واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اخبار کوتاه فرهنگی و هنری برنامه ماه عسل یک برداشت آزاد است تهران-ایرنا-تهیه کننده و مجری ماه عسل این برنامه را اثری سوژه محور دانست که با بهره گیری از تم هایی محدود قصه هایی نامحدود در بستر آن روایت می شود.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی شبکه 3 سیما، احسان علیخانی روز دوشنبه با تاکید بر سوژه محور بودن این برنامه گفت: ما در ماه عسل مبتنی بر سوژه ها پیش می رویم؛ من هیچ تفکیکی بین قصه ها قائل نیستم.
وی درباره تلخ بودن روایت بعضی از سوژه ها در این برنامه ادامه داد: به دلیل این که مبتنی بر قصه پیش می رویم، ممکن است در جاهایی احساس کنیم که بعضی قصه ها بیش از حد مخاطب را آزرده خاطر می کند و از آن ها صرف نظر کنیم اما باز هم خود من اعتقاد ندارم که قصه ای تلخ است بنابراین باید از آن پرهیز کرد. چراکه فکر می کنم طرح قصه های تلخ اتفاقا تاثیرگذارتر است.
تهیه کننده و مجری برنامه ˈسه ستارهˈ در پاسخ به این که چرا برنامه با تغییرات بسیار کم نسبت به سری های قبل روی آنتن رفته است، بیان داشت: ماه عسل یک برنامه برند است و بینندگان ما را با یک شاکله نسبتا ثابت پذیرفته اند و برنامه برایشان با ویژگی های مشخصی تعریف شده است. تغییر آن ریسک پذیری بالاتری دارد تا حفظ این ثبات؛ ضمن این که خود برنامه بستری است برای این که سوژه های مختلفی در آن اتفاق بیافتد. این برنامه فضایی کلی در ذهن مخاطب ایجاد کرده است که دستکاری آن ریسک دارد.
وی همچنین درباره این که بعضی از موضوعات برای دومین یا چندمین بار در برنامه طرح می شوند، توضیح داد: این یک اتفاق طبیعی است. ما تنها چند تم محدود در سینما داریم اما از همان چند تم هزاران قصه کار می شود. زیرا داستان ها نامحدودند و درام های متفاوتی را می توان به واسطه شان خلق کرد. در اینجا هم همین است. هر قصه را می توان زیر پرچم یک تم جای داد و یک عنوان برای دسته بندی آن پیدا کرد. اما قصه ها متفاوتند.
** خاطرات بهاره رهنما و سیما تیرانداز از سریال های طنز رمضانی
گروه پشت ماه در گفت و گو با بهاره رهنما ، سیما تیر انداز و افشین سنگ چاپ خاطرات آنها را از تجربه حضور در سریال های محبوب رمضانی را به تصویر کشیدند.
به گزارش ایرنا، محمد هوشمند روز دوشنبه در این باره گفت: شبکه مستند، با انتخاب 25 سریال رمضانی از بین 40 سریال سال های اخیر در گفتگو با تهیه کننده، کارگردان و بازیگران آنها سراغ پشت پرده این آثار در برنامه پشت ماه رفته است.
تهیه کننده برنامه پشت ماه گفت: صاحب دلان، اغما، ملکوت، او یک فرشته بود، خانه به دوش و مثل هیچکس از جمله این 25 سریال هستند و البته به سراغ پشت صحنه سریال های رمضان امسال همچون « مدینه » که سیروس مقدم در حال ساخت آن برای ماه رمضان شبکه یک است ، نیز رفته ایم.
هوشمند ادامه داد: به این منظور امروز میزبان سیما تیرانداز بودیم تا از تجربه حضورش در مجموعه دودکش که سال گذشته از شبکه یک سیما پخش شد ، صحبت کند.
وی یادآور شد: همچنین بهاره رهنما نیز جلوی دوربین برنامه پشت ماه حاضر شد و خاطراتش از پشت صحنه ، مراحل ضبط و حواشی سریال زیرزمین را تعریف کرد.
وی اظهار کرد: در صدد هستیم تا در گفت و گو با دیگر بازیگران این مجموعه ها و تصاویر آرشیوی که از پشت صحنه این سریال ها وجود دارد ، قسمتی از پشت ماه را به این مجموعه های به یاد ماندنی اختصاص دهیم.
هوشمند گفت: دیگر میهمان برنامه ما نیز افشین سنگ چاپ بود که چه به عنوان بازیگر و چه به عنوان دستیار کارگردان و برنامه ریز تجربه حضور در آثار متعدد رمضانی همچون روز حسرت و اغما را داشته است.
برنامه پشت ماه با هدف به تصویر کشیدن پشت پرده بهترین سریال های رمضانی سال های اخیر سیما به تهیه کنندگی محمد هوشمند در شبکه مستند تولید می شود و در ماه مبارک رمضان هر روز ساعت 19 از شبکه مستند پخش می شود.
** برگزاری هفته فرهنگی ژاپن در تهران
توموهیرو ناکاگاکی، رایزن سفارت ژاپن در دیدار با سید عباس سجادی رئیس فرهنگسرای نیاوران خواستار توسعه همکاری های دوجانبه در زمینه فعالیت های فرهنگی و هنری شد.
ناکاگاکی با حضور در فرهنگسرای نیاوران، تهران ضمن بازدید از امکانات این مجموعه در ملاقات با رئیس فرهنگسرا نسبت به برگزاری برنامه های مشترک فرهنگی و هنری و گسترش همکاری های دوجانبه ابراز تمایل کرد.
توموهیرو ناکاگاکی ، رایزن سفارت ژاپن در این دیدار گفت: فرهنگسرای نیاوران یکی از بهترین و مناسب ترین مکان های فرهنگی تهران خصوصا برای برگزاری برنامه های بین المللی محسوب می شود و ما امیدواریم هفته فرهنگی ژاپن را با همکاری مسئولان این فرهنگسرا در تهران برگزار کنیم.
ناکاگاکی افزود: ما پیش از این تجریه برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری خوبی را در نیاوران داشته ایم و امیدواریم در سال جاری باز هم فرصت اجرای این برنامه ها فراهم شود. سفارت ژاپن آمادگی خودش را برای اجرای هفته فرهنگی ژاپن در نیاوران اعلام می کند و در عین حال از گسترش همکاری های دوجانبه در زمینه مبادلات فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف استقبال می کنیم.
سید عباس سجادی رئیس فرهنگسرای نیاوران نیز در این دیدار ضمن اشاره به ضرورت توسعه همکاری های بین المللی بین دو کشور ایران و ژاپن اظهار داشت: دو ملت ایران و ژاپن همیشه احساس خوب و نزدیکی نسبت به یکدیگر داشته اند و این حقیقت نشان دهنده وجود نقاط مشترک در فرهنگ غنی این دو کشور است.
سجادی افزود: ما در مجموعه فرهنگسرای نیاوران تجربه خوبی از برگزاری رویدادهای بین المللی داشته ایم و در جهت استمرار روند برگزاری این رویدادها آمادگی خود را جهت همکاری با سفارت های خارجی در تهران اعلام می کنیم.
رئیس فرهنگسرای نیاوران در پایان با ابراز امیدواری برای برگزاری موفق هفته فرهنگی ژاپن در تهران گفت: فرهنگسرای نیاوران آمادگی خود را برای اجرای یک برنامه مناسب و غنی اعلام می کند و امیدواریم برگزاری این هفته اتفاق خوبی در مسیر همکاری های مشترک دوجانبه و فعالیت های متنوع فرهنگی و هنری باشد.
** دبیر نهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان منصوب شد
دبیر نهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان، از سوی مدیرکل هنرهای نمایشی منصوب شد.
حسین طاهری مدیرکل هنرهای نمایشی، حجت الاسلام رحیم جعفری را طی حکمی به عنوان دبیر نهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان منصوب کرد.
در حکم طاهری آمده است: به موجب این حکم و نظر به تعهد و شایستگی مدیریتی جنابعالی در جایگاه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، به عنوان دبیر جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان منصوب می شوید. امید که با به کارگیری نظرات کارشناسی صاحب نظران و هنرمندان توانای استان و کشور و استفاده شایسته از توان و امکانات سایر نهادهای استان، شاهد برگزاری هر چه باشکوهتر این رویداد هنری، در نقطه صفر مرزی ایران اسلامی باشیم.
نهمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان نیمه اول مهرماه برگزار خواهد شد.
فراهنگ**3054** 9252 ** 9187**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
16/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]