محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852428500
متن قانون چک با آخرین اصلاحات
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
متن "قانون چک" با آخرین اصلاحات
با وجود اهمیت چک در مبادلات امروز نسبت به آن بی توجهی هایی صورت گرفته ودر بسیاری از موارد دیده شده عدم آگاهی از یک ماده یا تبصره آن به دشواری های زیادی برای شهروندان منتهی شده از همین رو وبا هدف آگاهی شما عزیزان متن کامل قانون چک را می آوریم.
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران؛
ماده ۱: (الحاقی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) انواع چک عبارتند از:
1. چک عادی، چکی است که اشخاص عهده بانکها به حساب جاری خود صادر میکنند و دارنده آن تضمینی جز اعتبار صادرکننده آن ندارد.
2. چک تایید شده، چکی است که اشخاص عهده بانکها به حساب جاری خود صادر و توسط بانک محال علیه پرداخت وجه آن تایید میشود.
3. چک تضمینشده، چکی است که توسط بانک به عهده همان بانک به درخواست مشتری صادر و پرداخت وجه آن توسط بانک تضمین میشود.
4. چک مسافرتی، چکی است که توسط بانک صادر و وجه آن در هریک از شعب آن بانک توسط نمایندگان و کارگزارن آن پرداخت میگردد.
ماده ۲: چکهای صادر عهده بانکهایی که طبق قوانین ایران در داخل کشور دایر شده یا میشوند همچنین شعب آنها در خارج از کشور در حکم اسناد لازمالاجرا است و دارنده چک در صورت مراجعه به بانک و عدم دریافت تمام یا قسمتی از وجه آن به علت نبودن محل یا به هر دلیل دیگری که منتهی به برگشت چک و عدم پرداخت گردد میتواند طبق قوانین و آییننامههای مربوط به اجرای اسناد رسمی وجه چک یا باقیمانده آن را از صادرکننده وصول نماید.
برای صدور اجراییه دارنده چک باید عین چک و گواهینامه مذکور در ماده ۴ و یا گواهینامه مندرج در ماده ۵ را به اجرای ثبت اسناد محل تسلیم نماید.
اجراء ثبت در صورتی دستور اجرا صادر میکند که مطابقت امضای چک به نمونه امضای صادرکننده در بانک از طرف بانک گواهی شده باشد.
دارنده چک اعم از کسی که چک در وجه او صادر گردیده یا به نام او پشتنویسی شده یا حامل چک (در مورد چکهای در وجه حامل) یا قائم مقام قانونی آنان.
تبصره (الحاقی ۱۳۶۷٫۳٫۱۰) مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام) دارنده چک میتواند محکومیت صادرکننده را نسبت به پرداخت کلیه خسارات و هزینههای وارد شده که مستقیما و به طور متعارف در جهت وصول طلب خود از ناحیه وی متحمل شده است، اعم از آنکه قبل از صدور حکم یا پس از آن باشد، از دادگاه تقاضا نماید. در صورتی که دارنده چک جبران خسارت و هزینههای مزبور را پس از صدور حکم درخواست کند، باید درخواست خود را به همان دادگاه صادرکننده حکم تقدیم نماید.
ماده ۳: (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) صادرکننده چک باید در تاریخ مندرج در آن معادل مبلغ مذکور در بانک محال علیه وجه نقد داشته باشد و نباید تمام یا قسمتی از وجهی را که به اعتبار آن چک صادر کرده، به صورتی از بانک خارج نماید یا دستور عدم پرداخت وجه چک را بدهد و نیز نباید چک را به صورتی تنظیم نماید که بانک به عللی از قبیل عدم مطابقت امضا یا قلم خوردگی در متن چک، یا اختلاف در مندرجات چک و امثال آن از پرداخت وجه چک خودداری نماید.
هرگاه در متن چک شرطی برای پرداخت ذکر شده باشد، بانک به آن شرط ترتیب اثر نخواهد داد.
ماده ۳ مکرر: (الحاقی ۱۳۸۲٫۶٫۲) چک فقط در تاریح مندرج در آن و با پس از تاریخ مذکور قابل وصول از بانک خواهد بود.
ماده ۴: هر گاه وجه چک به علتی از علل مندرج در ماده ۳ پرداخت نگردد بانک مکلف است در برگ مخصوصی که مشخصات چک و هویت و نشانی کامل صادرکننده در آن ذکر شده باشد علت یا علل عدم پرداخت را صریحا قید و آن را امضاء و مهر نموده و به دارنده چک تسلیم نماید.
در برگ مذکور باید مطابقت امضا صادرکننده چک با نمونه امضا موجود در بانک (در حدود عرف بانکداری) و یا عدم مطابقت آن از طرف بانک تصدیق شود.
بانک مکلف است به منظور اطلاع صادرکننده چک، فورا نسخه دوم این برگ را به آخرین نشانی صاحب حساب که در بانک موجود است ارسال دارد.
در برگ مذبور باید نام و نام خانوادگی و نشانی کامل دارنده چک نیز قید گردد.
ماده ۵: در صورتی که موجودی حساب صادرکننده چک نزد بانک کمتر از مبلغ چک باشد به تقاضای دارنده چک بانک مکلف است مبلغ موجود در حساب را به دارنده چک بپردازد و دارنده چک با قید مبلغ دریافت شده در پشت چک و تسلیم آن به بانک، گواهینامه مشتمل بر مشخصات چک و مبلغی که پرداخت شده از بانک دریافت مینماید. چک مذکور نسبت به مبلغی که پرداخت نگردیده بیمحل محسوب و گواهینامه بانک در این مورد برای دارنده چک جانشین اصل چک خواهد بود.
در مورد ای ماده نیز بانک مکلف است اعلامیه مذکور در ماده قبل را برای صاحب حساب ارسال نماید.
ماده ۶: بانکها مکلفند در روی هر برگ چک نام و نام خانوادگی صاحب حساب را قید نمایند.
ماده ۷: (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) هرکس بزه صدور چک بلامحل گردد به شرح ذیل محکوم خواهد شد:
الف- چنانچه مبلغ مندرج در متن چک کمتر از ده میلیون ریال باشد به حبس تا حداکثر شش ماه محکوم خواهد شد.
ب- چنانچه مبلغ مندرج در متن چک از ده میلیون ریال تا پنجاه میلیون ریال باشد از ششماه تا یکسال حبس محکوم خواهد شد.
ج- چنانچه مبلغ مندرج در متن چک از پنجاه میلیون ریال بیشتر باشد به حبس از یک سال تا دو سال و ممنوعیت از داشتن دستهچک به مدت دوسال محکوم خواهد شد و در صورتی که که صادر کننده چک اقدام به صدور چکهای بلامحل نموده باشد مجموع مبالغ مندرج در متون چکها ملاک عمل خواهد بود.
تبصره (الحاقی ۱۳۸۲٫۶٫۲) این مجازات شامل مواردی که ثابت شود چکهای بلامحل بابت معاملات نامشروع و یا بهره ربوی صادر شده، نمیباشد.
ماده ۸ (اصلاحی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) چکهایی که در ایران عهده بانکهای خارج از کشور صادر شده باشند از لحاظ کیفری مشمول مقررات این قانون خواهند بود.
ماده ۹: در صورتی که صادرکننده چک قبل از تاریخ شکایت کیفری، وجه چک را نقدا به دارنده آن پرداخته یا به موافقت شاکی خصوصی ترتیبی برای پرداخت آن داده باشد یا موجبات پرداخت آن را در بانک محال علیه فراهم نماید قابل تعقیب کیفری نیست.
در مورد اخیر بانک مذکور مکلف است تا میزان وجه چک حساب صادرکننده را مسدود نماید و به محض مراجه دارنده و تسلیم چک وجه آن را بپردازد.
ماده ۱۰: (اصلاحی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) هر کس با علم به بسته بودن حساب بانکی خود مبادرت به صدور چک نماید عمل وی در حکم صدور چک بیمحل خواهد بود و به حداکثر مجازات مندرج در ماده ۷ محکوم خواهد شد و مجازات تعیین شده غیرقابل تعلیق خواهد بود.
ماده ۱۱: جرایم مذکور در این قانون بدون شکایت دارنده چک قابل تعقیب نیست و در صورتی که دارنده چک تا شش ماه از تاریخ صدور چک برای وصول آن به بانک مراجعه ننماید دیگر حق شکایت کیفری نخواهد داشت.
منظور از دارنده چگ در این ماده شخصی است که برای اولین بار چک را به بانک ارائه داده است.
برای تشخیص این که چه کسی اولین بار برای وصول چک به بانک مراجه کرده است، بانکها مکلفند به محض مراجعه دارنده چک هویت کامل او را در پشت چک با ذکر تاریخ قید نمایند.
کسی که چک پس از برگشت از بانک به وی منتقل گردیده حق شکایت کیفری نخواهد داشت مگر آنکه انتقال قهری باشد.
در صورتی که دارنده چک بخواهد چک را به وسیله شخص دیگری به نمایندگی از طرف خود وصول کند و حق شکایت کیفری او در صورت بیمحل بودن چک محفوظ باشد، باید هویت و نشانی خود را با تصریح نمایندگی شخص مذکور در ظهر چک قید نماید و در صورت بانک اعلامیه مذکور در ماده ۴ و ۵ را به نام صاحب چک صادر میکند و حق شکایت کیفری وی محفوظ خواهد بود.
تبصره: هرگاه بعد از شکایت کیفری، شاکی چک را به دیگری انتقال دهد با حقوق خود را نسبت به چک به هر نحو دیگری واگذار نماید تعقیب کیفری موقوف خواهد شد.
ماده ۱۲ (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) هرگاه قبل از صدور حکم قطعی، شاکی گذشت نماید و یا اینکه متم وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را نقدا به دارنده آن پرداخت کند، یا موجبات پرداخت وجه چک و خسارت مذکور (از تاریخ ارائه چک به بانک) را فراهم کند یا در صندوق دادگستری با اجراء ثبت تودیع نماید مرجع رسیدگی قرار موقوفی صادر خواهد کرد. صدور قرار موقوفی تعقیب در دادگاه کیفری مانع از آن نیست که دادگاه نسبت به سایر خسارت مورد مطالبه رسیدگی و حکم صادر کند.
هرگاه پس از صدور حکم قطعی شاکی گذشت کند و یا اینکه محکوم علیه به ترتیب فوق موجبات پرداخت وجه چک و خسارات تاخیر تادیه و سایر خسارات مندرج در حکم را فراهم نماید اجرای حکم موقوف میشود و محکوم علیه فقط ملزم به پرداخت مبلغی معادل یک سوم جزای نقدی مقرر در حک خواهد بود که به دستور دادستان به نفع دولت وصول خواهد شد.
تبصره (الحاقی ۱۳۸۲٫۶٫۲) میزان خسارات و نحوه احتساب آن بر مبنای قانون الحاق یک تبصره به ماده ۲ قانون اصلاح موادی از قانون صدور چک مصوب ۱۳۷۶٫۳٫۱۰ مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهد بود.
ماده ۱۲ (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) در موارد زیر صادرکننده چک قابل تعقیق کیفری نیست:
الف- در صورتی که ثابت شود چک سفید امضا داده شده باشد.
ب- هرگاه در متن چک وصول وجه آن منوط به تحقق شرطی شده باشد.
ج- چنانچه در متن چک قید شده باشد که چک بابت تضمین انجام معامله و یا تعهدی است.
د- هرگاه بدون قید در متن چک ثابت شود که وصول وجه آن منوط به تحقق شرطی بوده یا چک بابت تضمین انجام معامله یا تعهدی است.
ه- در صورتی که ثابت شود چک بدون تاریخ صادر شده و یا تاریخ واقعی صدور چک مقدم بر تاریخ مندرج در متن چک باشد.
ماده ۱۴: (اصلاحی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) صادرکننده چک یا ذینفع با قائم مقام قانونی آنها با تصریح به اینکه چک مفقود یا سرقت یا جعل شده یا از طریق کلاهبرداری یا خیانت در امانت یا جرائم دیگری تحصیل گردیده میتواند کتبا دستور عدم پرداخت وجه چک را به بانک بدهد. بانک پس از احراز هویت دستور دهنده از پرداخت وجه آن خودداری خواهد کرد و در صورت ارائه چک بانک گواهی عدم پرداخت را با ذکر علت اعلام شده صادر و تسلیم مینماید.
دارنده چک میتواند علیه کسی که دستور عدم پرداخت داده شکایت کند و هرگاه خلاف ادعایی که موجب عدم پرداخت شده ثابت گردد دستور دهنده علاوه بر مجازات مقرر در ماده ۷ این قانون به پرداخت کلیه خسارات وارده به دارنده چک محکوم خواهد شد.
تبصره ۱ (اصلاحی ۱۳۷۶٫۱۰٫۱۴) ذینفع در مورد این ماده کسی است که چک به نام او صادر یا ظهرنویسی شده یا چک به او واگذار گردیده باشد (یا چک در وجه حامل به او واگذار گردیده)
در موردی که دستور عدم پرداخت مطابق این ماده صادر میشود بانک مکلف است وجه چک را تا تعیین تکلیف آن در مرجع رسیدگی یا انصراف دستوردهنده در حساب مسدودی نگهداری نماید.
تبصره ۲ (الحاقی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) دستور دهنده مکلف است پس از اعلام به بانک شکایت خود را به مراجع قضایی تسلیم و حداکثر ظرف مدت یکهفته گواهی تقدیم شکایت خود را به بانک تسلیم نماید در غیر این صورت پس از انقضا مدت مذکور بانک از محل موجودی به تقاضای دارنده چک وجه آن را پرداخت میکند.
تبصره ۳ (الحاقی ۱۳۷۶٫۱۰٫۱۴) پرداخت چکهای تضمینشده و مسافرتی را نمیتوان متوقف نمود مگر آنکه بانک صادرکننده نسبت به آن ادعای جعل نماید. در این مورد نیز حق دارنده چک راجع به شکایت به مراجع قضایی طبق مفاد قسمت اخیر ماده ۱۴ محفوظ خواهد بود.
ماده ۱۵: دارنده چک میتواند وجه چک و ضرر و زیان خود را در دادگاه کیفری مرجع رسیدگی مطالبه نماید.
ماده ۱۶: رسیدگی به کلیه شکایات و دعاوی جزایی و حقوقی مربوط به چک در دادسرا و دادگاه تا خاتمه دادرسی، فوری و خارج از نوبت به عمل خواهد آمد.
ماده ۱۷: وجود چک در دست صادرکننده دلیل پرداخت وجه آن و انصراف شاکی از شکایت است مگر خلاف این امر ثابت گردد.
ماده ۱۸: (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) مرجع رسیدگیکننده جرائم مربوط به چک بلامحل،از متهمان در صورت توجه اتهام طبق ضوابط مقرر در ماده ۱۳۴ قانون آییندادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب (در امور کیفری) – مصوب ۱۳۷۸٫۶٫۲۸ کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی- حسب مورد یکی از قرارهای تامین کفالت یا وثیقه (اعم از وجه نقد یا ضمانتنامه بانکی یا مال منقول و غیرمنقول) اخذ مینماید.
ماده ۱۹: در صورتی که چک به وکالت یا نمایندگی از طرف صاحب حساب اعم از شخص حقیقی یا حقوقی صادر شده باشد، صادرکننده چک و صاحب امضا متضامنا مسول پرداخت وجه چک بوده و اجراییه و حکم ضرر و زیان بر اساس تضامن علیه هر دو نفر صادر میشود. به علاوه امضاکننده چک طبق مقررات این قانون مسولیت کیفری خواهد داشت مگر اینکه ثابت نماید که عدم پرداخت مستند به عمل صاحب حساب یا وکیل یا نماینده بعدی او است، که در اینصورت کسی که موجب عدم پرداخت شده از نظر کیفری مسوول خواهد بود.
ماده ۲۰: مسولیت مدنی پشتنویسان چک طبق قوانین و مقررات مربوط کماکان به قوت خود باقی است.
ماده ۲۱: (اصلاحی ۱۳۷۲٫۸٫۱۲) بانکها مکلفند کلیه حسابهای جاری اشخاصی را که بیش از یکبار چک بیمحل صادرکرده و تعقیب آنها منجر به صدور کیفرخواست شده باشد بسته و تا سه سال به نام آنها حساب جاری دیگری باز ننمایند.
مسولین شعب هر بانکی که به تکلیف فوق عمل ننمایند حسب مورد با توجه به شرایط و امکانات و دفعات و مراتب جرم به یکی از مجازاتهای مقرر در ماده ۹ قانون رسیدگی به تخلفات اداری توسط هیات رسیدگی به تخلفات اداری محکوم خواهند شد.
تبصره ۱ (الحاقی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است سوابق مربوط به اشخاصی را که مبادرت به صدور چک بلامحل نمودهاند به صورت مرتب و منظم ضبط و نگهداری نماید و فهرست اسامی این اشخاص را در اجرای مقررات این قانون در اختیار کلیه بانکهای کشور قرار دهد.
تبصره ۲ (الحاقی ۱۳۷۲٫۸٫۱۱) ضوابط و مقرارت مربوط به محرومیت افراد از افتتاح حساب جاری و نحوه پاسخ به استعلامات بانکها به موجب آییننامهای خواهد بود که ظرف مدت سهماه توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تنظیم و به تصویب هیات دولت میرسد.
ماده ۲۲: (اصلاحی ۱۳۸۲٫۶٫۲) در صورتی که به متهم دسترسی حاصل نشود، آخرین نشانی متهم در بانک محالعلیه اقامتگاه قانونی او محسوب میشود و هرگونه ابلاغی به نشانی مزبور به عمل میآید.
هرگاه متهم حسب مورد به نشانی بانکی یا نشانی تعیینشده شناخته نشود با چنین محلی وجود نداشته باشد گواهی مامور به منزله ابلاغ اوراق تلقی میشود و رسیدگی به متهم بدون لزوم احضار متهم وسیله مطبوعات ادامه خواهد یافت.
ماده ۲۳: قانون چک مصوب خرداد ۱۳۴۴ نسخ میشود.
منبع: سایت آفتاب
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۰۵:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]
صفحات پیشنهادی
مناظره تلویزیونی مالیات بر ارزش افزوده در طلا/۵ نماینده طلافروشان: ما تابع قانون هستیم/ قانون نیازمند اصلاحاتی
مناظره تلویزیونی مالیات بر ارزش افزوده در طلا ۵نماینده طلافروشان ما تابع قانون هستیم قانون نیازمند اصلاحاتی استنماینده اتحادیه اصناف طلافروشان با اشاره به اینکه قانون باید در روند اجرا اصلاحاتی داشته باشد گفت ما تابع قانون هستیم و اگر این اصلاحات انجام شود بهترین شیوه مالیاتیروند اسقاط خودرو به متن قانون واردات بازگشت
یکشنبه ۱ تیر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۳۰ یک واردکننده خودرو گفت برخلاف آنچه که اعلام شده قوانین واردات خودرو به کشور تغییری نکرده است فربد زاوه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد طبق قانونی که حدود پنج سال پیش به تصویب رسید واردکنندگان به ازای واردات خودرو موظفمتن کامل لایحه دایمی کردن قانون خدمات کشوری/ فرمول جدید محاسبه حقوق بازنشستگی و ازکار افتادگی
اقتصادی اقتصاد کلان مهر منتشر کرد متن کامل لایحه دایمی کردن قانون خدمات کشوری فرمول جدید محاسبه حقوق بازنشستگی و ازکار افتادگی متن کامل پیش نویس لایحه دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری منتشر شد به گزارش خبرنگار مهر معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور در نامه&zwnاز سوی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور اعلام شد متن کامل پیش نویس لایحه دائمی کردن قانون مدیریت
از سوی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور اعلام شدمتن کامل پیش نویس لایحه دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوریمعاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور متن کامل پیش نویس لایحه دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری را منتشر کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از معاوآخرین وضعیت دانشجویان نروژی و بورسیههای غیرقانونی
آخرین وضعیت دانشجویان نروژی و بورسیههای غیرقانونی وزیرعلوم تحقیقات و فناوری درباره درخواست تعدادی از نمایندگان برای استیضاحش گفت در طول هفته آینده رایزنی هایی خواهیم داشت تا برخی از سوتفاهمهایی که سبب این طرح استیضاح میشود برطرف شود و امیدواریم فضای تفاهم مجددا حاکم شود آفآخرین روز مذاکرات ایران و ۵+۱ / آغاز نگارش متن توافق
آخرین روز مذاکرات ایران و ۵ ۱ آغاز نگارش متن توافق مذاکرات ایران و ۱ ۵ از صبح امروز در وین از سر گرفته شد نشست اشمیت و عراقچی و آغاز نگارش متن توافق نهایی از جمله برنامه های امروز هستند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر امروز جمعه آخرین دور از این مرحله از مذاکراتآخرین وضعیت پرونده 3000 بورسیه غیرقانونی
آخرین وضعیت پرونده 3000 بورسیه غیرقانونی معاون حقوقی و پارلمانی وزیر علوم تحقیقات و فناوری از تشکیل کمیته ویژه بررسی دانشجویان دکتری بورسیه غیرقانونی موسوم به پرونده 3000 بورسیه خبر داد خبرگزاری ایسنا معاون حقوقی و پارلمانی وزیر علوم تحقیقات و فناوری از تشکیل کمیته ویژهغفوریفرد درگفتوگو با فارس مطرح کرد بررسی متن فعالیت قانون احزاب با فعالان حزبی/برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب
غفوریفرد درگفتوگو با فارس مطرح کردبررسی متن فعالیت قانون احزاب با فعالان حزبی برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب در شهریورماهرئیس دومین دوره شورای مرکزی خانه احزاب با ابراز امیدواری از برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب در شهریورماه گفت در تلاشیم تا متن فعالیت قانون احزاب را با فعالان حمطهرینژاد در گفتوگو با فارس: برگزاری همایش حزب مردمسالاری در تیرماه/ارائه بسته پیشنهادی درباره قانون احزاب
مطهرینژاد در گفتوگو با فارس برگزاری همایش حزب مردمسالاری در تیرماه ارائه بسته پیشنهادی درباره قانون احزاب به شورای هماهنگی اصلاحاتعضو حزب مردمسالاری از ارائه نظرات حزب متبوعش درباره متن فعالیت احزاب به شورای هماهنگی جبهه اصلاحات خبرداد و گفت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات پس ازتکرار/ در گفتوگو با فارس مطرح شد نظر قائممقام جمعیت وفاداران انقلاب در مورد متن قانون فعالیت احزاب
تکرار در گفتوگو با فارس مطرح شدنظر قائممقام جمعیت وفاداران انقلاب در مورد متن قانون فعالیت احزابقائم مقام جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با اشاره به پیشبینی اختصاص ردیف بودجه از سوی دولت در قانون فعالیت احزاب گفت در دولت اصلاحات که وزارت کشور میلیاردی به احزاب کمک میکرد شاهداز سوی شورای نگهبان لایحه اصلاحات قانون الحاق ایران به پروتکل 1978 کنوانسیون بین المللی جلوگیری از آلودگی دریا
از سوی شورای نگهبانلایحه اصلاحات قانون الحاق ایران به پروتکل 1978 کنوانسیون بین المللی جلوگیری از آلودگی دریا تایید شدشورای نگهبان لایحه اصلاحات قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به تشریفات پروتکل 1978 مربوط به کنوانسیون بینالمللی جلوگیری از آلودگی دریا را مغایر با موازین شلایحه اصلاحات قانون الحاق ایران به پروتکل1978کنوانسیون بینالمللی جلوگیری از آلودگی دریا
پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۴ شورای نگهبان لایحه اصلاحات قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به تشریفات پروتکل 1978 مربوط به کنوانسیون بینالمللی جلوگیری از آلودگی دریا را مغایر با موازین شرع و قانون اساسی ندانست به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا لایحه ااعمال متنوعسازی نرخ بلیط هواپیما از چند شرکت هواپیمایی/ تمام شرکت ها موظف به اجرای دستورالعمل هستند
معاون هوانوردی و امور بینالملل سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد اعمال متنوعسازی نرخ بلیط هواپیما از چند شرکت هواپیمایی تمام شرکت ها موظف به اجرای دستورالعمل هستند خداکرمی گفت چهار شرکت هواپیمایی از سوی سازمان هواپیمایی کشوری مجوز آزاد سازی نرخ بلیط هواپیما را دریافت کردند مرئیس سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد اجرای متنوعسازی نرخهای حملونقل هوایی از هفته جاری/ تغییر قیمتهای بلیت
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خبر داداجرای متنوعسازی نرخهای حملونقل هوایی از هفته جاری تغییر قیمتهای بلیت هواپیمارئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت نرخ های متنوع حمل و نقل هوایی از هفته جاری به اجرا گذاشته میشود به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کتوزیع اعتبارات قانون ارزش افزوده نیاز به مهندسی مجدد دارد
توزیع اعتبارات قانون ارزش افزوده نیاز به مهندسی مجدد دارد شهرکرد- ایرنا-معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت توزیع اعتبارات قانون ارزش افزوده نیاز به مهندسی مجدد دارد محسن کوشش تبار روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود 29 هزار دهیار و 67 هافت ۹۵ واحدی شاخص بورس در آخرین روز معاملات
افت ۹۵ واحدی شاخص بورس در آخرین روز معاملاتتاریخ انتشار چهارشنبه ۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۹ ۲۴ شاخص بورس تهران آخرین روز معاملات هفته جاری را با ریزش ۹۴ ۵ واحدی به پایان رساند به گزارش ایسنا شاخص بورس اوراق بهادار تهران امروز چهارشنبه با افت ۹۴ ۵ واحدی در کانال ۷۲ هزار و ۲۴۹ واحدی ق-
اقتصادی
پربازدیدترینها