تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اداى امانت و راستگويى روزى را زياد مى‏كند و خيانت و دروغگويى باعث فقر و نفاق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820659986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک مسوول سازمان غذا و دارو:آزمایشگاه های کارخانه های داروسازی رتبه بندی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

یک مسوول سازمان غذا و دارو:آزمایشگاه های کارخانه های داروسازی رتبه بندی می شود اهواز - ایرنا - مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و داروی کشور گفت: امسال آزمایشگاه های کارخانه های داروسازی کشور اعتبار سنجی و رتبه بندی می شوند.


ˈحسین رستگارˈ ، در دومین روز هفتمین گردهمایی اعضای قطب خلیج فارس (منطقه 9) که سه شنبه در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز جریان دارد، اظهارکرد: رتبه بندی این آزمایشگاه ها و محصولات تولیدی، بر اساس کیفیت آنها و اضافه شدن آزمایشگاه ملزومات و تجهیزات پزشکی، عنوان های جدیدی است که در موارد مختلف آیین نامه آیین نامه تاسیس و اداره امور آزمایشگاه های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه و فرآورده های خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دارویی، بیولوژیک، تجهیزات و ملزومات پزشکی آمده است.
وی افزود: این آیین نامه برای آزمایشگاه های همکار و مجاز زیر پوشش سازمان، نمونه برداری و اضافه شدن دامنه عملکرد جدید برای انجام آزمایشات کنترل کیفی روی نمونه های مربوط به مراکز توزیع موادغذایی و اضافه شدن آزمایشگاه های تخصصی برای فرآورده های جدید با فناوری بالا را شامل می شود.
رستگار اظهارکرد: هم اکنون 150 آزمایشگاه خصوصی در سطح کشور، محصولات سلامت را کنترل می کنند که رتبه بندی شده اند.
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و داروی کشور از جمله مهمترین برنامه های آزمایشگاه مرجع غذا و دارو را، آموزش و تجهیز بر اساس نیازمندی ها، برنامه ریزی کشوری بر اساس توانمندی ها، برنامه کلان کشوری آفت کش ها، تعیین نقاط ضعف و قوت آزمایشگاه ها و تجهیز آزمایشگاه های توانمند عنوان کرد.
وی گفت:اجرای سریع و ارایه نتایج معتبر بر اساس برنامه پنجم توسعه و برنامه های آموزشی کاربردی ،راه اندازی روش های آزمایشگاهی جدید به ویژه در حوزه تخصصی، روش های آزمایشگاهی جدید و آزمایشگاه دارو در آزمایشگاه، توسعه آموزش الکترونیکی، استقرار ساختار مورد نیاز در آزمایشگاه های دارو و مشخصات فنی و تجهیزاتی در این آزمایشگاه ها،
از دیگر برنامه های این آزمایشگاه است.
رستگار،به واگذاری امور نظارتی آزمایشگاه های همکار و مجاز در راستای سیاست دولت و مجلس به استان ها ،از کارهای در حال اجرا اشاره کرد و گفت: دانشگاه های علوم پزشکی نمی توانند در کنار فعالیت های دیگر هزینه اداره آزمایشگاه ها را متحمل شوند.
وی افزود:بازرسی از محصولات مربوط به سلامت شهروندان که در بازار عرضه و مصرف می شوند باید تشدید شود.
وی با اشاره به اجرای طرح بررسی نمونه های محصولات مربوط به سلامت چون غذا در سطح بازار با عنوان عنوان ˈپی ام اسˈ در امسال
گفت: در این طرح کارشناسان آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت، این موضوع را که آیا کیفیت محصولات سلامت در سطح بازار به حد کیفیت آنها در کارخانه ها می رسد یا در بازار بر روی این محصولات تقلب انجام می شود،بررسی خواهند کرد.
رستگار ادامه داد:مکمل های غذایی فقط باید در داروخانه ها توزیع شوند.
هفتمین نشست منطقه 9 معاونت های غذا و داروی قطب خلیج فارس دوم و سوم تیر با حضور معاونت های اهواز، بندر عباس، بوشهر، قشم، کیش، آبادان ، دزفول و بهبهان در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزارشد.
7157/641/640

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




03/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن