تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826373091




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عموزاده خلیلی: می‌توان به نسل جوان ادبیات كودك امیدوار بود / نویسندگان جوان كشورمان استانداردهای جهانی را رعایت می‌كنند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در آستانه برگزاری دوازدهمین جشنواره سراسری شعر و داستان جوان سوره؛
"عموزاده خلیلی": می‌توان به نسل جوان ادبیات كودك امیدوار بود / نویسندگان جوان كشورمان استانداردهای جهانی را رعایت می‌كنند
"فریدون عموزاده خلیلی" نویسنده پیشكسوت كودك و نوجوان كشورمان كه به تازگی رییس انجمن نویسندگان كودك و نوجوان شده است معتقد است نسل جوان نویسندگان و شاعران ادبیات كودك و نوجوان كشورمان می توانند به شكوفایی و موفقیت در این عرصه برسند.


به گزارش حوزه ادبیات  باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری؛ "فریدون عموزاده خلیلی" نویسنده كودك و نوجوان درباره ادبیات كودك و نوجوان پس از انقلاب اسلامی كشورمان، اظهار كرد: اگر جوانانی كه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی آثاری در حوزه ادبیات كودك و نوجوان خلق كردند و نسلی را شكل دادند و دوره ادبی را ایجاد كردند با نسل جوان امروز ادبیات مقایسه كنیم ممكن است در برخی موارد روند رو به رشد و بالنده ایی را در نسل امروز ببینیم.

وی ادامه داد: تصور می كنم نسل اول بعد از انقلاب تحت تاثیر فضای اجتماعی و سیاسی كشور بوده اند چرا كه در آن دوران همه چیز آمیخته به روحیه انقلاب و تلاطم بود. در آن شرایط نوع ادبیاتی كه نویسندگان تولید كردند هم كاملا تحت تاثیر شرایط جامعه بود.

عموزاده خلیلی با اشاره به این كه وجه ادبی و هنری ادبیات دهه ابتدایی انقلاب اسلامی ضعیف تر از وجه اندیشه و ائیدولوژیك است، عنوان كرد: البته در آن دوره تجربه های تازه ایی هم صورت گرفت و كارهای خوبی در ادبیات كودك انجام شد.

 آثار خوبی در 10 سال گذشته در زمینه ادبیات كودك و نوجوان خلق شده است

این نویسنده كودك و نوجوان گفت: بعد از انقلاب می بینیم داستان ها بیشتر روحیه انقلابی دارند. اتفاقا در دوره جدید از این جهت برای من شوك آور است كه می بینم نویسندگان و شاعران كودك و نوجوان خیلی تجربه های خوبی می كنند و در قالب های كه به كار می برند جسارت هایی دارند و از این جهت گمان می كنم باید به این نسل امیدوار باشیم.

وی با تاكید بر این كه در 10 سال گذشته و به خصوص از دهه 80 به بعد آثار خوبی در زمینه ادبیات كودك و نوجوان خلق شده است، عنوان كرد: در حال حاضر می بینیم كه تجربه رمان نوجوان به طور گسترده در بین نویسندگان جوان شكل گرفته و چنین تجربه هایی خیلی امیدوار كننده است و گمان می كنم نسلی كه الان كار می كند (با همه احترامی كه به هم نسل های خودم دارم) می تواند بسیار موفق تر از نسل های گذشته باشد.

نویسنده كتاب "هیزم" گفت: معتقدم نسل جوانی كه كار می كند حتما منجر به شكوفایی می شود و تمام ویژگی های درجه یك رمان و استاندارد های مهم درجه یك جهان مانند ماجرا، هیجان، طنز، شوخ طبعی و شیرین روایت كردن و پرداختن به حس های درونی و ... كه پیش تر در داستان های ما كمتر می دیدیم را رعایت می كنند.

كمبود مطبوعات تخصصی كودك و نوجوان داریم

عموزاده خلیلی همچنین با انتقاد از كمبود مطبوعات تخصصی كودك و نوجوان، گفت: نشریات كودك و نوجوان كمتر است و قابل مقایسه نیست و به تعداد انگشتان یك دست هم نمی رسد. البته در حال حاضر روزنامه ها، اینترنت و رسانه های دیگر وجود دارند و همچنین امكان نشر كتاب برای نویسندگان و شاعران جوان راحت تر است.  به رغم این شرایط اما نشریات كودك و نوجوان جای خودشان را دارند و حلاوت دیگری هستند و نهادهای فرهنگی دولتی و غیر دولتی باید فكری برای این موضوع بكنند.

نگران زیاد شدن جشنواره های ادبی نباشیم

وی درباره برگزاری جشنواره های ادبی نیز گفت: هر حركتی كه بتواند به اجتماعی كردن ادبیات كودك و نوجوان كمك كند خوب است و باید از آن حمایت كرد. جشنواره ها باید توسط نهاد های مختلف و از زوایای متنوع برگزار شود و به طور مثال سازمانی مانند هلال احمر نیز می تواند جشنواره موضوعی ادبی برگزار كند. در حال حاضر ارگان ها و نهادهایی مختلف جشنواره ها و جایزه های ادبی برگزار می كنند و حركت های فرهنگی مانند جایزه شهید حبیب غنی پور، جایزه كتاب سال، جشنواره های ادبی حوزه هنری، جایزه لاك پشت پرنده و ... وجود دارد، باید به این حركت ها كمك كنیم و از خدا بخواهیم كه در طول سال هر روز خبری از ادبیات كودك و نوجوان داشته باشیم.

وی افزود: اصلا نباید نگران این بود كه چرا رشد جشنواره ها زیاد است، البته خوب است كه مراكز غیردولتی و خصوصی نیز بتوانند با كمك یكدیگر جشنواره های ادبی برگزار كنند و به این حركت های فرهنگی و ادبی كمك كنند.


انتهای پیام/ اس







تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن