تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852967651




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر خیرکننده فرهنگ امریکایی بر زندگی کودکان/ امریکا پیشتاز تجاوز و هرزگی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تاثیر خیرکننده فرهنگ امریکایی بر زندگی کودکان/ امریکا پیشتاز تجاوز و هرزگی


در تصور عده زیادى از مردم آمریکا، قاچاق و بهره کشى جنسى از کودکان در کوچه‌هاى تنگ و روسپى‌خانه هاى کثیف کشورهاى دوردست اتفاق مى‌افتد. اما در حقیقت، وسعت این فاجعه در ایالات متحد آمریکا بسیار بیشتر از هر کشور دیگرى در جهان است.   به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، درحالیکه هرزه‌نگارى کودکان مشکلى جهانشمول به شمار مى‌رود، ایالات متحد به عنوان بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده محتواى تجاوز به کودکان در کل جهان شناخته شده است. اطلاعات به دست آمده توسط "اوپریشن راوندآپ"، تنها منبع اطلاعاتى مورد اعتماد وزارت دادگسترى آمریکا درباره میزان هرزه‌نگارى کودکان از طریق سامانه اینترنتى همتا به همتا (P2P)، نشان مى دهد که ٩/٨ میلیون نشانى IP منحصر به فرد در داخل آمریکا از طریق سامانه همتا به همتا فایل هاى حاوى هرزه نگارى کودکان را به اشتراک مى گذارند، در حالیکه این رقم در کل جهان ١١/٨ میلیون نشانى IP منحصر به فرد را نشان مى‌دهد.  نزدیک به ٥٠ درصد از کل نشانى هاى IP درگیر در هرزه نگارى کودکان در جهان متعلق به کاربران آمریکایى است.  

سواستفاده جنسی از کودکان در امریکا

قاچاق کودکان در ایالات متحد نیز مسئله اى بسیار گسترده است. بنابر گزارش پروژه پولاریس درباره سوداگرى قاچاق انسان در آمریکا، از ٩ هزار و ٢٩٨ مورد قاچاق بالقوه انسان که بین سال هاى ٢٠٠٧ تا ٢٠١٢ میلادى به مرکز ملى مبارزه با قاچاق انسان گزارش شده ٢ هزار و ٦٦٨ نفر را کودکان تشکیل داده اند و ٧٤ درصد از این موارد هم قربانى بهره کشى جنسى شده اند. به دست آوردن شمار دقیق کودکان قاچاق شده به دلیل ماهیت تبهکارانه این فعالیت ها بسیار دشوار است، طبق تخمین وزارت امور خارجه ایالات متحد بین ١٠٠ تا ٣٠٠ هزار کودک در آمریکا در خطر بهره کشى جنسى تجارى قرار دارند.

براساس آمار اداره تحقیقات فدرال آمریکا (FBI)، میانگین سنى دختران درگیر در بهره کشى جنسى بین ١٢ تا ١٤ سال است و حدود ٢٩٣ هزار نوجوان آمریکایى در خطر تبدیل شدن به قربانیان قاچاق جنسى هستند. قاچاق یا فروش کودکان شکلى از قاچاق انسان است و به معنى استخدام، حمل و نقل، انتقال، پناه دادن، و یا تحویل گرفتن یک کودک به منظور بهره کشى است.

سواستفاده از کودکان

هرچند که بدست آوردن آمار میزان قاچاق کودکان بسیار دشوار است، سازمان بین المللى کار میزان کودکان قاچاق شده را سالیانه ١/٢ میلیون نفر تخمین مى زند. در عرصه بین الملل، قاچاق کودکان به عنوان یکى از مهمترین موارد نقض حقوق بشر شناخته شده که در اکثر نقاط جهان و بویژه غرب رواج دارد.

با این وجود تنها طى دهه گذشته و در پى افزایش چشمگیر تحقیقات و اقدامات عمومى در این زمینه، شیوع و عواقب این عمل در صحنه بین المللی مورد توجه قرار گرفت. انواع راه حل های بالقوه بر این اساس پیشنهاد و اجرا شده است که مى توان آنها را در ٤ مقوله دسته بندى کرد: حمایت وسیع، جلوگیرى، اقدام قانونى و کمک به قربانیان.   

قاچاق کودکان

هدف از قاچاق کودکان اغلب انجام کار اجبارى است. کار کودکان به طور خاص به بکارگیرى کودکان زیر سن قانونى، که معمولا کمتر از ١٤ سال نیست، در شغل هاى مختلف اشاره دارد.  بنابر تخمین یونیسف، در سال ٢٠١١ میلادى، ١٥٠ میلیون کودک بین ٥ تا ١٤ ساله  درگیر کار کودکان بوده اند.

در این میان، به گزارش سازمان بین المللى کار، ٦٠ درصد از این کودکان کار در بخش کشاورزى اشتغال داشته اند. این سازمان شمار کودکانى را که در کارهاى خطرناک از قبیل کارگرى جنسى و تجارت مواد مخدر بکار گرفته مى شوند را حدود ١١٥ میلیون نفر تخمین مى زند. در مجموع، کار کودکان اشکال مختلفى از قبیل خدمتکارى، بخش کشاورزى، بخش خدمات و صنایع تولیدى را شامل مى شود. از کودکان قاچاق شده در نیروهاى نظامى و تجارت مواد مخدر و تکدى گرى استفاده شده و از آنها بهره کشى جنسى نیز صورت مى گیرد.

پروتکل اختیارى درباره فروش کودکان، روسپیگرى، و هرزه نگارى کودکان، پروتکلى الحاقى به کنوانسیون حقوق کودک است که در سال ٢٠٠٠ میلادى از طرف سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شد. به ویژه این پروتکل خواهان ممنوعیت این اعمال از جانب دولت ها است. طبق اعلام سازمان بین المللى کار، بهره کشى از کودکان فعالیت هاى از قبیل، استفاده از پسران و دختران در فعالیت هاى جنسى با نیت استفاده مالى (روسپیگرى کودکان) در خیابان ها یا اماکنى مانند روسپى خانه ها، هتل ها و غیره، قاچاق کودکان و بزرگسالان به منظور تجارت جنسى، گردشگرى جنسى کودکان، تولید، نمایش و توزیع محتواى هرزه نگارى با استفاده از کودکان، و استفاده از کودکان در نمایش هاى جنسى خصوصى و عمومى، را در بر مى گیرد نکته قابل توجه اینجاست که آمریکا هم به این کنوانسیون و هم به پروتکل آن ملحق شده اما عملا اقدامی برای ممانعت از این فعالیتها نمی کند.

در بخشى از این کنوانسیون چنین آمده است: با هدف دستیابی بیشتر به اهداف میثاق (بین المللی) حقوق کودک و اجرای مقررات آن، دولت های عضو متعهد خواهند شد که اقدامات گسترده و مقتضی در دفاع از حقوق کودکان در مقابله با فروش، روسپیگری و هرزه نگاری آنها بعمل آورند و حفاظت کودکان را در این موارد تضمین کنند.

با توجه به حقوق کودک مبنی بر به رسمیت شناختن حقوق کودکان در مقابل بهره برداری اقتصادی (استثمار) و هر نوع کار مخاطره آمیز که به آموزش و سلامتی جسمی و روانی آنها زیان برساند و یا مانع رشد و توسعه کودکان در جامعه شود و همچنین تضمین و حفاظت این حقوق، با توجه فراوان به افزایش جدی معامله بین المللی کودکان به منظور فروش، روسپیگری و هرزه‌نگاری آنها، با توجه عمیق بر گسترش و ادامه عملی گردشگری جنسى که آسیب آن به کودکان می رسد و فروش و روسپیگری و هرزه‌نگاری کودکان، با یادآوری این حقیقت که گروه های آسیب پذیر در میان افرادی که مورد بهره برداری جنسی قرار می گیرند بویژه شامل کودکان دختر می باشد، با توجه به رشد تقریبی استفاده از هرزه نگاری کودک از طریق اینترنت و دیگر ابزارهای حرفه ای، کنفرانس بین المللی مبارزه با هرزه نگاری در اینترنت که در سال ١٩٩٩ میلادى در وین برگزار شد تولید، توزیع، واردات، صادرات، انتقال، تصرف عمدی و تبلیغات هرزه نگاری کودک را در سطح جهان جرم اعلام کرد و تاکید کرد که از بین بردن فروش کودکان، روسپیگری و هرزه نگاری کودک با پذیرفتن و بیان عوامل یاری دهنده و اشاعه کننده زیر میسر خواهد شد: عقب ماندگی، فقر، نابرابری اقتصادی، نابرابری در ساختار اجتماعی و اقتصادی، بنیاد سست خانواده، کمبود دانش و آگاهی، حاشیه نشینی، عدم مسئولیت در رفتارهای بلوغ جنسی، منازعات مسلحانه و سوداگری کودکان.       

با وجود اینکه که این اعمال، به دلیل ماهیت تبهکارانه شان، به صورت مخفیانه انجام مى پذیرد، طبق تخمین سازمان بین المللى کار ١/٨ میلیون کودک در سراسر جهان به این منظور قاچاق مى شوند، در حالیکه یونیسف طى گزارش خود در سال ٢٠٠٦ میلادى این رقم را نزدیک به ٢ میلیون نفر اعلام کرده است.

طبق یافته هاى این سازمان ها، دخترانى که در اشکال دیگر کار کودکان فعالیت مى کنند نیز در خطر افتادن به ورطه تجارت جنسى هستند. به ادعاى منابع مختلفى از جمله سازمان بین المللى کار و محققانى همچون ارین کانزه و دى ام هیوز، استفاده روبه افزایش و دسترسى گستره به اینترنت به منبعى عمده براى قاچاقچیان مبدل شده و در نهایت به افزایش میزان قاچاق کودکان انجامیده است.    

در حقیقت در سال ٢٠٠٩ میلادى، تامس جى دارت، کلانتر ایلینوى در ایالات متحد، صاحبان تارنماى کرگ لیست (تارنماى پرطرفدار در زمینه آگهى) را به دلیل تسهیل روسپیگرى و بویژه روسپیگرى کودکان به دادگاه کشاند. تارنماى کرگ لیست هم در نتیجه فشار دادگاه و افکار عمومى دسترسى به همه بخش هاى ویژه بزرگسالان را مسدود کرد.
 


دوشنبه ۹ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن