واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ خرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۵۱ق.ظ)
پاسخي به سوال تاريخي عقب ماندگي در اقتصاد ايران دکتر نهاونديان گفت: اصولاً اگر در داخل مجموعه هاي بخش خصوصي و جامعه فعالان اقتصادي مسابقه کيفيت و اعتلاء شکل بگيرد، اين مساله مي تواند پاسخي به سوال تاريخي عقب ماندگي در اقتصاد ايران باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمد نهاونديان در نخستين نشست هم انديشي مسئولين نهاد رياست جمهوري و نخبگان کسب و کار با اظهار خرسندي از تشکيل چنين اجتماعي اظهار داشت: دولت تدبير و اميد از ابتداي فعاليت رسمي خود کوشيده است تا زمينه هاي فعاليت شايسته تري را براي فعالان بخش خصوصي ايجاد کند که آنان بتوانند با حضور در ميدان رقابتي، زمينه شفافيت و رونق اقتصادي بيشتر کشور را فراهم کنند.
رييس دفتر رييس جمهور خاطرنشان کرد: در عين حال که بايد تلاش کنيم فضاي عمومي براي کسب و کار در کشور مساعد شود، بايد سعي کنيم در جامعه فعالان اقتصادي در بخش خصوصي نيز يک مسابقه اعتلا و ارتقا شکل بگيرد و ايده رتبه بندي کارت هاي بازرگاني، ابزاري براي رسيدن به اين هدف بود.
دکتر نهاونديان تصريح کرد: اصولاً اگر در داخل مجموعه هاي بخش خصوصي و جامعه فعالان اقتصادي مسابقه کيفيت و اعتلاء شکل بگيرد، اين مساله مي تواند پاسخي به سوال تاريخي عقب ماندگي در اقتصاد ايران باشد.
رييس دفتر رييس جمهور افزود: متاسفانه در تاريخ اقتصاد چند دهه اخير کشورمان عمدتاً رشدها رانتي و متکي به ذخاير طبيعي و تجديد ناپذير بوده است که اين داستان بايد به مسابقه بهره وري، نوآوري و بهبود کيفيت تبديل شود.
دکتر نهاونديان گفت: امروز از يک سو نيازمند اصلاح ساختاري و سياستگذاري هستيم و از سوي ديگر بايد در داخل مجموعه فعالان اقتصادي بخش خصوصي، مسابقه توانمندي شکل بگيرد. بايد در درون فعالان بخش خصوصي مسابقه فضيلتي شکل بگيرد که به جاي مقاومت در برابر اصلاح رويه ها و بعضاً تلاش براي کند کردن مسير تصميم هاي شجاعانه در مسير اصلاح ساختارها، بخش خصوصي با اعتماد به نفس وارد عرصه شود و اطمينان بدهد که اگر اقتصاد رقابتي شود آنها در اين ميدان برنده و سربلند خواهند بود.
رييس دفتر رييس جمهور تصريح کرد: براي اصلاحات جدي در اقتصاد کشور هم بايد در سطح کلان و هم در سطح خرد و بنگاههاي کوچک، به طور جدي و شجاعانه وارد عمل شد.
دکتر نهاونديان با اشاره به اهميت رتبه بندي کارت هاي بازرگاني گفت: معتقديم رتبه بندي ها بايد توسط خود فعالان اقتصادي صورت بگيرد چرا که اشراف کاملي بر جزييات و واقعيات در صحنه دارند.
رييس دفتر رييس جمهور، وجود همدلي و وفاق بين دولت و بخش خصوصي را لازمه رشد و رونق اقتصادي دانست و اظهار داشت: دولت با جمع فعالان اقتصادي که توانايي و کارآمدي خود را در ميدان عمل ثابت کرده اند تعامل داشته و از آنها مشورت مي گيرد البته بديهي است که مشورت و تعامل دولت و بخش خصوصي موضوعي دو طرفه است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]