واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: مساجد تاثیر مستقیم بر سبک زندگی ایرانی-اسلامی دارند تهران بزرگ - ایرنا - دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر تاثیر مستقیم مساجد بر سبک زندگی ایرانی-اسلامی تاکید کرد.
ˈمحمدرضا مخبر دزفولیˈ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ˈدهه تکریم و غبارروبی مساجدˈ افزود: اگر سبک زندگی ایرانی اسلامی از مساجد نشات بگیرد، فضای معنوی حاکم بر خانه های خدا بر تاثیر گذاری بیشتر این سبک کمک می کند.
وی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی توجه ویژه ای به سبک زندگی ایرانی - اسلامی دارد و افزایش کارکردهای مساجد هم بخشی از سبک زندگی محسوب می شود.
مخبر دزفولی خاطر نشان کرد: مشکلات فرهنگی در بخش های مختلف کشور اجازه ورود مستقیم شورای عالی انقلاب فرهنگی به مشکلات مساجد را نمی دهد اما این شورا در سند مهندسی فرهنگی و پیوست فرهنگی به طور غیرمستقیم این مساله را بررسی کرده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر لزوم محور قرار گرفتن مساجد در امور فرهنگی - اجتماعی جامعه اظهار کرد: فضای آکنده از معنویت مسجد هر گاه به عنوان محور فعالیت فرهنگی و اجتماعی قرار گرفته، مشکلات این حوزه به حداقل رسیده است.
وی با بیان اینکه سبک زندگی ایرانی اسلامی مهم ترین دغدغه فرهنگی کشور به شمار می رود، گفت: سبک زندگی ایرانی اسلامی و اجرایی شدن آن به معنای واقعی کلمه معضلات فرهنگی اجتماعی مختلف ناشی از تهاجم فرهنگی را از بین می برد.
وی با اشاره به نقش ائمه جماعت مساجد در محقق شدن سبک زندگی ایرانی اسلامی بیان کرد: ائمه جماعت مساجد با توجه به پیوستگی که با مردم و نمازگزاران دارند، در تبیین سبک زندگی ایرانی اسلامی نقش مهمی را ایفا می کنند.
وی با بیان این که برگرفتن سبک زندگی ایرانی اسلامی از مساجد منشا خیرات برکات فراوانی است، گفت: اگر سبک زندگی ایرانی اسلامی از مساجد نشات بگیرد، فضای معنوی حاکم بر خانه های خدا به تاثیر گذاری بیشتر آن کمک می کند.
وی نقش دستگاه های فرهنگ ساز مانند آموزش و پرورش و دانشگاه ها را در پیوستگی بیشتر مردم با مساجد موثر دانست و افزود: مدارس از سنین پایین با برگزاری نماز جماعت به تشویق کودکان برای حضور در مساجد بپردازند و دانشگاه ها نیز به گسترش فعالیت های مساجد خود پرداخته تا فرهنگ سازی در این زمینه اثر بخشی بیشتری داشته باشد.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور کودکان و نوجوانان در تکریم و غبارروبی مساجد را ارزشمند برشمرد و گفت: حضور کودکان و نوجوانان در تکریم و غبارروبی مساجد به تعمیق ارتباط آنها با این مکان معنوی کمک شایانی را خواهد کرد.
دهه آخر ماه شعبان، با عنوان دهه تکریم و غبار روبی مساجد نامگذاری شده است.
تهرام/7244/564
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
31/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]