واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ تير ۱۳۹۳ (۱۲:۲۸ب.ظ)
مدير کل سازمان تبليغات اسلامي خراسان رضوي عنوان کرد؛ اعتبارات قرآني آموزش و پرورش افزايش مي يابد مدير کل سازمان تبليغات اسلامي خراسان رضوي گفت: بخش زيادي از اعتبارات قرآني به آموزش و پرورش واگذار مي شود تا دانش آموزان روخواني و روان خواني کتاب الهي را بياموزند.
به گزارش خبرگزاري موج؛ حجت الاسلام محمود مرويان حسيني اظهار کرد:در عصر حاضر انسانها سهم شان در سازماندهي شخصيت خودشان کم و نقش عناصر اجتماعي تقويت شده است.
وي تصريح کرد:نگاه سازمانهاي فرهنگي وتبليغي در اين راستا بايد اجتماع گرا بوده و پويايي و مشارکت کودکان و نوجوانان بيشتر فراهم آيد.
وي با بيان اين که اين سازمان هزارو 845 گفتمان ديني براي دانش آموزان در همين راستا برگزار کرده است، ابراز کرد: استاد در محيطي خارج مدرسه بيان طرح و فضا را براي طرح پرسش و رفع شبهه فعال مي ساخته است.
حجت الاسلام مرويان با اشاره به اين که ايجاد احساس قوت در هويت شخصي، خانوادگي، محلي، ايراني و اسلامي راهکار خوبي براي برون رفت از آسيبهاي فردي به خصوص در مناطق قوميتي است، اذعان کرد:هيچ نهادي به اندازه آموزش و پرورش با خانواده ها و مسائل گوناگون در ارتباط نيست.
مديرکل سازمان تبليغات اسلامي خراسان رضوي گفت: بر همه مسئولان لازم است به نهاد تعليم و تربيت کمک کنند چرا که منبر اصلي پيوند ما با گروه اصلي مخاطبانمان، مدارس است.
وي تصريح کرد: از افتخارات ما اين است که قبل از درخواست آموزش و پرورش با آنها تفاهم نامه امضا کرده و پيش از شروع سال تحصيلي جديد برنامه ريزي فرهنگي داشته باشيم.
مرويان مساعدت مسئولان شهرستانهاي استان براي رفع آسيبهاي اجتماعي را ستودني توصيف کرد و افزود: افتخار همه ما اين است که رويکرد اسلامي و ديني را به مخاطبان منتقل مي کنيم.
به گفته مرويان خراسان مجموعه اي از قوميتهاي ديني است که نيازمند استراتژي وحدت و تقريب اسلامي بوده و باعث آرامش است که اهل شيعه و تسنن در جريانهاي تکفيري مقابله مشترک دارند.
وي از برنامه هاي نقد نحله هاي انحرافي، آشنايي با فرق اسلامي و اردوي جوانه هاي وحدت در آينده خبر داد و ابراز کرد: دانش آموزان مدارس سمپاد و شبانه روزي با اولويتهاي ويژه در برنامه هاي فرهنگي ما قرار دارند.
مرويان همچنين از امضاي يازده تفاهم نامه براي سال جديد تحصيلي بين سازمان تبليغات و آموزش و پرورش خبر داد و گفت: ما دراين دبير خانه همکاريهاي مشترک، آمادگي داريم با مطالبه کار از سوي نهاد تعليم و تربيت واقتضاعات خود، فعاليت کنيم.
وي برگزاري هزار حلقه تفسيري سوره حجرات با جان مايه اخلاق اسلامي را نياز جامعه براي ايجاد فرهنگ تعاملات اجتماعي عنوان و بيان کرد: امسال نيز سوره لقمان تحت عنوان تربيت حکيمانه يک ماه مبارک رمضان را پوشش مي دهد.
مرويان ضمن اشاره به استقرار مبلغ و مبلغه در 30 شبانه روزي از خيرين خواست نسبت به کيفيت بخشي امور نماز، دو مجموعه را ياري رسانند.
وي به اجراي برنامه دين، نشاط و زندگي توسط روحانيون جوان و ارزشي اشاره کرده و گفت:در کشور 150 مدرسه علوم و معارف اسلامي وجود دارد که از اين ميان تنها دو مدرسه در قوچان و گناباد خراسان رضوي است.
مديرکل سازمان تبليغات اسلامي خواستار همکاري اداره نوسازي مبني بر ساخت مدرسه اي ديگراز اين دست در زمين آماده به ساخت گناباد شد.
مرويان در ادامه با اشاره به برگزاري کارگاههاي عفاف و حجاب افزود: طي دوسال گذشته 30 هزار تن از گفتمانهاي عفاف گرايي به صورتي پويا و بانشاط بهره بردند، همچنين در سال گذشته هزارو 400 معلم در خصوص فرق و مذاهب دوره ديدند.
وي اعلام آمادگي کرد بخش زيادي از اعتبارات قرآني خود را به آموزش و پرورش واگذار کند تا دانش آموزان روخواني و روان خواني کتاب الهي را بياموزند.
وي در ادامه ايجاد پايگاههاي نهج البلاغه براي مديران، معلمان و مربيان را از ديگر بندهاي اين يازده تفاهم خواند که به امضاي دو اداره کل رسيد.
حجت الاسلام عزيز از اعضاي ستاد اعتلاي آموزش و پرورش در ادامه اين نشست مشترک برتقويت طرح حجرات تاکيد کرد و خواستار برگزاري برنامه هاي کيفي تفسير در مدارس شد.
وي افزود:ائمه جماعات مدارس بايد متناسب با مقاطع تحصيلي برنامه عملياتي ساليانه داشته باشند و در خصوص بلوغ جنسي نيز سازمان تبليغات راهبرد مذهبي – فرهنگي داشته باشد.
حسن دادگر از حوزه پرورشي و فرهنگي اداره کل آموزش و پرورش نيز بر حضور اساتيد علمي و مذهبي در اردوهاي دانش آموزي تاکيد کرد.
وي گفت:در دو روز آينده مشهد ميزبان 650 دانش آموز به نمايندگي از يک ميليون دانش آموز مناطق مرزي کشورخواهد بود که حضور علماي پرنشاط دين و معرفت در ايجاد نگرش مذهبي و رفع شبهات ديني آنان بسيار موثر است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]