واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار خوزستان: آرای صادره از سوی قضات باید موجب آرامش در جامعه شود اهوا -ایرنا-استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه آرای صادره از سوی قضات باید موجب آرامش در جامعه شود، گفت: رعایت عدالت ،میزان برخورداری افراد از امکانات و حتی وجود شرایط سخت، باید برای تمامی اقشار جامعه یکسان باشد.
ˈعبدالحسن مقتدایی ˈچهارشنبه در مراسم تجلیل از قضات نمونه دادگستری استان خوزستان که در محل سالن جلسات مجتمع قضایی شهید تندگویان اهواز برگزار شد، افزود: حمایت های دستگاه قضایی موجب پیشرفت دستگاه های دولتی شده و دستگاه قضایی باید برای پیشرفت بخش خصوصی نیز حمایت های لازم از این بخش را انجام دهد.
وی بیان کرد: در سال های پس از انقلاب اسلامی بسیاری از سرمایه گذاری های انجام شده در استان خوزستان در تعارض با منافع مردم استان بوده است.
عالی ترین مقام دولتی در استان خوزستان افزود: صنعت نیشکر یکی از صنایعی است که اگر در سال های گذشته همکاری های لازم از دستگاه قضایی و مردم با این صنعت انجام نمی شد ، این صنعت هرگز در استان خوزستان به رونق نمی رسید.
مقتدایی با اشاره به اینکه در حوزه سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان خوزستان سختگیری هایی می شود، افزود: ایجاد اشتغال موجب کاهش جرم در جامعه می شود بنابراین باید از بخش خصوصی به بهترین شکل حمایت کرد.
وی افزود: استان خوزستان دچار بیماری شدید اقتصاد دولتی است و تنها راه حل این مشکل ،حمایت از بخش خصوصی است.
مقتدایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در سال های پس از انقلاب حرکت های ضد انقلابی بسیاری در کشور انجام می شد، افزود: درآن زمان گروه های تروریستی و معاند نظام جمهوری اسلامی ایران بمب گذاری های بسیاری در شهرستان های آبادان و خرمشهر انجام دادند، که در نتیجه آرای شجاعانه قضات امنیت شهر های استان خوزستان حفظ شد.
وی گفت: در دوران جنگ تحمیلی نیز با وجود حجم زیاد کار در استان خوزستان مجموعه دستگاه قضایی با تمامی کمبود ها شجاعانه در خصوص برخی از پرونده های آن دوران تصمیم گیری کرد.
در ادامه نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با اشاره به فعالیت های گروه های تجزیه طلب در استان خوزستان گفت: گروه های تجزیه طلب و وهابیت در گذشته فعالیت های بسیاری در استان خوزستان داشته اند اما با تصمیم های به موقع قضات دادگستری استان خوزستان در بررسی پرونده ها، سال ها است دیگر این گروه ها در استان خوزستان فعالیتی ندارند.
آیت الله سید ˈمحمد علی موسوی جزایریˈ بیان کرد:اگر در بررسی پرونده این گروهها مسامحه می شد امروز در استان خوستان امنیتی وجود نداشت.
وی بیان داشت: خوشبختانه در سال های گذشته میزان ارتکاب جرایم خشن در استان خوزستان کاهش یافته و مدت ها است دیگر این نوع جرایم در استان خوزستان رخ
نمی دهد.
امام جمعه شهر اهواز در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به سرمایه گذاری های انجام شده در استان خوزستان افزود: در حال حاضر کارخانه صنایع فولاد سالانه یک هزار و 300میلیارد ریال درآمد دارد اما تنها 10 درصد از درآمدهای این شرکت در خوزستان هزینه شده و باقی درآمدها به تهران منتقل می شود.
آیت الله جزایری افزود: اینگونه تصمیم گیری ها نوعی خیانت به استان خوزستان است و باید در این زمینه مسوولان بازنگری های لازم را انجام دهند.
نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری نیز با انتقاد از طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده های قضایی گفت: باید سازو کاری عملی برای تسریع در صدور احکام قضایی اندیشیده شود زیرا روند رسیدگی به پرونده های قضایی از زمان دادرسی تا صدور حکم نهایی بسیار طولانی است.
ایت الله سید ˈعلی شفیعی ˈ افزود: یکی از تبعات طولانی شدن رسیدگی به پرونده های قضایی این است که متهمان با حضور در زندان با راه های دور زدن قانون آشنا می شوند و این امر زمان رسیدگی به اتهامات را بیشتر می کند.
وی افزود: یکی از علل اصلی طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده های قضایی کمبود نیرو است که در این راستا باید برنامه هایی برای رفع این مشکل در نظر داشت.
در این نشست که به مناسبت تجلیل از قضات برتر استان برگزار شد، جمعی از مسوولان استانی نیز حضور داشتند که از 35 قاضی برتر استان خوزستان تجلیل شد.
7161/551 ** 1917
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]