محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845436936
آیا واردات بنزین تحت نظارت بازرسان نفتی صورت میگیرد؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد
آیا "واردات بنزین" تحت نظارت بازرسان نفتی صورت میگیرد؟
موضوع واردات و آلودگی بنزین چند ماهی است که در دستور کار دولت قرار گرفته و به گفته مسئولان، این امر علاوه بر تأمین کسری بودجه داخل، با هدف قطع تولیداتی که از آن با عنوان بنزین آلاینده یاد میشود صورت گرفته است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، بنزین در پالایشگاههای نفت تولید میشود. مادهای که با تقطیر از نفت خام جدا میشود بنزین طبیعی نام دارد که ویژگیهای مورد نیاز را برای موتورهای پیشرفته (به طور خاص نرخ اکتان پایین را ببینید.) ندارد اما بخشی از مخلوط را تشکیل خواهد داد. توده بنزین شامل هیدروکربنهای دارای پنج تا هفت اتم کربن در هر مولکول میباشد.
به طور کلی بعضی از فرایندهای مهم این محصوص استراتژیک رفرمات که در اصلاح کننده کاتالیزوری با عدد اکتان بالا شامل مقدار زیادی ماده آروماتیک و مقدار بسیار کم آلکنها است.
بنزینی که توسط کاتالیزور شکسته شده که همچنین گازولین ویا مولکول نفتا نامیده میشود از فرایند تجزیه کاتالیزوری با عدد اکتان مناسب محتوای آلکن اولفینهای بالا و سطح بالای ماده آروماتیک تهیه میشود. هیدرورکراکت سنگین متوسط و سبک از هیدروکراکر با عدد اکتان متوسط تا پایین و سطح ماده آروماتیک مناسب تهیه میشود.
بنزین طبیعی (که دارای نامهای زیادی است) مستقیما از نفت خام با عدد اکتان پایین ماده آروماتیک پایین (به نفت خام بستگی دارد) مقداری از نفتنها سیکلو آلکانها و اولفینها ی صفر آلکنها، آلکیلات تولید شده در واحد آلکیلاسیون دارای عدد اکتان بالا بوده و آلکان پارافین خالص است عموما دارای زنجیرههای شاخه دار است. ایزومرات (با نامهای مختلف) که جهت افزایش عدد اکتان خود از بنزین طبیعی ساخته میشود و مقدار کمی مواد آروماتیک دارد.
به طور کلی بنزین معمولی عمدتا مخلوطی است از پارافینها، آلکانها، نفتنها، سیکلو آلکانها، آروماتیکها و اولفینها آلکنها می باشد.
امروزه بسیاری از کشورها در موردترکیبات آروماتیک بنزین به طور عام بنزن به طور خاص و ترکیب اولفین آلکن محدودیتهایی را اعمال میکنند. تقاضای اجزای تشکیل دهنده پارافین آلکان خالص با عدد اکتان بالا از قبیل آلکیلات در حال افزایش است و پالایشگاهها مجبور به افزودن واحدهای پردازش جهت کاهش محتوای بنزن هستند. طبق استانداردهای جهانی، میزان بنزن موجود در هر لیتر بنزین نباید بیش از یک درصد باشد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، موضوع واردات و آلودگی بنزین چند ماهی است که در دستور کار دولت قرار گرفته و به گفته مسئولان، این امر علاوه بر تأمین کسری بودجه داخل، با هدف قطع تولیداتی که از آن با عنوان بنزین آلاینده یاد میشود صورت گرفته است.
در همین مدت رسانهها اسناد مختلفی را منتشر کردند که نه تنها سالم بودن بنزین تولید پتروشیمیها را بر اساس استاندارد یورو 4 اثبات میکرد، بلکه در برخی موارد کیفیت بنزینهای وارداتی را نیز به شدت زیر سوال میبرد. اما در همین حال همچنان مسئولان وزارت نفت به شدت بر متوقف شدن بنزین توسط پتروشیمیها و افزایش واردات بنزین اصرار دارند؛ تا جاییکه اکثر مسولان به نقد انتقاد در خصوص بنزین تولید پتروشیمیها و بنزین وارداتی اظهار نظرهای مختلفی را ارائه می کردند که در جای خود شبهه ای را برای مردم بوجود آورد.
در همین راستا جلیل سالاری قائم مقام سابق شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در میزگرد تخصصی واردات بنزین گفت: در پالایشگاههایی که تا قبل از سال 79 تأسیس میشد، هیچگونه ملاحظات زیستمحیطی و استانداردهای بینالمللی را رعایت نمیکردند و بنزین تولیدشده در حد استاندارد یورو2 بود.
** جایگزینی واردات بنزین با اکتانافزا دریافتی از پتروشیمی ها اشتباه است
جایگزینی واردات بنزین با اکتان افزان دریافتی از واحدهای پتروشیمی ضمن تکرار اشتباهات گذشته فاقد گزارش مستند فنی، اقتصادی، زیست محیطی و گواهینامه انطباق با استاندارهای اجباری 4904 است؛ به موجب تبصره دو قانون ذیل ماده سه قانون و مقررات سازمان ملی استاندارد در دستگاههای ناظر در صادرات و واردات باید ضمن پایش از ورود آن جلوگیری کنند.
وی افزود: عدم توجه به توسعه واحدهای پاییندست در حوزه نفت موجب شد میزان مصرف بنزین به حدی افزایش یابد که در سال 85 واردات بنزین به 25 میلیون لیتر در روز رسید که هزینهای بالغ بر 5 میلیارد دلار در سال برای دولت داشت.
سالاری با اشاره به اینکه پالایشگاههای جدید مثل اراک و بندرعباس کپیسازی از پالایشگاه اصفهان است گفت: تا سال 79 هیچگونه سیاست گذاری فنی، اقتصادی برای ارتقاء کیفیت و افزایش تولید بنزین و ساخت پالایشگاه متناسب با استانداردهای روز دنیا انجام نشد و صرفا دو مولفه نفتا و ریفورمیت با نسبت 100 و 40 با هم ترکیب میشد به نوعی که این فرآورده استانداردهای زیستمحیطی (احتراق، آلایندگی و فراریت) را پوشش نمیداد.
وی با بیان اینکه مشخصههای فرآوردههای نفتی در سال 79 در حد استانداردهای یورو2 بود گفت: از طرف دیگر با افزایش ظرفیت کمی و عدم توسعه واحدهای پایین دستی شرکت های پالایشی با انباشت نفتا مواجه شدند و مجبور به استفاده از بنزین وارداتی گردیدند.
سالاری با یادآوری اینکه در سال 85 روزانه 27.5 میلیون لیتر بنزین با شاخص یورو 2 و با هزینه 5 میلیارد دلار وارد کشور میشد گفت: هزینه تأسیس پالایشگاه در آن سالها 1.5 میلیارد دلار بیشتر نبود؛ با اعمال تحریمها فرصتهای مناسبی جهت اصلاح ساختارهای معیوب و استفاده بهینه از ظرفیت تولید بنزین در داخل ایجاد شد.
مدیرعامل سابق شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به آغاز تحریم بنزین در سال 89 گفت: در آن زمان از فرصت تحریم استفاده شد و ساختاری معیوب قدیمی اصلاح شد و با اجرای نظام سهمیهبندی رشد مصرف بنزین کنترل گردید.
وی گفت: متأسفانه در دوره مدیریت جدید وزارت نفت با اقدامی شتابزده سعی در واردات بنزین دارد، که علت آن را آلایندگی آن اعلام میکند، در حالی که کیفیت بنزین تولیدی داخل مناسب بوده و قیمت تمام شده آن کمتر از بنزین وارداتی است.
**واردات 7 میلیون لیتر بنزین در ابتدای امسال
سالاری با اعلام اینکه از ابتدای امسال تاکنون روزانه 7 میلیون لیتر بنزین وارد کشور شده است گفت: این در حالی است که روزانه 6.3 میلیون لیتر بنزین از واحدهای پتروشیمی هم دریافت میشود. از سوی دیگر تاکنون 70 تن امامتی نیز وارد کشور شده است که امامتی یا همان به گفته رسانهها بنزین چینی وارد کشور شده است.
وی با تاکید بر اینکه با اجرای فاز دوم هدفمندی، زیرساختهای جدید و تولید روزانه 65 میلیون لیتر بنزین در کشور نشان میدهد که ضرورتی به واردات بنزین نیست تصریح کرد: البته این موضوع نیازمند یک مدیریت جهادی است.
10میلیون لیتر ظرفیت خالی پالایشگاههای بنزین
سالاری افزود: ظرفیت تولید بنزین در کشور وجود دارد و به جای واردات باید مدیریت درستی برای ظرفیتهای هدر رفته انجام شود.
قائم مقام سابق شرکت ملی پالایش و پخش فراورده نفتی با بیان اینکه در سالهای گذشته افزایش تولید بنزین انجام شده، اما کافی نبوده است گفت: اگر چه تولید بنزین از 43 میلیون لیتر به 63 میلیون لیتر رسیده است اما هنوز اشکالات زیادی از نظر قانون، اجرا و مدیریت وجود دارد که در صورت اصلاح آنها میزان تولید بنزین از مصرف فراتر میرود.
به گفته سالاری، در سالهای گذشته به موارد قانونی عمل نشده است، به جای پرداختن به اهداف کیفی، بیشتر به کمیت پرداختهاند و هنوز تعدادی از پالایشگاههای تولیدکننده بنزین یا خارج از سرویس هستند و یا با ظرفیت خالی کار میکنند.
وی ادامه داد: علت اینکه شاخصهای کیفی اجرا نمیشود عدم اجرای قانون است. باید انگیزه به بخش خصوصی اعمال شود تا به دنبال طرحهای زیست محیطی باشد. در حال حاضر قانون اجرا نمیشود. در بند یک قانون آمده است که در کنار اصلاح قیمت، اصلاح مابهالتفاوت اعمال شاخص کیفی باید صورت گیرد.
مدیرعامل سابق شرکت ملی پخش پخش فرآورده های نفتی اظهار کرد: همچنین بند " ق" تبصره 2 نیز به جای اهداف کیفی به اهداف کمی توجه شده است. اکنون ظرفیتهایی در کشور ایجاد شده است که باید به بهره برداری برسد.
** اصلاح نظام سنتی سوخت کشور
سالاری بیان کرد: نظام سنتی باید اصلاح شود. بحث بعدی در موردتنوع سبد سوخت است. در مورد مصرف سوخت در کارتهای هوشمند و تراکنش و خطا باید اقدام کنیم که در این مرحله اتلاف کیفی و انحراف کیفی یک بحث اساسی است که به آن توجه نمیشود تا زمانی که با نظام سنتی سیستم را اداره کنیم و به بخش خصوصی هم میدان ندهیم این مشکلات را داریم.
** اصلاح تراکنشهای خطا در کارت سوخت
وی ادامه داد: تراکنشهای خطا در کارتهای سوخت باید اصلاح شود تا از میزان هدررفت سوخت جلوگیری شود. نظام سنتی در سیستمها باید بهینه شود.
سالاری گفت: باید به بخش خصوصی اجازه میدان بیشتری داده شود و بررسی شود که چرا در سالهای گذشته میزان مصرف بنزین 8 درصد افزایش یافته است. آیا میزان فروش منطقه ای کشور را بررسی کردهایم؟آیا گفتهایم عوامل کجاست؟ اگر در این بخشها مدیریت انجام شود در بحث بنزین با اقداماتی که تا کنون صورت گرفته و پروژه هایی که وجود دارد میتوانیم مشکلات را حل کنیم.
وی افزود: در صورتی که این ضعفها مدیریت شود، پالایشگاههای اصفهان و بندرعباس ظرفیت تولید 8 میلیون لیتر و آبادان 2 میلیون لیتر دارند که مجموع آنها 10 میلیون لیتر یعنی بیش از نیاز کشور به واردات خواهد بود.
سالاری اظهار داشت: از ابتدای سال جاری، روزانه 7.5 میلیون لیتر بنزین وارداتی و 6.5 میلیون لیتر از بنزین پتروشیمیها برای تأمین مصرف مازاد تولید داخل مورد استفاده قرار گرفته است.
وی تأکید کرد: با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها و همچنین اجرای چند اقدام اصلاحی دیگر که بیان خواهد شد، نیازی به واردات بنزین نیست.
توجیه فنی اقتصادی پالایشگاه اصفهان انجام شد و در سال 81 باید این کار انجام میشد، و تفکیک بنزین از سالهای گذشته انجام شده است، چرا در شرایط فعلی مسئولان دست واسطهها را قطع نمیکنند و ریفرمیت تولید شده در پتروپالایشگاهها را پس از تحویل به شرکتهای خارجی بنزین تحویل میگیرند و این اقدام در داخل کشور امکان عملیاتی دارد.
وی تاکید کرد: اما در پالایشگاه اراک به برکت تحریم بود که این کار اتفاق افتاده بود و این تفکیک انجام شده بود. در بحث اینکه نفت نمیتوانیم تامین کنیم باید بگویم چطور ریفرمیت پتروشیمیها از ابتدای سال جاری، روزانه 7.5 میلیون لیتر بنزین وارداتی و 6.5 میلیون لیتر از بنزین پتروشیمیها برای تأمین مصرف مازاد تولید داخل مورد استفاده قرار گرفته است.
** دست واسطهها باید قطع شود
سالاری افزود: اگر نفت به پالایشگاهها منتقل شود میتوانیم مشکل را حل کنیم. ظرفیتها وجود دارد. دست واسطهها باید قطع شود.
وی افزود: اکنون ظرفیت تولید ریفرمیت پتروشیمیها بالاست و از این طریق امکان تأمین نیاز داخلی وجود دارد.
**بنزین وارداتی بدون تایید بازرسان وارد کشور نمیشود
محمدرضا نادری معاون فنی امور گمرکی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در رابطه با کیفیت بنزین های وارداتی گفت: بازرسان شرکت ملی پخش فراورده های نفتی در آزمایشگاه های مجهز از بنزین های وارداتی نمونه برداری کرده و اگر مورد تایید بازرسان نباشداز ورود آن جلوگیری کرده و آن را نمی پذیرند.
وی افزود :در کل هیچ محموله بنزین وارداتی قبل از تست و تایید بازرسان شرکت ملی پخش فراورده های نفتی وارد کشور نمی شود.
نادری در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا آمار و ارقام صادرات و واردات بنزین به صورت تن اعلام می شود گفت: برای هر تغییر کوچکی باید نرم افزار ها ی مربوطه تغییر کند و در حال حاضر جمع آمار در گمرک به صورت تن است و در کل بنزین به صورت تن اظهار می شود و چون در آمار گیری استفاده از واحد تن راحت تر است از آن استفاده می شود.
معاون فنی گمرک در پایان تصریح کرد: از نظر گمرک صاحب کالا کسی است که اسناد خرید و حمل به نام او باشد و برای واردات بنزین اسناد به نام شرکت ملی پخش فراورده های نفتی است.
**بعد از 102 سال هنوز هیچ دانش فنی در کشور بومی نشده است
سالاری در ادامه تأکید کرد: در حالی که بعد از 102 سال هنوز هیچ دانش فنی در کشور بومی نشده بود، به برکت تحریم آیزو مریزاسیون را بومی کردیم و الان بنزین به جای دو برش به 5 تا 6 برش رسیده است.
قائم مقام سابق شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ادامه داد: با وجود آنکه کشورمان 100 سال در لایسنس سابقه دارد اما یک لایسنس نیز بومی سازی نشده است.
** واردات توسط واسطهها و به صورت غیرشفاف انجام میشود
جلیل سالاری گفت: قرارداد ما با پتروشیمیها مشخص است و قیمت و گواهینامه درصد آلایندهها روی آن قرار دارد در حالی که واردات توسط واسطهها و به صورت غیرشفاف انجام میشود.
در ادامه بیژن حاجمحمدرضا رئیس جایگاه داران سوخت کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گفت: در حال حاضر سندی مبنی برآلوده بودن بنزین وارداتی در دست نیست بنزینی که هم اکنون وارد کشور می شود اکثرا از چین و هند وارد می شود و از نظر کیفیت استاندارد یورو 2 را دارد. شاید دلیل واردات از این کشور بخاطر ارزانقیمت بودن و اخذ طلب از این کشورها باشد.
وی تصریح کرد: هم اکنون mmtکه وارده به پالایشگاه شیراز بخاطر روان سوزی تزریق بنزین تولیدی شده است که خود عامل آلودگی هواست.
رئیس جایگاه داران سوخت کشور تاکید کرد: زمانی که دم از خودکفایی بنزین در کشور می زنیم چه لزومی دارد که واردات بنزین داشته باشیم و محیط زیست را آلوده کنیم و این موضوع با شعار تولید ملی و مسقل بودن کشور منافات دارد.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه با بهره برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس در طی 10 ماه اینده کشور از تولید بنزین خودکفا می شود باید توان داخلی را باور کرده و کشور را به سمت توسعه سوق داد.
رئیس جایگاه داران سوخت کشور تاکید کرد: متاسفانه پالایشگاههای که در داخل ساخته می شود با الگوسازی از پالایشگاه قدیم بوده باید طراحان و ایده پردازان به سمت الگوبرداری از تکنولوژی روز دنیا باشند.
انتهای پیام/
گزارش: حبیبه رحیمیان
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]
صفحات پیشنهادی
ورودمیوههای سرطانزا از مبانی قاچاق صورت میگیرد /واردات میوه همچنان ممنوع است
مهاجران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران ورود میوههای سرطانزا از مبانی قاچاق صورت میگیرد واردات میوه همچنان ممنوع است رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی در مورد مباحث مبنی بر آلودگی میوههای وارداتی گفت این میوهها به شکل قاچاق وارد کشور شده در گاراژها ذخیره و سپس توسط دلابیشترین قاچاق بنزین از مسیرهای مرزی صورت میگیرد
نماینده کمیسیون انرژی بیشترین قاچاق بنزین از مسیرهای مرزی صورت میگیرد یک نماینده گفت مصرف انرژی فقط در بحث بنزین خلاصه نمیشود اما در مصرف این حامل به دلیل داشتن مرزهای طولانی در شرق و غرب و جنوب کشور و تفاوت فاحش قیمت در داخل و خارج به واسطه قاچاق افزایش یافته است ناصر سودجلوگیری از ورود بنزین های بی کیفیت/بنزین وارداتی بدون تایید بازرسان وارد کشور نمیشود
معاون فنی گمرک جلوگیری از ورود بنزین های بی کیفیت بنزین وارداتی بدون تایید بازرسان وارد کشور نمیشود معاون فنی امور گمرکی گفت هیچ محموله بنزین وارداتی قبل از تست و تایید باززرسان شرکت ملی پخش فراورده های نفتی وارد کشور نمیشود محمدرضا نادری معاون فنی امور گمرکی در گفتگو با خبرنگارمناظره تلویزیونی واردات بنزین/ ۱۰ خسروانی: امسال هیچ بنزینی جز یورو۴ وارد نمیشود/ رشیدی: محیط زیست دخالتی در
مناظره تلویزیونی واردات بنزین ۱۰خسروانی امسال هیچ بنزینی جز یورو۴ وارد نمیشود رشیدی محیط زیست دخالتی در واردات نداردمعاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده نفتی گفت وزیر نفت دستور اکید داده است از امسال هیچ بنزینی غیر از یورو4 وارد کشور نشود به گزارش خبرنگار اقتصادی خواردات بنزین چینی به ایران ممنوع شد/ خداحافظی MMT با بنزین ایران
واردات بنزین چینی به ایران ممنوع شد خداحافظی MMT با بنزین ایران یک مقام مسئول در شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی از ممنوعیت واردات و استفاده از هر گونه ماده اکتان افزای MMT چینی در ترکیب بنزین تولیدی پالایشگاههای نفت کشور خبر داد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس اسازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد واردات گوشیهای تأییدنشده و بدون گارانتی/ نظارت ناصحیح و عدم
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کردواردات گوشیهای تأییدنشده و بدون گارانتی نظارت ناصحیح و عدم پایش بازارسازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد مدلهای بسیار زیادی از گوشیهای تلفن همراه در بازار به فروش میرسند که نه تنها تأییدیه این سازمان را ندارند بلکهمناظره تلویزیونی واردات بنزین/ ۹ حسینی صدر: مازوت مصرف شده در نیروگاههای اطراف تهران عامل آلودگی هوا است
مناظره تلویزیونی واردات بنزین ۹حسینی صدر مازوت مصرف شده در نیروگاههای اطراف تهران عامل آلودگی هوا استرئیس فراکسیون حمایت از محیط زیست مجلس گفت مازوت مصرف شده در نیروگاههای اطراف تهران از عوامل آلودگی هوای تهران است و رئیس کمیته انرژی تحلیلگران فناوری تاکید کرد محیط زیست باادامه تولید بنزین آلوده در پتروشیمیها یا واردات؟
شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۳ طرحی که قرار بود در ابتدا به صورت آزمایشی در کشور اجرا شود تا زمینه را برای مواجهه با شرایط اضطراری آماده کند این روزها به یکی از معضلات و دلمشغولیهای اصلی مردم و مسوولان تبدیل شده است به گزارش خبرنگار ایسنا در سال 1389 که تحریمها حالت جدیتری به خوحرکت آرام چین برای افزایش ذخایر نفتی استراتژیک خود/ واردات روزانه 615 هزار بشکه از ایران در ماه آوریل
حرکت آرام چین برای افزایش ذخایر نفتی استراتژیک خود واردات روزانه 615 هزار بشکه از ایران در ماه آوریلتلگراف طی گزارشی از حرکت آرام و بیصدای چین برای افزایش ذخایر نفتی استراتژیک خود به دنبال تشدید تنشها در جنوب دریای چین و تلاش غرب برای تحریم روسیه خبر داد و نوشت پکن در ماه آوجزئیات واردات کارتهای بنزین چینی
جزئیات واردات کارتهای بنزین چینیتاریخ انتشار دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۵ ۴۵ مدیر سامانه هوشمند سوخت در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با اشاره به واردات با تناژ بالای انواع کارت سوخت از چین و کره جنوبی اعلام کرد فعلا فنآوری طراحی و تولید کارت هوشمند سوخت در داخمناظره تلویزیونی واردات بنزین/ ۷ خسروانی:بنزن و آروماتیک پتروشیمیها بالا است/ سالاری:بنزین وارداتی استاندارد
مناظره تلویزیونی واردات بنزین ۷خسروانی بنزن و آروماتیک پتروشیمیها بالا است سالاری بنزین وارداتی استاندارد یورو ۲ دارددر حالی که معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده نفتی معتقد است درصد مواد آلاینده پتروشیمیها بالا است سالاری مدیرعامل سابق شرکت پالایش و پخش دولت را بهگزارش فارس از استانداردهای مختلف برای یک کالا وقتی بنزین وارداتی با استاندارد ۱۵ سال پیش سنجیده میشود
گزارش فارس از استانداردهای مختلف برای یک کالاوقتی بنزین وارداتی با استاندارد ۱۵ سال پیش سنجیده میشوداز سال 78 تا امروز 8 استاندارد برای بنزین تدوین شده و بنزینهای وارداتی بر این اساس سنجیده میشود این در حالی است که تنها استاندارد 4904 که در سال 91 ابلاغ شد به عنوان استانداردمناظره تلویزیونی واردات بنزین/ ۴ رنجبر: هیچ سندی درباره آلایندگی بنزین پتروشیمیها منتشر نشده است
مناظره تلویزیونی واردات بنزین ۴رنجبر هیچ سندی درباره آلایندگی بنزین پتروشیمیها منتشر نشده استمدیر گروه نفت و انرژی کانونهای فناوری ایران گفت ادعا میشود بنزین پتروشیمیها آلوده است در حالی که هیچ اطلاعات و اسنادی در این باره منتشر نشده است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاریمناظره تلویزیونی واردات بنزین/۳ تاکید سازمان حفاظت بر آلاینده بودن بنزن موجود در بنزین
مناظره تلویزیونی واردات بنزین ۳تاکید سازمان حفاظت بر آلاینده بودن بنزن موجود در بنزینمدیر کل مرکز تحقیقات دفتر هوا و اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت یکی از مباحث مهم در تولید سوخت آروماتیکها هستند که تلفیقی با بنزن فوقالعاده سرطانزاست به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارسمناظره تلویزیونی واردات بنزین/ ۲ خسروانی:کشور سال ۹۴ صادرکننده بنزین یورو ۴ میشود
مناظره تلویزیونی واردات بنزین ۲خسروانی کشور سال ۹۴ صادرکننده بنزین یورو ۴ میشودمعاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و فراورده پخش نفتی گفت با راهاندازی پروژه بزرگ ستاره خلیج فارس در اواسط سال ۹۴ کشور علاوه بر خودکفایی به صادرکننده بنزین یورو ۴ تبدیل میشود به گزارش خبرنگار اقتصادیحمایتهای مالی از بخش گلابگیری صنعتی صورت نمیگیرد
عضو کمیسیون عمران مجلس حمایتهای مالی از بخش گلابگیری صنعتی صورت نمیگیرد عضو کمیسیون عمران مجلس حمایتهای مالی از بخش گلابگیری صنعتی صورت نگرفته که شیوهی سنتی همچنان ادامه دارد محمد فیروزی عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت حمناظره تلویزیونی واردات بنزین/ ۵ سالاری:شتابزدگی در واردات بنزین/ نیازی به واردات نیست
مناظره تلویزیونی واردات بنزین ۵سالاری شتابزدگی در واردات بنزین نیازی به واردات نیستقائم مقام سابق شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه مدیریت جدید با اقدامی شتابزده سعی در واردات بنزین دارد گفت با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها و همچنین اجرای چند اقدام اصلاحی دی-
اقتصادی
پربازدیدترینها