تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819726972




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استفاده بیش از حد از مواد آرایشی زمینه‌ساز سرطان سینه


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: استفاده بیش از حد از مواد آرایشی زمینه‌ساز سرطان سینه
مدیر مراکز پزشکی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی با بیان این‌که خودمراقبتی به مسئولیت‌پذیری افراد در مقابل سلامت خود از طریق اتخاذ سبک سالم زندگی، تدبیر اندیشی جهت جلوگیری از رخداد حوادث و بیماری‌ها، نگهداری و استفاده صحیح از داروهای بدون نسخه (OTC) در بیماری‌های جزیی و مراقبت بهینه بیماری‌های مزمن اطلاق می‌شود، افزود: خودمراقبتی به معنای خود درمانی نیست.
آفتاب: دکتر شهین زلالی در کارگاه آموزشی یک روزه "سرطان‌های شایع زنان و ضرورت ترویج فرهنگ خودمراقبتی" که با همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و اداره کل امور خانواده و بانوان آذربایجان شرقی در مرکز درمان ناباروری آذربایجان وابسته به جهاد دانشگاهی برگزار شد، گفت: آموزش‌های خودمراقبتی باید از ابتدای کودکی فرد شروع شود.


به گزارش ایسنا،وی با بیان این‌که سلامتی درازمدت را فدای لذت‌های کوتاه مدت نکنیم، ادامه داد: عموم مردم ما پیگیر درمان‌های سریع هستند، در حالی که پروسه درمان باید در محدوده زمانی مشخص و کافی صورت گیرد.


وی با اشاره به حدیث "بهشت زیر پای مادران است" ادامه داد: با تأسی از این حدیث باید قدر و منزلت این قشر دانسته شود؛ در کشورهای مختلف اختصاص جایگاه‌های اجتماعی و مدیریتی به زنان مورد اهمیت است، ولی باید طوری فرهنگ سازی کنیم که یک زن در جامعه ما بیش از هر چیز به خاطر مادر بودن ستایش شود.


وی با اشاره به نقش پزشک خانواده در تشخیص سریع و سازماندهی شده یک بیماری گفت: در صورتی که پزشک خانواده جایگاه خود را در سیستم درمان بیابد بسیاری از بیماری‌ها به موقع تشخیص داده شده و درمان می‌شوند.


وی یادآور شد: سرطان به عنوان یکی از بیماری‌های مزمن و شایع در بسیاری از کشورهای جهان شناخته شده است. محققان می‌گویند عوامل بسیاری در شیوع این بیماری نقش دارد که رژیم غذایی نامناسب، سبک زندگی نادرست، نداشتن تحرک و افزایش آلاینده‌ها بخشی از آن است.


زلالی یادآور شد: معمولا مادران مهم‌ترین نقش مراقبتی را بر عهده دارند و باید به سلامتی خود توجه کنند؛ سرطان‌های تخمدان، دهانه رحم، رحم و سینه مواردی هستند که در کمین سلامت زنان بوده و مراقبت و تشخیص به موقع آن، می‌تواند گامی بزرگ در حفظ سلامت آنان باشد.


وی رواج استفاده بیش از حد لوازم آریشی در جامعه ایرانی را یکی از علل ابتلا به سرطان به ویژه سرطان پستان در میان زنان ایرانی دانست.


وی ادامه داد: متاسفانه بانوان جامعه به ورزش اهمیت کافی نمی‌دهند که این مورد با ایجاد استرس و افسردگی آنها رابطه مستقیم داشته و به صورت غیر مستقیم باعث افزایش آمار سرطان در این قشر می‌شود.


مدیر مراکز پزشکی جهاد دانشگاهی استان اضافه کرد: کمبود ویتامین به خصوص ویتامین D در اغلب زنان ایرانی شایع است؛ گفته می‌شود کمبود این ویتامین در بروز سرطان سینه نقش دارد.






تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن