واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت توسعه صنعتی را نباید در مقابله با کشاورزی مازندران تصور کنیم ساری - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه تغییر کاربری اراضی کشاورزی از جنس صنعت بسیار اندک است، گفت: توسعه صنعتی را نباید در مقابله با کشاورزی استان تصور کنیم.
ˈ محمد محمد پور عمران ˈ عصر دوشنبه که به مناسبت روز ملی صنعت ، معدن و تجارت با خبرنگاران رسانه های گروهی سخن می گفت، افزود: هزاران هکتار اراضی کشاورزی به دلایل مختلف تغییر کاربری یافته است ،اما نباید توسعه صنعت را مقابله با کشاورزی فرض کنیم.
وی با بیان اینکه نیاز توسعه صنعتی به زمین در مقایسه با وجود زمین اندک است، تاکید کرد : صد البته باید در انتخاب زمین مورد نیاز صنعت دقت لازم باشد.
محمد پور گفت: صنعت استان با چالش های ملی و استانی مواجه است که باید در رفع آن تدابیری جدی اندیشیده شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به اینکه دغدغه تثبیت اشتغال و ایجاد شغل جدید در بین مسولان و مردم استان جدی است، اظهار داشت: دولت در شرایطی در حال ساماندهی واحد های تولیدی و صنعتی است که نرخ رشد اقتصادی پایین ، نرخ تورم بالا و تحریم های بین المللی همچنان وجود دارد.
محمد پور به وجود سه هزار واحد تولیدی و صنعتی ، و 100هزار کارگر در مازندران اشاره کرد و بیان داشت: از 300واحد بزرگ صنعتی و تولیدی استان که بالای 50 کارگر دارند ، 36واحد تعطیل شده است.
وی با اشاره به اینکه 26واحد از این واحد های بزرگ مازندران 50 تا 100کارگر و 10 واحد نیز بیش از 100کارگر در اختیار دارند ، ادامه داد: این واحد ها نیز در معرض تعطیلی قرار دارند.
وی با تاکید بر این نکته که با تدابیر اندیشیده شده است تا 15واحدبزرگ مازندران امسال فعالیت خود را از سر بگیرند، ،بیان داشت: هر چند شرایط بسیار سخت و دشوار است اما پیگیر، تثبیت اشتغال واحد های صنعتی و راه اندازی واحد های تعطیل شده هستیم.
وی با بیان اینکه توجه به بنگاه های کوچک در مازندران باید مورد توجه قرار بگیرد ، ادامه داد: البته باید مراقب انحراف این واحد باشیم.
محمد پور با بیان اینکه هنوز اولویت واقعی مردم و مسوولان در توسعه مازندران مشخص نیست، ادامه داد: خواسته ها و اولویت توسعه استان باید به درستی تبیین شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه در دولت یازدهم برنامه های توسعه ای در زمینه توسعه زیرساخت های صنعتی به درستی برنامه ریزی شده است، خاطر نشان کرد: نگاه متعادل به توسعه استان در حوزه های مختلف بوجود آمده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر رتبه مازندران در توسعه صنعت کشور در بین استان ها رتبه 13است، بیان داشت: در برنامه راهبردی توسعه ای مازندران تا پنج سال آینده باید به رتبه هشتم برسیم.
وی نساجی و کک سازی مازندران را از واحد های مهم صنعتی مازندران عنوان کرد و گفت: نساجی مازندران با 400کارگر در دو بخش ریسندگی و بافندگی فعالیتش را آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه با راه اندازی ماشین آلات جدید این کارخانه مهم مازندران با حاشیه سود مطمئن هویت خود را بدست خواهد آورد، بیان داشت: البته مشکلات کارگری به ویژه مطالبات کارگران بازنشسته و بازخرید ها هنوز حل نشده است.
محمد پور بیان داشت: رویکرد دولت نسبت به نساجی مازندران حل مشکلات کارگری و افزایش تولید و اشتغال جدید در این صنعت است بطوریکه وزیر صنعت و معدن شخصا پیگیری مسایل این مقوله است.
وی به پروژه زغال سنگ و کک سازی البرز مرکزی اشاره کرد و گفت:اکتشاف ،استخراج معدن ،کارخانه زغالشویی ، و کارخانه کک سازی چهار پروژه تعیین شده برای حل مشکلات شرکت البرز مرکزی است.
وی بیان داشت: برای کارخانه استخراج معدن 120میلیارد تومان، کارخانه زغالشویی 50میلیارد تومان و برای کارخانه کک سازی حدود 300میلیارد تومان از طریق فاینانس و وزارتخانه تامین اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی صندوق توسعه ملی و فاینانس را فرصت های تامین اعتبار برای پروژه های صنعتی دانست و گفت: دولت در تامین اعتبار در این دو شیوه محدودیتی قایل نشده است.
وی به پایانه صادراتی گل و گیاه عباس آباد تنکابن اشاره کرد و گفت: این پایانه با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
محمد پور ادامه داد: در فاز نخست این پایانه ساخت سردخانه صفردرجه ، بسته بندی،گلخانه انتظار ، ایجاد زیر ساخت های خدماتی آب ، برق و گاز و استقرار دستگاه های ضروری در هشت هزار متر مربع تعیین شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران توجه به مشاغل خانگی را از دیگر اولویت های صنعت استان عنوان کرد و گفت: 40 هزار کارت فرش دستباف برای متقاضیان که دارای مهارت فنی و حرفه ای هستند صادر شده است.ک/3
608/2585
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
09/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]