واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب خواستار حل مشکلات خود شدند کرمانشاه - ایرنا - جمعی از دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب روز دوشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز کرمانشاه خواستار رفع مشکلات خود شدند.
ˈمحمد ابراهیمیˈ به نمایندگی از این دانشجویان به ایرنا گفت: دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب در سال 90 تحت نظارت دانشگاه رازی احداث شد و در سه سال گذشته 160 دانشجوی مهندسی صنایع، مهندسی عمران و مهندسی نرم افزار در این واحد آموزشی مشغول به تحصیل شده اند.
وی اظهار کرد: متاسفانه این دانشکده از امکانات کافی و مناسب برخوردار نبوده و تاکنون بارها به مسوولین دانشکده برای حل این مشکلات مراجعه کرده ولی پاسخ روشن و مناسبی در جهت حل آن ها دریافت نکرده ایم.
وی گفت: یکی از این مشکلات نداشتن ساختمان مجزا به عنوان ساختمان دانشکده است به گونه ای که هم اکنون دبستانی متروکه متعلق به آموزش و پرورش به کلاس های درس اختصاص یافته است.
وی همچنین نبود هیات علمی و گروه آموزشی در دانشکده و کمبود اساتید مجرب و حضور نامرتب آن ها در کلاس های درس را از دیگر مشکلات دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب عنوان کرد.
وی در پایان نبود کارگاه علمی برای رشته های عمران و صنایع را از دیگر مشکلات دانشجویان ذکر کرد.
*** امکانات خوبی برای دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی فراهم شده است
رییس دانشکده فنی و مهندسی اسلام آباد غرب نیز در گفت و گو با ایرنا گفت: فضای کنونی دانشکده مناسب است هرچند آن را از آموزش و پرورش در اختیار گرفته ایم اما از تمامی امکانات لازم برخوردار بوده و مورد تایید دفتر نظارت آموزش عالی کشور در بازیدهای بعمل آمده نیز قرار گرفته است.
ˈعبدالرضا نادری فرˈ خاطرنشان کرد: دانشکده از سیستم سرمایشی و گرمایشی مناسب، ویدئو پروژکتور، میز و صندلی و تخته های مناسب و سایر امکاناتی که یک دانشکده باید دارا باشد، برخوردار است، علاوه بر این سرویس های کاملا رایگان و خوابگاه بسیار مجهزی در اختیار دانشجویان قرار داده است.
وی یادآور شد: سلف سرویس دانشکده نیز با بهترین و مناسبترین غذاها در اختیار دانشجویان قرار دارد و در حالی که شاید هزینه هر پرس غذایی که خریداری می کنیم بین هفت تا هشت هزار تومان باشد اما با نرخ دانشجویی 600 تومان میان آن ها توزیع می شود.
نادری فر تاکید کرد: در اتاق من همیشه به روی دانشجویان باز است و به دلیل پاسخگویی هرچه بهتر به آن ها، هیات رییسه دانشکده نیز موظف شده اند که در هر شرایطی و بدون وقت قبلی پاسخگوی دانشجویان باشند.
وی اظهار کرد: همواره سعی شده تا از وجود مجرب ترین اساتید دانشگاهی در دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب استفاده شود و به همین دلیل در طول سال تحصیلی گذشته 20 نفر از اساتید که عضو هیات علمی نیز بوده اند به تدریس پرداخته اند.
وی با بیان اینکه به صورت ثابت پنج عضو هیات علمی تمام وقت در دانشکده فنی و مهندسی اسلام آباغرب به تدریس می پردازند، گفت: فراخوان جذب 11 عضو دیگر نیز در ترم بهمن گذشته داده شده که بزودی جذب خواهند شد.
نادری فر در ادامه و با تاکید بر اینکه کمبود استاد نداریم و در سال تحصلی گذشته 30 نفر که 20 نفر آنان را اعضای هیات علمی تشکیل می دادند در دانشکده تدریس داشته اند، اظهار داشت: از آن جایی که 70 درصد دروس رشته های فنی مشترک است، اساتید در همه این رشته ها و در دروس مختلف به تدریس می پردازند و این امری طبیعی و کاری مرسوم در تمامی دنیاست.
وی همچنین بحث نبود کارگاه علمی برای دانشجویان رشته های عمران و صنایع را رد کرد و گفت: در قالب تفاهم نامه با سایر دانشگاه ها و همچنین سازمان فنی و حرفه ای، کارگاه علمی را در طول هر ترم در اختیار دانشجویان قرار داده ایم و هم اکنون نیز این کارگاه ها در اختیار دانشجویانی است که ترم تابستانی دارند.
*** ساختمان جدید دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب احداث می شود
رییس دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب در ادامه، از پیگیری برای خرید و تملک زمین برای احداث ساختمان جدید این دانشکده خبر داد و گفت: به احتمال زیاد این موضوع تا مهر ماه سال جاری عملیاتی خواهد شد.
نادری فر با اشاره به بودجه عمرانی 40 میلیارد ریالی دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب، خاطرنشان کرد: منتظر مستندسازی زمین های در حال خریداری برای این دانشکده از طرف نهاد ریاست جمهوری هستیم تا پس از تملک، عملیات ساخت آن آغاز شود.
وی در پایان گفت: 120 دانشجوی دیگر در مهر ماه امسال به دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب اضافه خواهند شد.
7458/567
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]