی ایرانشهر و چابهار در استان سیستان و بلوچستان خبر داد محمدحسمردم سیستان و بلوچستان نباید در ماه رمضان مشکل قطعی آب و برق داشته باشند
معاون استاندار مردم سیستان و بلوچستان نباید در ماه رمضان مشکل قطعی آب و برق داشته باشند زاهدان- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد رفع کمبود احتمالی آب و قطعی و افت ولتاژ برق در برخی مناطق استان در ماه مبارک رمضان باید در اولویت دستگاهای مربوطبانکها بيشتر خود را با شريعت اسلام تطبيق دهند / ساخت راه آهن در استان سيستان و بلوچستان
۴ تير ۱۳۹۳ ۱۱ ۱۵ق ظ امام جمعه اهل سنت زاهدان بانکها بيشتر خود را با شريعت اسلام تطبيق دهند ساخت راه آهن در استان سيستان و بلوچستان امام جمعه اهل سنت زاهدان با اشاره به اينکه پيشرفت هاي کشور به طور کلي به بانک ها وابسته است گفت سيستم بانکي در زندگي امروز بشري مولفه مهم والزتقسيم 350 ريال سود به ازاي هر سهم توسعه معادن روي ايران
۱۰ تير ۱۳۹۳ ۱۵ ۱۰ب ظ تقسيم 350 ريال سود به ازاي هر سهم توسعه معادن روي ايران سهامدران شرکت توسعه معادن روي ايران در مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 93 با تقسيم مبلغ 350 ريال سود به ازاي هر سهم موافقت کردند به گزارش خبرگزاري موج شرکت توسعه معادن روي ايران در روز دوشنبه مورخ 9-
اقتصادی
پربازدیدترینها