محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852474104
افزایش قیمت فرآورده های لبنی نتیجه بی برنامگی و تصمیم گیری های مقطعی مسئولان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
افزایش قیمت فرآورده های لبنی نتیجه بی برنامگی و تصمیم گیری های مقطعی مسئولان تهران - ایرنا - افزایش تدریجی نرخ شیر خام و تکرار سناریوی تشدید قیمت فرآورده های لبنی در دو تا سه سال اخیر که حاکی از بی برنامگی و تصمیم گیری های مقطعی فعالان این بخش بوده نه تنها سبب کاهش مجدد مصرف شیر و سایر تولیدات لبنی بوده بلکه تعطیلی برخی از واحدهای دامی و کارخانجات لبنی را نیز در پی داشته است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در پی اولین افزایش قیمت شیر خام در سال 90 از 450 به 1100 تومان به تدریج زمینه روند صعودی قیمت فرآورده های لبنی شکل گرفت و با قطع شیر یارانه ای در همان سال، کاهش مصرف شیر و فرآورده های لبنی روند صعودی به خود گرفت.
تداوم این روند و افزایش مجدد نرخ شیر خام در سال جاری، سناریوی افزایش مجدد نرخ لبنیات و فرآورده های لبنی را فراهم کرد که این امر نیز حاکی از ادامه کاهش مصرف این محصولات از سوی مردم است.
این در حالی است که پس از چانه زنی های زیاد بین دامداران، صنایع و دولت، قیمت فرآورده های لبنی در ابتدای ماه مبارک رمضان 15 درصد افزایش یافت و افزایش 15 درصد دیگر به پایان ماه مبارک رمضان موکول شد.
شیر یک ماده غذایی ارزشمند و مصرف آن برای هر گروه سنی مفید و عدم مصرف آن باعث بروز بیماری های مختلف است که بی توجهی به مصرف آن می تواند هزینه های درمانی زیادی را بر دولت تحمیل کند. همچنین در حالی که تداوم کاهش مصرف شیر در ایران بعلت افزایش قیمت ها ادامه دارد، برخی از کشورهای توسعه یافته برای تشویق مردم به مصرف آن حتی یارانه نیز پرداخت می کنند.
در حالی که سرانه مصرف شیر در کشورهای دنیا بین 250 تا 400 کیلوگرم است، متاسفانه سرانه مصرف شیر در ایران طی سال های اخیر از 100 به 60 کیلوگرم کاهش یافته که تداوم آن روند سلامت جامعه را با مخاطرات متعددی مواجه خواهد کرد.
در واقع آمار موجود حاکی از آن است که سرانه مصرف شیر ایران کمتر از یک پنجم استاندارد جهانی است که طی سال های اخیر موجب افزایش بی رویه بیماری های استخوانی از جمله پوکی استخوان و خرابی دندان در سنین پائین شده است.
کاهش مصرف شیر علاوه بر تهدید سلامت جامعه، باعث از دست رفتن بازارهای داخلی و خارجی صنایع لبنی می شود، به طوری که این معضل می تواند موجب تعطیلی برخی از واحدهای لبنی و دامداری ها شود که این امر ضمن کاهش توان تولید، بیکاری را در کشور نیز تشدید خواهد کرد.
قیمت هر کیلوگرم شیر خام در سال 90 معادل یکهزار و 110 تومان تعیین شد که این رقم تا اواخر سال 92 برقرار بود اما دولت برای حمایت از تولیدکنندگان شیر خام در اواخر سال گذشته یارانه 190 تومانی به ازای دریافت هر کیلوگرم شیر خام با کیفیت را به فعالان این بخش اختصاص داد که در نهایت قیمت هر کیلوگرم شیر به 1300 تومان رسید. این در حالی است که کارخانجات فرآورده های لبنی تنها شیر خام باکیفیت را با قیمتی کمتر از نرخ مصوب یا بین 1200 تا 1250 تومان خریداری می کردند و همین امر سبب افزایش خسارت و نارضایتی تولیدکنندگان شیرخام شد.
بنابراین دولت برای حل مشکل دامداران وارد عمل شد و از اوایل تیرماه سالجاری قیمت خرید شیر خام از دامداران 1440 تومان تعیین شد که چند روز پس از اعلام این نرخ، نرخ هر لیتر شیر و دیگر فرآورده های لبنی در ابتدای ماه مبارک رمضان با 15 درصد افزایش مواجه شد. دامداران همچنان مدعی هستند صنایع لبنی هر لیتر شیر خام را به قیمت 1110 تا 1250 تومان از آنها خریداری می کنند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران، با اشاره به هزینه های بالای قیمت تمام شده تولید، قیمت واقعی هر کیلوگرم شیر خام را 1600 تومان عنوان کرد و گفت: با وجود تعیین قیمت هر کیلوگرم شیرخام به ارزش 1440 از سوی ستاد تنظیم بازار و خسارت های متعدد دامداران طی ماه های اخیر، متاسفانه صنایع لبنی همچنان از خرید تضمینی شیرخام با قیمت مصوب سرپیچی کرده و شیرخام را با قیمتی حدود 1110 تا 1250 تومان خریداری می کنند.
سعید سلطانی سروستانی افزود: با وجودی که وزارت جهادکشاورزی مصوبه نرخ 1440 تومان برای هر کیلوگرم شیرخام را از اول تیرماه سال جاری برای صنایع لبنی قابل اجرا می داند، اما صنایع هر کیلوگرم شیر خام با کیفیت (3 درصد چربی و بار میکروبی پائین) را 1250 تومان خریداری و ادعا می کنند بازار کشش نرخ 1440 تومانی شیرخام را ندارد؛ این در حالیست که هم اکنون صنایع لبنی قیمت محصولات فرآوری شده خود را 15 درصد افزایش داده اند.
وی ادامه داد: هم اکنون بخش عمده شیرخام با کیفیت توسط گاوداری های صنعتی تولید و با قیمت 1250 تومان از آنها خریداری می شود، اما شیرخام گاوداری های سنتی و نیمه صنعتی همچنان به قیمت پایه 1110 تومان به فروش می رسد.
وی تاکید کرد: در صورتی که تولیدکنندگان شیرخام با مشکل کاهش تولید مواجه شوند، صنایع لبنی نیز قادر به تولید محصولات لبنی نخواهند بود، بنابراین بازارهای صادراتی و داخلی خود را از دست می دهند.
به گفته وی، هم اکنون 1300 هزار واحد دامی سنتی، نیمه صنعتی و صنعتی درکشور فعال است که 60 درصد تولید مربوط به واحدهای تولیدی صنعتی و مابقی مربوط به واحدهای سنتی و نیمه صنعتی است.
وی بیان داشت: به طور قطع اجرای ماده 33 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی می تواند در حمایت از تولیدکنندگان شیرخام موثر واقع شود.
احمد مقدسی رئیس انجمن گاوداران استان تهران گفت: دولت برای حمایت از مصرف کنندگان و جلوگیری از کاهش مصرف شیر، یارانه ای را به مصرف کنندگان تخصیص دهد.
وی با اشاره به اینکه دامداران به طور متوسط برای تولید شیرخام 30 درصد ضرر و زیان می دهند، افزود: با تخصیص هرگونه یارانه به بخش تولید و صنایع لبنی مخالفیم، چرا که تزریق یارانه به اسم تولیدکنندگان شیر خام و به سود صنایع خواهد بود و معتقدم در هرکجا که یارانه به بخش تولید تزریق شود، فساد به آن بخش راه پیدا می کند و در نهایت منجر به نابودی تولید می شود.
وی افزود: با وجود آنکه ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلوگرم شیرخام را 1440 تومان یعنی کمتر از نرخ واقعی تولید آن تعیین کرده، اما صنایع لبنی شیرخام را با قیمت 1250 تومان از دامداران خریداری می کنند.
وی تصریح کرد: این در حالیست که صنایع لبنی مبادرت به افزایش 30 درصدی فرآورده های لبنی کرده اند، به طوری که 15 درصد افزایش نرخ محصولات لبنی اجرایی شده و قرار است 15 درصد دیگر پس از اتمام ماه مبارک رمضان عمل شود، اما هنوز شیرخام با قمیت مصوب ستاد تنظیم بازار از دامداران خریداری نمی شود.
مقدسی با بیان آنکه 70 درصد مواد اولیه صنایع لبنی را شیر خام تشکیل می دهد، گفت: در صورتی که تولیدکنندگان شیر خام مورد حمایت دولت و دستگاه های نظارتی بر اعمال خرید مصوب شیرخام قرار نگیرند، به طور حتم در آینده نزدیک صنایع لبنی نیز با بحران تامین شیرخام مواجه خواهند شد که باید ماست و پنیر مورد نیاز کشور را نیز از خارج وارد کنیم.
وی درباره بازارهای صادراتی صنعت لبنیات نیز اظهار داشت: طی سالهای اخیر صنایع لبنی توانسته اند بازارهای صادراتی مناسبی را برای خود ایجاد کنند که افزایش 30 درصدی نرخ لبنیات و فرآورده های لبنی می تواند موجب لطمه جبران ناپذیر به این بخش باشد.
رضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی شیر ایران نیز معتقد است، بازار کشش خرید شیر خام به قیمت 1440 تومان را از دامداران ندارد و اساس مجوز ستاد تنظیم بازار مبنی بر آزادسازی قیمت شیرخام برای مصرف کنندگان را عرضه و تقاضا تعیین می کند و این قیمت براساس کیفیت شیر بین 1110 تا 1250 تومان متغییر است.
وی می گوید: همچنین به تازگی مبلغ 300 میلیارد تومان یارانه جدید برای دریافت شیرخام در فصل بهار به تصویب رسید که با پرداخت 190 تومان به ازای هر کیلوگرم شیر خام و خرید شیر خام از سوی کارخانه ها با قیمت 1250 تومان، قیمت شیر خام از دامداران به 1440 تومان می رسد.
وی افزود: به دلیل افزایش هزینه های تولید صنایع لبنی در سالجاری، خرید شیرخام با قمیت 1110، 1250 یا 1440 تومان افزایش 30 درصدی نرخ محصولات لبنی را به دنبال داشته که 15 درصد آن از ابتدای تیرماه و قرار است 15 درصد مابقی در ماه آینده لحاظ شود.
مشاور مدیرعامل صنایع شیر ایران نیز معتقد است: اعمال نرخ 1440 تومانی شیرخام، به طور قطع رشد قیمت 30 درصدی فرآورده های لبنی را منجر که این امر به دلیل عدم کشش بازار داخلی و خارجی منجر به سقوط مصرف داخلی و خروج از بازارهای صادراتی می شود.
حسین چمنی اظهار داشت: به دلیل عدم توان خرید مردم در بازار داخل نیز به طور حتم با کاهش شدید مصرف داخلی و فرار آن از سبد خانوار مواجه خواهیم شد.
به گفته وی، صنایع لبنی طی 12 سال اخیر با هزینه های زیادی توانسته جایگاه مناسبی در بازارهای جهانی و منطقه ای کسب کنند.
وی ادامه داد: در مرحله اول اجرای هدفمندی یارانه ها و کاهش مصرف شیر و فرآورده های لبنی در داخل کشور، به دلیل وجود امکان صادرات دامداران و صنایع لبنی با مشکل مواجه نشدند، چرا که بحران عدم جذب داخلی با صادرات جبران شد اما هم اکنون با خروج از بازارهای صادراتی به طور قطع دامداران و صنایع متضرر خواهند شد.
مشاور صنایع شیر ایران گفت: هم اکنون کشور ما نیاز به فرهنگ سازی مصرف شیر و فرآورده های لبنی دارد که باید مسئولان این مهم را مورد توجه قرار دهند.
علی ایرانپور عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی نیز در حمایت ازدامدارن می گوید: نرخ مصوب 1440 تومانی شیر خام که توسط ستاد تنظیم بازار تکلیف قانونی است و صنایع لبنی باید نسبت به آن تمکین کنند.
وی اظهار داشت: معتقدیم آنچه که مصوبه دولت است باید اجرایی شود و ما به عنوان نمایندگان مجلس وظیفه نظارت و پیگیری این امور در بخش اجرا را برعهده داریم.
وی افزود: هم اکنون صنایع لبنی از جمله دامداران و کارخانجات فرآوری دغدغه به جایی دارند که باید به صورت ریشه ای مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد، چرا که مشکلات بزرگ، تصمیم گیری های مقطعی منجر به بی برنامگی در بخش تولید شیر و فرآورده های لبنی شده است.
وی معتقد است: برخی مواقع تصمیم گیری های مقطعی و عجولانه موجب ضرر مصرف کنندگان نیز می شود که در این راستا معتقدیم باید یارانه ای به بخش تولید به ویژه دامداران اختصاص یابد تا با حمایت از تولید شیرخام، صنایع و مصرف کنندگان نیز کمتر متضرر شوند.
وی با بیان اینکه، متاسفانه در بخش کشاورزی برنامه ریزی مدونی برای تولید شیر و فرآورده های لبنی نداریم، گفت: در سالهای اخیر بعضا تصمیماتی گرفته شده که به تولیدکننندگان شیر خام، صنایع و مصرف کنندگان لطماتی وارد کرده است.
شیوا فرجی متخصص تغذیه با بیان اینکه هیچ ماده غذایی جایگزین مصرف شیر نمی شود، گفت: فقدان کلسیم در بدن بیماری هایی مانند پوکی استخوان، پوست، مو و ناخن و حتی بیماری اعصاب و گرفتگی عضلات را ایجاد می کند.
وی افزود: اگرچه کلسیم در مواد غذایی دیگر از جمله کلم بروکلی موجود است، ولی کلسیم هیچ ماده غذایی جایگزین کلسیم موجود در شیر و لبنیات نمی شود، زیرا میزان کلسیم و پتاسیم موجود در لبنیات با یکدیگر متناسب است و این تناسب در سایر مواد خوراکی وجود ندارد.
فرجی می گوید: مقدار کلسیم موجود در برخی از مواد خوراکی ممکن است، از میزان کلسیم موجود در لبنیات بیشتر باشد، اما اندازه پتاسیم به همان میزان مورد نیاز بدن مثبت نیست.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: بدن هر فرد سالم روزانه به 3 واحد لبنیات نیاز دارد که می توان 2 واحد آن را از لبنیات و یک واحد آن را از مواد غذایی دیگر که حاوی کلسیم است، تأمین کرد.
وی افزود: هر واحد لبنیات معادل یک لیوان شیر، سه چهارم لیوان ماست و یک لیوان دوغ و سی گرم پنیر است و بین مصرف لبنیات پرچرب و کم چرب به لحاظ کلسیم و پتاسیم رساندن به بدن تفاوتی وجود ندارد.
حال با وجود افزایش نرخ شیر خام و فرآورده های لبنی مصرف کنندگان در چانه زنی های دولت، دامدران و صنایع لبنی بلاتکلیف مانده اند و نمی دانند که باید با پرداخت هزینه های گزاف خرید شیر و فرآورده های لبنی جور تولیدکنندگان شیرخام و صنایع را بکشند و یا اینکه شیر و فراورده های لبنی را از سفره غذایی خود حذف کنند.
اقتصام(5)9186**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
17/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
مسئولان صنایع لبنی مطرح کردند باکری:شیر 30درصد گران میشود/سامری:قیمت لبنیات بعد از آزاد سازی شیر افزایشی است
مسئولان صنایع لبنی مطرح کردندباکری شیر 30درصد گران میشود سامری قیمت لبنیات بعد از آزاد سازی شیر افزایشی استدبیر انجمن صنایع لبنی گفت قیمت مصوب کارگروه کنترل بازار برای شیر خام 1440 تومان است و نسبت به سال گذشته که قیمتش 1100 تومان بود 30 درصد افزایش قیمت دارد به گزارش خبرگزارافزایش 15 درصدی قیمت لبنیات با تعیین نرخ شیر خام/ جبران ضرر دامداران با تخصیص مجدد یارانه
دبیر انجمن صنایع لبنی افزایش 15 درصدی قیمت لبنیات با تعیین نرخ شیر خام جبران ضرر دامداران با تخصیص مجدد یارانه تهران - ایرنا - دبیر انجمن صنایع لبنی گفت تعیین نرخ 1440 تومان برای هر کیلوگرم شیر خام افزایش حداقل 15 درصدی نرخ محصولات لبنی را در پی دارد که هم اکنون نرخ محصولات لکاهش سرانه مصرف شیر از سوی هر ایرانی/ کاهش مصرف با افزایش قیمت لبنیات
مدیرعامل اتحادیه سراسری صنایع لبنی کشور کاهش سرانه مصرف شیر از سوی هر ایرانی کاهش مصرف با افزایش قیمت لبنیات تهران - ایرنا - مدیرعامل اتحادیه سراسری صنایع لبنی کشور گفت با توجه به کاهش مصرف شیر و فرآورده های لبنی در سالهای اخیر سرانه مصرف شیر برای هر ایرانی اکنون به حدود 60 کقیمت لبنیات 15 درصد افزایش یافت
قیمت لبنیات 15 درصد افزایش یافت کد خبر ۴۱۲۳۵۵ تاریخ انتشار ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۲۰ ۵۵ - 30 June 2014 دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی اعلام کرد با توجه به افزایش قیمت شیر خام کارخانههای لبنی مجاز هستند قیمت فرآورده های لبنی را در سال جاری تا سقف 15 درصد افزایش دهند رضا باکری در گفتصنایع لبنی به دنبال افزایش قیمت نیستند/ دولت صنعت شیر را به حال خود رها کند
عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی صنایع لبنی به دنبال افزایش قیمت نیستند دولت صنعت شیر را به حال خود رها کند تهران - ایرنا - عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی گفت صنایع لبنی با توجه به شرایط موجود بازار و کاهش توان خرید مردم به دنبال افزایش قیمت محصولات لبنی بیش از 15 درچکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز آغاز صادرات محصولات ایران خودرو به روسیه/ افزایش قیمت شیر و محصولات لبنی به
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروزآغاز صادرات محصولات ایران خودرو به روسیه افزایش قیمت شیر و محصولات لبنی به دنبال آزادشدن قیمت شیر اخذ مالیات بر ارزش افزوده از کارمزد صرافانتوصیههای کانون صرافان برای خرید و فروش ارز اظهارات قائم مقام وزیر نیرو مبنی بر آمادهباش بخش آب کشور وقیمت لبنیات سنتی در ماه رمضان افزایش پیدا نمی کند
رییس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات سنتی قیمت لبنیات سنتی در ماه رمضان افزایش پیدا نمی کند رییس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات سنتی از ثبات قیمت فراورده های لبنی در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت شاهد افزایش قیمت در ماه مبارک رمضان نخواهیم بود علی رجبی رییس اتحادیه صنف فروشندگان لبعضو کمیسیون صنایع مجلس در گفتوگو با فارس خبر داد بررسی افزایش قیمت خودرو با حضور مسئولان صنعتی و شورای رقابت
عضو کمیسیون صنایع مجلس در گفتوگو با فارس خبر دادبررسی افزایش قیمت خودرو با حضور مسئولان صنعتی و شورای رقابت در مجلسعضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به مطرح شدن موضوع قیمتگذاری جدید خودروها در این کمیسیون گفت افزایش قابل توجه قیمت خودرو را در جلسهای با حضور مسئولان وزارت صنعتانجمن صنایع لبنی مصوبه ستاد تنظیم بازار را پذیرفت/ افزایش 2 برابری قیمت لبنیات پس از ماه رمضان
مقدسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران انجمن صنایع لبنی مصوبه ستاد تنظیم بازار را پذیرفت افزایش 2 برابری قیمت لبنیات پس از ماه رمضان رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه ستاد تنظیم بازار نرخ شیرخام را 1440 تومان تعیین کرده است گفت گرانی 15 درصدی قیمت لبنیات به اینشوک تورمی جدید نخواهیم داشت/ از افزایش ناگهانی قیمتها جلوگیری میکنیم
اقتصادی اقتصاد کلان معاون سیف اعلام کرد شوک تورمی جدید نخواهیم داشت از افزایش ناگهانی قیمتها جلوگیری میکنیم قائم مقام بانک مرکزی با اشاره به اینکه از افزایش ناگهانی قیمتها جلوگیری خواهد شد گفت پیش بینی میشود با شوک تورمی جدیدی روبرو نشویم به گزارش خبرنگار مهر اکبر کمیقیمت لبنیات بعد از آزاد سازی شیر افزایشی است
قیمت لبنیات بعد از آزاد سازی شیر افزایشی استتاریخ انتشار دوشنبه ۹ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۱۷ دبیر انجمن صنایع لبنی گفت قیمت مصوب کارگروه کنترل بازار برای شیر خام ۱۴۴۰ تومان است و نسبت به سال گذشته که قیمتش ۱۱۰۰ تومان بود ۳۰ درصد افزایش قیمت دارد به گزارش خبرگزاری فارس رضا باکری دبیمجوز افزایش 15 درصدی قیمت لبنیات صادر شد
دوشنبه ۹ تیر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۵۱ دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی اعلام کرد با توجه به افزایش قیمت شیر خام کارخانههای لبنی مجاز هستند قیمت فرآورده های لبنی را در سال جاری تا سقف 15 درصد افزایش دهند رضا باکری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با بیان اینکه قیمت شیر خابازار کشش افزایش 30 درصدی قیمت لبنیات را ندارد/ لزوم افزایش 15 درصدی قیمت شیر خام
چمنی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران بازار کشش افزایش 30 درصدی قیمت لبنیات را ندارد لزوم افزایش 15 درصدی قیمت شیر خام مشاور صنایع شیر کشور با بیان اینکه اعمال مصوبه خرید شیرخام 1440 تومانی در توان ما نیست گفت قیمت فراوردههای شیری با توجه به کشش قیمتی و قدرت خرید مردم حداکثرافزایش قیمت شیر و محصولات لبنی
افزایش قیمت شیر و محصولات لبنی مشاور انجمن صنایع لبنی ایران گفت دولت اجازه افزایش محصولات لبنی را همزمان با افزایش قیمت شیرخام از ۱۱۰۰ به ۱۴۴۰ تومان در هر کیلوگرم داده است اما امکان افزایش قیمت شیرخام تا این مقدار وجود ندارد کد خبر ۴۱۳۸۰۹ تاریخ انتشار ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۶ - 06قیمت لبنیات افزایش یافت/ تولیدکنندگان نگران کاهش قیمت مرغ هستند/ سیب زمینی تا پاییز گران نمی شود
کشاورزی در هفته ای که گذشت قیمت لبنیات افزایش یافت تولیدکنندگان نگران کاهش قیمت مرغ هستند سیب زمینی تا پاییز گران نمی شود افزایش قیمت لبنیات هندوانه و سبزی از مهمترین اخبار کشاورزی هفته ای که گذشت بود به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران مهمترین اخبار حوزه کشاورزقیمت لبنیات 30 درصد افزایش یافت
مقدسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران قیمت لبنیات 30 درصد افزایش یافت رییس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه از این پس کارخانجات صنایع لبنی شیر خام را به قیمت 1440 تومان از دامداران خریداری میکنند از افزایش 30 درصدی قیمت لبنیات خبر داد سید احمد مقدسی در گفتگو با خبرنگخيز كند كارخانهها براي افزايش قيمت لبنيات
خيز كند كارخانهها براي افزايش قيمت لبنيات در حالي كه كارخانههاي لبني هفته گذشته قيمت شير را در بستهبنديهاي مختلف افزايش دادند اين هفته با شيب ملايمتر به سراغ افزايش قيمت ماست رفتند به گزارش ايسنا در شرايطي كه انجمن صنفي صنايع لبني اعلام كرد كارخانهها ميتوانند تا 1-
اقتصادی
پربازدیدترینها