تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819377043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرفداران پینک فلوید ناامید شدند / 10 نکته که شاید درباره این گروه ندانید


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


طرفداران پینک فلوید ناامید شدند / 10 نکته که شاید درباره این گروه ندانید فرهنگ > سینما - همزمان با بیستمین سالگرد توزیع آلبوم «ناقوس جدایی» ار گروه پینک فلوید نسخه ویژه این آلبوم به بازار می‌آید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز سه‌شنبه طرفداران پینک فلوید با دیدن یک شمارش معکوس جالب در وبسایت رسمی گروه ذوق‌زده شدند.

امسال بیستمین سال توزیع «ناقوس جدایی» آخرین آلبوم این گروه راک بریتانیایی است که مارس 1994 به بازار آمد. هشتگ #TBD20 در سایت پینک فلوید این مسئله را مورد تاکید قرار داده است.

طرفداران تصور می‌کردند گروه قرار است بار دیگر یک تور برگزار کند، اما در نهایت مشخص شد قرار است به مناسبت 20 سالگی «ناقوس جدایی» نسخه ویژه این آلبوم به بازار بیاید.

اعضای پینک فلوید آخرین بار سال 1985 در قالب یک گروه واحد برنامه اجرا کردند. راجر واترز یکی از اعضای گروه همان سال‌ از پینک فلوید جدا شد تا تنهایی کار کند.

پس از جدایی واترز از پینک فلوید، دیوید گیلمور به همراه ریچارد رایت و نیک میسن به کار گروه ادامه داد. پینک فلوید بدون واترز در سال 1987 آلبوم «لغزش آنی در عقل» و سپس «ناقوس جدایی» را منتشر کرد.

چهار عضو گروه دوم ژوئیه 2005 در کنسرت خیریه لایو 8 در هاید پارک لندن شرکت کردند. این کنسرت که به منظور مبارزه با فقر برپا شد، آخرین اجرای چهار عضو اصلی پینک فلوید در کنار هم بود. رایت سپتامبر 2008 در 65 سالگی درگذشت.

در چند سال اخیر میسن، گیلمور و واترز چند بار از برگزاری یک کنسرت جدید با هم خبر دادند، اما ظاهرا طرفداران پینک فلوید باید باز هم صبر کنند.




از راست، ریچارد رایت، نیک میسن، راجر واترز و دیوید گیلمور در کنسرت لایو 8

پینک فلوید متشکل از سید برت (نوازنده گیتار)، میسن (درام)، رایت (کیبورد) و واترز (نوازنده گیتار) از سال 1965 به رهبر برت شروع به کار کرد و در دهه 1970 به اوج شهرت رسید. گیلمور به عنوان پنجمین عضو گروه دسامبر 1967 به پینک فلوید پیوست. برت در آوریل 1968 به دلیل مشکلات روحی گروه را ترک کرد و پس از او واترز در نوشتن ترانه‌های گروه نقش زیادی داشت.

راجر واترز، نیک میسن، سید برت و ریچارد رایت در 1967. اولین آلبوم پینک فلوید با عنوان «نی‌زن بر دروازه‌های سپیده‌دم» در این سال به بازار آمد. دیوید گیلمور به عنوان پنجمین عضو گروه دسامبر 1967 به پینک فلوید پیوست. برت در آوریل 1968 به دلیل مشکلات روحی گروه را ترک کرد و پس از او واترز در نوشتن ترانه‌های گروه نقش زیادی داشت.

آلبوم «نیمه تاریک ماه» پینک فلوید سال 1973 به بازار آمد و با 45 میلیون نسخه یکی از پرفروش‌ترین آلبوم‌های تاریخ موسیقی است.

«نی‌زن بر دروازه‌های سپیده‌دم» (1967)، «یک نعلبکی رمز و راز» (1968)، «اوماگوما» (1969)، «مادر قلب‌ اتمی» (1970)، «کاش اینجا بودی» (1975)، «جانوران» (1977)، «دیوار» (1979) و «برش نهایی» (1983) از دیگر آلبوم‌های پینک فلوید است. بیش از 250 میلیون نسخه از آلبوم‌های پینک فلوید در دنیا به فروش رسیده است.

در همین حال، تلگراف به بهانه اعلام خبر توزیع نسخه ویژه آلبوم «ناقوس جدایی» به 10 نکته درباره پینک فلوید اشاره کرده است.

1- «آجری دیگر در دیوار: قسمت 2» (1979) با چهار میلیون نسخه فروش، موفق‌ترین تک‌آهنگ پینک فلوید است. این آهنگ در اعتراض به شرایط سخت تحصیل در مدارس بریتانیا بخصوص مدارس شبانه‌روزی در این کشور نوشته شد.

2- ایده آلبوم «دیوار» در لحظه‌ای از بیزاری و زمانی به ذهن راجر واترز رسید که در یک تور در کانادا یک نفر از تماشاگران روی صحنه آمد و به او تف کرد.

3- تخمین زده می‌شود در دنیا از هر 12 نفر تقریبا یک نفر نسخه‌ای از آلبوم پرفروش «نیمه تاریک ماه» را داشته باشد.

4- سال 1975، سید برت عضو سابق گروه هنگام ضبط آهنگ «بدرخش ای الماس مجنون» به «ابی رد استودیوز» رفت. گزارش دادند او به قدری تاس و چاق شده و ظاهرش به قدری هولناک بود که راجر واترز و دیوید گیلمور گریه کردند.

5- داگلاس آدامز نویسنده مجموعه داستان‌های «The Hitchhikers Guide to the Galaxy» نام آلبوم «ناقوس جدایی» را انتخاب کرد و استفن هاوکینگ دانشمند بریتانیایی در آن حضوری افتخاری داشت.

6- نام اصلی سید برت، راجر کیت برت بود. دوستانش در 15 سالگی نام «سید» را از روی درامری به نام سید برت روی او گذاشتند.

7- اعضای گروه پیش از آنکه نام پینک فلوید را انتخاب کنند، خود را «The Pink Floyd Sound» صدا می‌کردند. پیش از آن نام گروه « The Tea Set» و باز پیش از آن «Abdabs» بود. و قبل از آن؟ سید برت و دیوید گیلمور نوازنده گروهی به نام «Jokers Wild» بودند.

8- پینک اندرسن و فلوید کانسیل، دو آمریکایی که نام گروه از آن‌ها گرفته شد، هر دو خواننده بلوز بودند. هر دوی آن‌ها یکسال پس از انتشار آلبوم اثرگذار «کاش اینجا بودی» از دنیا رفتند. لیتل پینک اندرسن، پسر اندرسن هم یک موزیسین بلوز است و هنوز زنده است.

9- عنوان «مادر قلب‌ اتمی» پنجمین آلبوم استودیویی گروه از تیتر یک روزنامه درباره زنی که اولین دستگاه تنظیم ضربان قلب در قفسه سینه‌اش قرار گرفت، گرفته شد.

10- سر باب گلداف سال 1982 در فیلم «دیوار پینک فلوید» به کارگردانی آلن پارکر بازی کرد. او ناچار بود بداهه‌گویی کند چرا که فیلمنامه در اختیارش گذاشته نشد.

ایندیپندنت / 20 مه / ترجمه: علی افتخاری

5858



چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393 - 17:46:53





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن