پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851402079
نگاهی به توانمندیها و مشکلات قطب چهارم صنعت کشور
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نگاهی به توانمندیها و مشکلات قطب چهارم صنعت کشور اراک-ایرنا- نام استان مرکزی با صنعت عجین شده و بر اساس ارزیابی های انجام شده به لحاظ بهره مندی از ظرفیتهای خاص تولیدی، فراوانی واحد های کوچک زود بازده و بسترهای سرمایه گذاری اقتصادی، به عنوان قطب چهارم صنعت کشور محسوب می شود.
بیش از 90 درصد واحدهای تولیدی ایران در گروه صنایع کوچک و متوسط قرار می گیرند اما نداشتن استراتژی توسعه مبتنی بر ساختارهای اقتصاد مولد و عدم توجه به ظرفیتهای واحدهای صنعتی کوچک زود بازده، سبب شده تا این واحدها نتوانند سهم قابل توجهی در تولید ناخالص ملی و ارزش افزوده داشته باشند.
استان مرکزی در سه دهه گذشته با راه اندازی طرح های صنعت نفت و پتروشیمی به یکی از مراکز صنایع استراتژیک کشور تبدیل شده است.
کانون اصلی صنعت استان مرکزی، به ترتیب در شهرهای اراک،ساوه، شازند،دلیجان و محلات است که محصولات آلومینیومی، ریخته گری فلزات سنگین، مخازن تحت فشار، بویلرهای نیروگاهی و صنعتی، ماشین آلات کشاورزی و راه سازی، محصولات پتروشیمی و پالایشگاهی، رنگ های صنعتی، منسوجات، شیشه و بلور، انواع لاستیک خودرو، سیم و کابل، شوینده ها، الیاف مصنوعی، انواع سنگهای ساختمانی، لوازم خانگی و کاشی، لوله و پروفیل فولادی و پی وی سی از مهمترین محصولات تولیدی این واحدهای صنعتی محسوب می شوند.
در 40 سال گذشته بیش از 84 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری به سمت صنعت استان مرکزی روانه شده که با توجه به شاخص های توسعه یافتگی و لزوم بازار رقابتی با نمونه های خارجی، فاصله بین صنعت این استان و افق متوازن توسعه صنعتی، کاملا محسوس است.
صاحبنظران و مسوولان حوزه اقتصاد استان مرکزی بر این باورند که شتاب توسعه کمی صنعت استان، روندی به نسبت مطلوب داشته اما قطار توسعه صادرات و رقابتی شدن صنایع کوچک و بزرگ استان به کندی حرکت می کند.
ˈعلیرضا زاوشیˈ رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در سه ماهه نخست امسال، سه هزار و 938 میلیارد ریال سرمایه گذاری صنعتی در استان انجام شده که زمینه استقرار 15 واحد صنعتی جدید با اشتغال 216 نفر را فراهم کرده است.
همچنین در این مدت 184 جواز تاسیس با پیش بینی سرمایه گذاری هفت هزار و 843 میلیارد ریال صادر شده که چهار هزار و 307 شغل جدید را ایجاد می کند.
استان مرکزی به لحاظ میزان اشتغال مرتبط با صدور جوازهای تاسیس صنعتی در سال گذشته با ایجاد اشتغال 37 هزار و 452 نفر، رتبه دوم کشور و از نظر تعداد جوازهای صادره ( یک هزار و 460) رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.
*** افزایش سرمایه گذاری های صنعتی گامی مهم در دستیابی به اشتغال پایدار
استان مرکزی هم اینک سه هزار و 68 واحد صنعتی فعال دارد که از این تعداد یک هزار و 36 واحد در اراک، 649 واحد در ساوه، 378 واحد در دلیجان،283 واحد زرندیه ،278 واحد محلات و 174 واحد در خمین و بقیه در دیگر شهرستان های استان به امر تولید مشغولند.
حجم سرمایه گذاریهای صنعتی در مرکز استان مرکزی دو هزار و 615 میلیارد و 302 میلیون ریال بوده است.
127 هزار و 486 نفر در مجموع واحدهای صنعتی فعال استان مرکزی مشغول به کار هستند که از این تعداد 115 هزار و 496 نفر در شش کانون اصلی تمرکز صنایع این استان در چرخه اشتغال روزگار می گذرانند.
تا پایان سال 92 تعداد واحد های موجود صنعتی دارای پروانه بهره برداری با اشتغال بالای 100 نفر استان مرکزی حدود 43 واحد با اشتغال 73 هزار و 403 نفر است که حجم مجموع سرمایه گذاری در این واحد ها به 98 هزار و 965 میلیارد ریال می رسد.
سرانه سرمایه گذاری بخش صنعت و معدن استان مرکزی نسبت به شاخص کشور حدود هشت درصد است که رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.
مجموع سرمایه گذاری های انجام شده در حوزه صنعت و معدن کشور در سال گذشته بالغ بر یک میلیون و 890 هزار و 884 میلیارد ریال بوده که سهم استان مرکزی از این سرمایه گذاری ها 151 هزار و 452 میلیارد ریال ارزیابی شده است.
همچنین، پارسال چهار هزار و 513 فقره جواز تاسیس و طرحهای توسعه صنعتی در استان صادر شده که شهرستان های محلات،اراک و زرندیه به ترتیب با یک هزار و 106 ،993 و 728 جواز بیشترین آمار طرحهای توسعه صنعتی را به خود اختصاص دادند.
شهرهای اراک،زرندیه ،خمین و ساوه جزء چهار شهر نخست استان در حوزه سرمایه گذاری طرحهای توسعه صنعتی استان مرکزی محسوب می شوند.
پارسال 156 هزار و 723 اشتغال با استمرار طرحهای توسعه صنعتی در استان ایجاد شده که بیشترین اشتغال ایجاد در شهرستان زرندیه با 33 هزار و 971 نفر بوده است.
در سال گذشته 826 پروانه بهره برداری در بخشهای ریخته گری فلزات، کانی های غیر فلزی، شیمیایی ،عایق های رطوبتی، غذایی، قیر، فراورده های حاصل از تصفیه نفت در این استان صادر و به بهره برداران اعطا شده است.
***لزوم توسعه معادن
استان مرکزی دارای 421 معدن است که ذخیره قطعی آن بالغ بر 137 میلیارد و شش میلیون تن ارزیابی شده و ظرفیت استخراج اسمی آن نیز 21 میلیارد و 298 میلیون تن در سال است.
بر اساس آخرین آمارهای موجود،سه هزار و 427 معدن کار در استان مرکزی مشغول فعالیت هستند.
در سه ماهه نخست امسال 21 فقره پروانه بهره برداری معدنی با پیش بینی 111 نفر اشتغال جدید در استان مرکزی صادر شده که ظرفیت استخراج سالیانه آن دو هزار و 440 هزار تن است.
***شهرکهای صنعتی استان مرکزی کانون توسعه اشتغال و تولید
هم اینک 46 شهرک صنعتی دولتی، خصوصی، قطب و ناحیه صنعتی در استان فعالیت دارد که تکمیل کننده توسعه صنعتی در این استان است.
در این شهرکها بیش از دو هزار و 464 واحد تولیدی کوچک و بزرگ راه اندازی شده که به دلیل برخورداری از ظرفیتهای لازم تسهیل گر توسعه صنعتی استان نسبت به سایر استانهای کشور است.
این استان دارای 16 ناحیه صنعتی است که 398 واحد تولیدی در آن مستقر و حجم سرمایه گذاریهای انجام شده در این حوزه دو هزار و 397 میلیارد و 736 میلیون ریال است .
اشتغال ایجاد شده در قطب های صنعتی استان تا پایان سال گذشته چهار هزار و 38 نفر عنوان شده است.
مجموع قطب های صنعتی استان مرکزی ، 10 قطب با مساحت 437 هکتار است که 498 واحد صنعتی در آن اشتغال دارند .
هم اینک 20 شهرک صنعتی نیز با مجموع یک هزار و 698 واحد صنعتی در سطح استان فعال که بیش از 19 هزار نفر در آنها اشتغال دارند.
با وجود بسترهای مناسب برای سرمایه گذاری اقتصادی در شهرکهای صنعتی استان مرکزی ، بسیاری از صنعتگران شاغل در این شهرکها از مشکلات فراوانی رنج می برند.
عدم حمایت برخی دستگاه های خدماتی مثل آب ، برق، گاز ساماندهی نامناسب به منظور نگهداری فیزیکی شهرک ها، نبود شبکه فاضلاب و سیستم مناسب جمع آوری پسماندها بخشی از مشکلات این واحدهای تولیدی است.
***سهم ناچیز هشت خوشه صنعتی استان مرکزی در تولید ناخالص ملی
خوشه های صنعتی از الگوهای موفق سازماندهی صنعت محسوب می شود که نابسامانی های صنایع کوچک و متوسط را رفع و مزیت های مختلفی چون انعطاف پذیری و تنوع تولید را تقویت می کند.
بخش ریلی، صنایع خودرو، پروفیل آلومینیوم ،عایق های رطوبتی، سنگ محلات ، تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع تریکو خوشه های صنعتی استان مرکزی محسوب می شوند.
استان مرکزی به عنوان چهارمین قطب صنعتی کشور تاکنون توانسته فقط هشت خوشه صنعتی را در صنعت خود تشکیل دهد، اما سهم این خوشه ها در تولید ناخالص ملی به دلیل برخی چالش ها ناچیز است.
چالش تهیه مواد اولیه مرغوب با نرخ مناسب، عدم دسترسی آسان به منابع مالی به ویژه تسهیلات ارزان قیمت، روش های کهنه تولید، نبود بازاریابی مناسب به ویژه در بازرگانی خارجی، نبود زیر ساخت های های تحقیق و توسعه در بخش صنعت از جمله دلایل عدم موفقیت نسبی خوشه های صنعتی استان مرکزی است.
***سهم اندک استان مرکزی از صادرات غیر نفتی کشور
استان مرکزی به لحاظ برخورداری از مزیت های بالقوه اقتصادی در بخش صنعت، کشاورزی و خدمات و نیز بهره مندی از ظرفیت های لازم برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی و از همه مهمتر وجود حمل و نقل ترکیبی، سهم ناچیزی از صادرات غیر نفتی کشور را به خود اختصاص داده است.
بر اساس آخرین ارزیابی های انجام شده، سهم استان مرکزی از صادرات غیر نفتی کشور 2.4درصد است که با توجه به مزیت های یاد شده از روند مطلوبی برخوردار نیست.
عمده کالاهای صادراتی فرآورده های پتروشیمی،مخزن و منبع، شمش آلومینیوم، ظروف شیشه ای ، کاشی و سرامیک، اسکلت و قطعات آن، لوله و پروفیل، پوشک، روغن موتور، عایق رطوبتی، بیل مکانیکی، سنگهای مرمر و تراورتن، سیمان، سنگ آهن و کنستانتره آن، گچ، شن و ماسه، انواع نمک، پودرسنگ، سنگ سرب، چیپس، گل و گیاه، آبمیوه، گوشت مرغ، ماهی زینتی، لبنیات، عسل، کشمش، انواع میوه، پسته و انواع سبزیجات است که عمدتا به کشورهای ترکیه ، افغانستان و عراق صادر می شود.
مجموع صادرات صنعتی استان در سال گذشته یک میلیارد و 150 میلیون دلار بوده است که 515 میلیون دلار آن در بخش پتروشیمی و 635 میلیون دلار آن نیز در بخش صنعت بوده است.
*** لزوم افزایش ظرفیت های صادراتی برای واحدهای تولیدی استان مرکزی
توسعه صنعتی استان مرکزی در بخش صادرات کمرنگ است و بر اساس آمار موجود در سال 92 فقط 159 واحد صنعتی از مجموع سه هزار واحد فعال استان، به امر صادرات پرداخته اند.
به گفته معاون سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان مرکزی 400 واحد تولیدی و صنعتی استان ظرفیتهای صادراتی دارند که دلایل مختلفی از جمله تحریم های سالهای اخیر، عدم نقدینگی و نداشتن توان رقابتی سبب شده تا نسبت صادرکنندگان به مجموع واحدهای صنعتی استان شاخص مطلوبی نداشته باشد.
به نظر می رسد رفع موانع صادرات با تکیه بر تسهیلات بانکی بلند مدت و افزایش توان رقابتی واحد های تولیدی استان مرکزی از اولویت های مهم در شاخص های توسعه صنعتی این استان است.
***ساختار گمرک استان مرکزی جوابگوی نیازهای واحدهای صنعتی نیست
اکثر صنعتگران و تولیدکنندگان صنعتی که سابقه صادرات را در کارنامه خود دارند، ساختار گمرک استان مرکزی را کوچکتر از تامین نیارهای صادراتی می دانند.
آنان معتقدند: بهبود وضعیت گمرک، اعم از مکانیزه شدن و تسریع در انجام امور گمرکی، شبانه روزی شدن گمرک و فراگیری خدمات آن می تواند بسیاری از چالش های موجود بر سر راه صادرات استان را رفع کند.
صنعتگران استان مرکزی بر این باورند که گمرک اراک و ساوه نیازمند افزایش فضای فیزیکی و انبارها و ایجاد برنامه های زیربنایی و عمرانی است.
***فقدان مراکز تحقیقاتی صنعتی و عدم ارتباط صنعت و دانشگاه
استان مرکزی با استقرار بیش از سه هزار واحد صنعتی و چهارمین قطب صنعتی کشور، از نظر مجموع تعداد مراکز تحقیقاتی در وضعیت خوبی قرار ندارد.
برخی از از واحدهای تولیدی استان به دلیل افزایش هزینه های تولید و در نهایت قیمت بالای محصولات، قابلیت رقابت با کالاهای مشابه خارجی را ندارند و این امر به رکود اقتصادی منجر شده است .
محققان، پژوهشگران و فرهیختگان دانشگاهی استان مرکزی باید تمام تلاش خود را جهت تعامل بیشتر با صنعت استان به کار گیرند و با حرکت در مسیر سیاست گذاری های کلان برنامه پنجم توسعه زمینه ساز رشد و شکوفایی صنعت در استان مرکزی باشند .
سالانه 120 هزار دانشجو در استان مرکزی دانش آموخته می شوند که در صورت ارتباط آنان با حوزه صنعت و افزایش تحقیق و پژوهش سهم پژوهش از تولید نا خالص کشور روند مطلوبتری پیدا می کند.
***عدم توسعه مناسبات صنعتی حلقه مفقوده اشتغال در استان مرکزی
استاندار استان مرکزی گفت :دولت با تمام تلاش خود قادر است تا فقط پنج درصد کارجویان را در بخش دولتی استخدام کند و 95 درصد اشتغال باید در بخشهای کشاورزی ،صنعت و خدمات ایجاد شود.
ˈمحمد حسین مقیمی ˈ افزود:اگر سرمایه گذاری مطمئن با رویکرد بازار محور و کیفیت گرایی دنبال شود و از سویی با ایجاد مشوق های اقتصادی زمینه حضور سرمایه گذاران در بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات فراهم شود ، معضل بیکاری در استان مرکزی ریشه کن می شود.
به گفته وی، نخستین اولویت های توسعه اشتغال در استان مرکزی ، احیاء واحدهای صنعتی نیمه تعطیل و حمایت از سرمایه گذاری اقتصادی است که با جدیت در حال پیگیری است.
به نظر می رسد تسریع در تشریفات گمرکی، تامین تسهیلات و نقدینگی، حمایت از واحدهای تولیدی زود بازده، تعامل بیشتر بانکها باصنایع، اعطای بسته های حمایتی و مشوق های اقتصادی از سوی دولت ، افزایش راهکارهای جذب سرمایه سرمایه گذاران داخلی و خارجی و به کارگیری فناوریهای روز تولیدی از جمله شاخص هایی باشد که روند توسعه صنعتی در استان مرکزی را با شتاب بیشتری به پیش می برد.
برای تثبیت و تقویت حضور صنعت استان مرکزی در بازارهای جهانی باید افزایش میزهای تجاری با صنعتگران، تاسیس شرکتهای حمل و نقل بین المللی، شناسایی بازارهای هدف، رقابت پذیری و تولید محصولات با کیفیت در دستور کار جدی صنعت این استان قرار گیرد.ک/4
7112/559/ 605
از حسین مهدی زاده
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
ملاقات مدير عامل بانک صنعت و معدن با هيات عالي رتبه کشور چين
۲۷ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱ ۰ق ظ ملاقات مدير عامل بانک صنعت و معدن با هيات عالي رتبه کشور چين رئيس هيأت مديره و مديرعامل بانك صنعت و معدن با هيأت عالي رتبه ي شركت مهندسي صنعتي ماشين آلات ملي چين به سرپرستي هوانگ فووي ديدار و گفت گو كرد به گزارش خبرگزاري موج در اين ديدار افخمي با بيان شرفرشاد مومنی: درگیر تولید شدن یک مجاهدت است/ساختار نهادی ایران علیه تولید است/ پیوندهای فاسد با کانونهای رانت
فرشاد مومنی درگیر تولید شدن یک مجاهدت است ساختار نهادی ایران علیه تولید است پیوندهای فاسد با کانونهای رانت منشأ مشکلات کشور شده استیک استاد اقتصاد گفت تجارت ایران در ساختار رانتی قرار دارد و پیوندهای فاسد با کانونهای رانت منشأ مشکلات کشور شده است به گزارش خبرگزاری فارس فرشامجتمع سنگ آهن خواف رونق دهنده صنعت فولاد در شرق کشور
مجتمع سنگ آهن خواف رونق دهنده صنعت فولاد در شرق کشور مشهد - ایرنا - مجتمع سنگ آهن سنگان خواف با ذخیره قطعی 2 1 میلیارد تن به عنوان یکی از بزرگترین ذخایر سنگ آهن کشور نوید دهنده رونق صنعت فولاد در منطقه شرق ایران به شمار می رود به گزارش ایرنا همگان منطقه سنگان خواف در خراسان رضوپیشنهاد وزیر صنعت برای رفع رکود در کشور
این خبر در حال تکمیل شدن است پیشنهاد وزیر صنعت برای رفع رکود در کشور تهران - ایرنا - وزیر صنعت معدن و تجارت از تشکیل کار گروه حل رکود در این وزارتخانه خبر داد و گفت وزارت صنعت معدن و تجارت با استمداد از تشکل های صنعتی معدنی و تجاری و همراهی معاونین برنامه ریزی و صنایع کار گرئیس سازمان نظام مهندسی کشور: شهرداریها نگذارند که افراد فاقد صلاحیت سازنده ساختمان باشند/مرگ ۵ نفر در روز در
رئیس سازمان نظام مهندسی کشور شهرداریها نگذارند که افراد فاقد صلاحیت سازنده ساختمان باشند مرگ ۵ نفر در روز در صنعت ساختمانرئیس سازمان نظام مهندسی کشور با بیان اینکه شهرداریها نباید بپذیرند که هر کسی حتی افراد فاقد صلاحیت سازنده ساختمان باشند گفت روزانه 5 نفر در جغرافیای ایرانوزارت صنعت در قیمتگذاری خودرو دخالت نمیکند/ تصمیم دوقطبی برای تعیین قیمت خودرو
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی آنالیز قیمت خودرو در وزارتخانه بررسی شد وزارت صنعت در قیمتگذاری خودرو دخالت نمیکند تصمیم دوقطبی برای تعیین قیمت خودرو مدیر کل نیرومحرکه وزارت صنعت معدن و تجارت با تاکید بر اینکه دو قطب خودروسازان و شورای رقابت باید درباره قیمت خودرو تصمیمگیراما و اگرهای قطب سوم خودروسازی کشور
اما و اگرهای قطب سوم خودروسازی کشور در پی اعلام ایجاد قطب سوم خودروسازی ایران در منطقه چابهار دبیر انجمن قطعهسازان ایران مواردی را در این باره مطرح کرد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز ساسان قربانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایتولید محصولات کم مصرف اولویت توسعه صنعتی کشور است
دوشنبه ۹ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۰ مدیرکل صنایع فلزی برق والکترونیک وزارت صنعت معدن و تجارت گفت به طور جدی برنامه توسعه صنعت را در بحث ارتقاء و بهبود مصرف انرژی یا بهعبارتی تولید محصولات پربازده وکم مصرف در اولویت کاری قرار داده ایم به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با اشارهتبر مشکلات اقتصادی را از دوش صنعت کشور بردارید
دوشنبه ۹ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۵ رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در آستانهی روز صنعت و معدن در یک نشست خبری تاکید کرد دولتهای گذشته موظف به تدوین استراتژی توسعه صنعتی کشور بودهاند ولی در عمل جز حرف اتفاق خاصی در این حوزه نیفتاد به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا رضا رحمانی در نشستی خاما و اگرهای قطب سوم خودروسازی کشور!
دوشنبه ۹ تیر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۱۱ دبیر انجمن قطعهسازان ایران مواردی را در رابطه با ایجاد قطب سوم خودروسازی کشور مطرح کرد ساسان قربانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد ایجاد قطب سوم خودروسازی کشور باید در چارچوب استراتژی کلان صنعت خودرو صورت گیرد وی بامعاون سازمان توسعه تجارت کشورخواستارتقویت مناطق آزاد تجاری وصنعتی شد
معاون سازمان توسعه تجارت کشورخواستارتقویت مناطق آزاد تجاری وصنعتی شد رشت - ایرنا - معاون بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران بر ضرورت تقویت توانمندی های مناطق آزاد تجاری و صنعتی تاکید کرد به گزارش خبرنگار ایرنا میر ابوطالب بدری روز چهارشنبه در سومین جلسه کارگروهسند استراتژی صنعت خودروی کشور اصلاح و بازنگری شد
مدیر کل دفتر صنایع خودروی وزارت صنعت سند استراتژی صنعت خودروی کشور اصلاح و بازنگری شد تهران - ایرنا - مدیر کل دفتر صنایع خودرو و نیروی محرکه وزارت صنعت معدن و تجارت از اصلاح و بازنگری سند استراتژی صنعت خودروی کشور خبر داد و گفت این سند به معنای دستیابی به جایگاه نخست در منطقهبخش زیادی از مشکلات صنعت کشور مدیریتی است/همه مشکلات ناشی ازتحریم نیست
استانها جنوب کهگیلویه و بویراحمد باقری مطرح کرد بخش زیادی از مشکلات صنعت کشور مدیریتی است همه مشکلات ناشی ازتحریم نیست یاسوج – خبرگزاری مهر مدیرعامل مجتمع تولیدی دنا صنعت یاسوج با بیان اینکه همه مشکلات واحدهای تولیدی تحریم نیست گفت بخش زیادی از مشکلات در صنعت کشور مشکلاتمجتمع سنگ آهن خواف نوید دهند رونق صنعت فولاد در شرق کشور
مجتمع سنگ آهن خواف نوید دهند رونق صنعت فولاد در شرق کشور مشهد - ایرنا – مجتمع سنگ آهن سنگان خواف با ذخیره قطعی 2 1 میلیارد تن و به عنوان یکی از بزرگترین ذخایر سنگ آهن کشور نوید دهنده رونق صنعت فولاد در منطقه شرق به شمار می رود به گزارش ایرنا همگان منطقه سنگان خواف در خراسان رضتولید محصولات پر بازده و کم مصرف اولویت مهم توسعه صنعتی کشور
تولید محصولات پر بازده و کم مصرف اولویت مهم توسعه صنعتی کشور تهران - ایرنا - مدیر کل صنایع فلزی برق و الکترونیک وزارت صنعت معدن و تجارت گفت به طور جدی برنامه توسعه صنعت در بحث ارتقاء و بهبود مصرف انرژی یا به عبارتی تولید محصولات پر بازده و کم مصرف را در اولویت کاری قرار داده ااستاندار چهارمحال و بختیاری:سیاست های کلان صنعتی باعث توسعه نیافتگی روستاها شد
استاندار چهارمحال و بختیاری سیاست های کلان صنعتی باعث توسعه نیافتگی روستاها شد شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت سیاست های کلان صنعتی باعث توسعه نیافتگی روستاها شد به گزارش ایرنا قاسم سلیمانی دشتکی روز سه شنبه در بیست و یکمین نشست مدیران کل دفاتر امور روستایی وایران چهارمین کشور تولید کننده سیمان در جهان است
ایران چهارمین کشور تولید کننده سیمان در جهان است اصفهان- ایرنا- مدیر عامل شرکت رستاک پادویژن و مجری برگزاری اولین نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان گفت جمهوری اسلامی ایران بعد از چین هند و آمریکا چهارمین کشور تولید سیمان در جهان است به گزارش ایرنا محمود بندرچی عصر سه شنبه-