واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس اتحادیه باغداران و مرکبات در گفت و گو با پانا تاکید کرد: سلامت کامل محصولات باغی/ ضرورت حمایت مالی بانکها از باغداران خبرگزاری پانا: رئیس اتحادیه باغدارن و مرکبات با تاکید بر سلامت کامل محصولات باغی، نبود سرمایه گذاری مناسب در این بخش را از عمده معضلات بخش باغبانی عنوان کرد و گفت: بانک ها می توانند برای توسعه این حوزه سرمایه گذاری کنند و یا حمایت های مالی خود را مشمول باغدارن کنند و محصولات کیفی با پشتوانه بانک ها در مرحله صادرات قرار بگیرد.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲ تير ساعت 09:46
عنایت الله بیابانی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی پانا، در خصوص سلامت محصولات باغی و مرکبات کشورمان گفت: اتحادیه باغداران برنامه های مدونی را برای حفظ سلامت محصولات کشاورزی با همکاری باغدارن عضو و تولیدکنندگان مرکبات در سراسر کشور اجرا می کند.
وی یادآور شد: با نظارت و کنترل دقیق هر گاه منطقه ای دچار آفت و آسیب محصول شود با اقدام سریع و ایزوله کردن آن بخش از سرایت آسیب دیدگی جلوگیری می شود و منطقه را پاکسازی می کنیم.
رئیس اتحادیه باغدارن و مرکبات با اشاره به اینکه آموزش هایی را در سطح کشور از چند سال قبل برای تولید محصولات سالم و با کیفیت به باغدارن و تولیدکنندگان مرکبات ارئه داده ایم، گفت: خوشبختانه این آموزش ها موثر است و به تولید مرکبات سالم منجر شده و این تولیدات جز غذای سالم محسوب می شود.
بیابانی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی امر باید سمومی را معرفی می کند که کیفیت مطلوب را داشته باشد، گفت: سیاست های کلی حوزه کشاورزی باید به گونه ای باشد که سم مورد استفاده باغدارن از کیفیت کافی برخوردار باشد و علاوه بر سلامت محصول، بهداشت محیط هم مورد توجه باشد و بهداشت خاک حفظ شود.
وی همچنین به تولید 4 میلیون و 800 هزار تن مرکبات اشاره کرد و گفت: کشور ما جز کشورهای برتر در حوزه تولید مرکبات است که علاوه بر تأمین نیاز داخل صنایع وابسته مانند کنستانتره ها را تحت پوشش محصولات تولید شده خود داریم.
بیابانی خاطر نشان کرد: با رفع موانع صادرات در محصولات باغی و مرکبات می توانیم تا میزان یک میلیون تن صادرات داشته باشم که با مقررات دست و پاگیر امر صادرات و نبود امکانات برای دسترسی به بازار کشورهای همجوار خزر میزان صادرات مرکبات فعلی بسیار اندک است.
وی همچنین راه ها و سیستم حمل و نقل را برای انتقال محصولات باغی و مرکبات مناسب ندانست و افزود: استاندارهای مناسب برای ترانزیت کالاهای باغی موجود نیست و این تنگناها همواره در این حوزه اقتصادی به توسعه آن ضربه زده است.
رئیس اتحادیه باغدارن و مرکبات موضوع سرمایه گذاری را از دیگر موضوعات مهم بخش کشاورزی و محصولات باغی عنوان و بیان کرد: بانک ها می توانند برای توسعه این حوزه سرمایه گذاری کنند و یا حمایت های مالی خود را مشمول باغدارن کنند و محصولات کیفی با پشتوانه بانک ها در مرحله صادرات قرار بگیرد.
بیابانی همجواری با بازار مصرف مطلوب را از جمله ویژه گی های کشورمان برشمرد و گفت: این یک موقعیت مطلوب است که از آن می توان از این موقعیت استراتژیک برای توسعه صادارت محصولات باغی و مرکبات استفاده کرد.
وی افزود: روسیه بازار مصرف خوبی است که می توان با برنامه ریزی از بازار مصرف این کشور و کشورهای همجوار را در دست بگیریم و توسعه صنعت باغی را موجب شویم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]