تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871879443




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خرید و فروش اینترنتی کتاب نیازمند فرهنگ‌سازی است/ مردم به فروش آنلاین اعتماد ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و ادب > ادیبات ایران بررسی فروش انلاین کتاب/7:
خرید و فروش اینترنتی کتاب نیازمند فرهنگ‌سازی است/ مردم به فروش آنلاین اعتماد ندارند
مدیر سایت «آسان کتاب» معتقد است: خرید و فروش اینترنتی کتاب به فرهنگ‌سازی نیاز دارد؛ این‌که گفته می‌شود سودجویان می‌توانند از رمز دوم کارت سوءاستفاده و پول برداشت کنند. همین مساله موجب می‌شود مردم کمتر به فروش آنلاین اعتماد کنند.



رضا علی‌لو، مدیر سایت«آسان کتاب» که نماینده انحصاری انتشارات دانشگاه تهران نیز هست در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به این‌که سایت از سال 1391 کار خود را آغاز کرده گفت: نزدیک به دو سال است که ما کار خود را آغاز کرده‌ایم و بیشتر کتاب‌های ما، کتب دانشگاهی در زمینه‌های مختلف فنی- مهندسی، علوم انسانی است و کمتر در این مجموعه، رمان و داستان به چشم می‌خورد. او در ادامه بیان کرد: 15 هزار عنوان کتاب دراین سایت موجود است. به عبارتی همه کتاب‌های دانشگاهی که در سال‌های اخیر منتشر شده‌اند در این مجموعه گردآمده‌اند و ما با بسیاری از ناشران معتبر کتب دانشگاهی چون سمت، نی، علم معمار، دانشگاه تهران و... همکاری می‌کنیم. علی‌لو در پاسخ به این‌که چگونه می‌توان اعتماد مردم به فروش آنلاین کتاب را بالا برد، بیان کرد: خود سایت‌ها می‌توانند نقش مهم و موثری داشته باشند برای مثال خود ما بلافاصله پس از خرید کتاب به مشتریان خود، کد پیگیری می‌دهیم تا بدانند به سر کتابی که خریده‌اند چه آمده و در صورت نیاز باید کتاب خود را کجا جستجو کنند. اما سایت‌هایی هستند که کتابی را به مشتری می‌فروشند بدون آن‌که کالای مورد نظر را در انبار یا در قفسه خود داشته باشند. پس لازم است اطلاعات سایت، به‌روزشود تا اشتباهی پیش نیاید و نام کتابی بر صفحه سایت نقش ببندد که در انبار موجود است. مدیر سایت«آسان کتاب» با اشاره به این‌که فروش آنلاین بیشتر، تازه‌های نشر را دربرمی‌گیرد گفت: پخش سنتی کتاب، به شدت مشتری محور است و منتظر می‌ماند تا مخاطب، چند بار به او سفارش بدهد تا کتابی را به دست شهرستانی‌ها برساند به همین‌خاطر فروش آنلاین کتاب، بیشتر تازه‌های نشر را شامل می‌شود. خوانندگان از این طریق می‌توانند به سایت‌های فروش آنلاین کتاب مراجعه کنند و آنچه می‌خواهند را سفارش دهند. به گفته علی‌لو، بین 85 تا 90 درصد مشتریان سایت «آسان کتاب» را شهرستانی‌ها تشکیل می‌دهند چون دسترسی کمتری به کتاب دارند و ترجیح می‌دهند کتاب مورد نظرشان را این‌گونه تهیه کنند. اما آنچه از دید او مشکل‌آفرین است، این‌که گفته می‌شود سودجویان می‌توانند از رمز دوم کارت سوءاستفاده و پول برداشت کنند. همین مساله موجب می‌شود مردم کمتر به فروش آنلاین اعتماد کنند و برای رسیدن به این نقطه به فرهنگ‌سازی نیاز داریم. او یکی ازامکانات خوب سایت‌های فروش آنلاین را معرفی کتاب و امکان مطالعه چند صفحه نخست آن دانست و افزود: گرچه بیشتر مخاطبان، هدفمند خرید می‌کنند اما لازم است که کتاب‌ها معرفی شوند حتی سایت «آسان کتاب» براین است که چند صفحه نخست هر کتاب را نمایش دهد. همان‌گونه که وقتی برای خرید کتاب به نمایشگاه یا کتاب‌فروشی می‌رویم چنین می‌کنیم و چند صفحه‌ای از ان را ورق می‌زنیم.


۱۳۹۳/۴/۱۸ - ۱۰:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن