واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: علی سلیمانی، برگزیده یازدهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره: حضور بخش ترانه در جشنواره سوره موجب تقویت این گونه ادبی است خبرگزاری پانا: سلیمانی،اضافه شدن بخش ترانه و سرود به جشنواره سوره را موجب تقویت این گونه ادبی و تعامل بیشتر با موسیقیدانها، آهنگ سازان و شاعران دانست.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ساعت 16:02
به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ علی سلیمانی هنرمند جوان استان همدان با اشاره به این كه ترانه و سرود از جهت فرایندی كه دارد در جامعه پر مخاطب است، گفت: ترانه یكی از گونه های ادبی است كه به دلیل فرایند اجرا، تولید و تلفیق آن با موسیقی، در بین جوانان بسیار پرمخاطب است.
وی در ادامه افزود: با توجه به این كه بخش ترانه و سرود دیر به جشنواره شعر و داستان جوان سوره اضافه شده است ولی وجود این بخش می تواند به تولید یك سری آثار ارزشی در حوزه دفاع مقدس و انقلاب كمك شایانی كند
سلیمانی با اشاره به این كه ترانه امروز تا حدی مسیر اصلی خودش را شناخته و تعامل خوبی با موسیقیدان ها، آهنگ سازان و شاعران دارد، افزود: وجود بخش ترانه در این جشنواره باعث شده كه یك تعامل خوبی بین موسیقی دان ها ، آهنگ سازها و شاعران بوجود آید و هر چقدر كه ترانه سازها خود را شاعر بدانند و آثارشان در جشنواره ها مورد نقد و بررسی قرار گیرد به نفعشان خواهد بود.
علی سلیمانی كه سال گذشته با ترانه ای با موضوع هسته ای در یازدهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره حضور داشته در خصوص تعداد آثارش در این دوره از جشنواره گفت: امسال در مجموع با شش اثر كه سه ترانه و سه شعر سنتی ( كلاسیك) است در دوازدهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره شركت كرده ام.
وی در ادامه مطالبش، جایگاه جشنواره شعر و داستان جوان را در بین جوانان و نوجوانان، جایگاه ثابت و مثبتی ذكر كرد و گفت: با توجه به این كه یازده دوره از این جشنواره را طی كرده ایم، خوشبختانه این جشنواره، جایگاه ثابتی در بین جوانان كسب كرده و هر سال منتظر فراخوان این جشنواره می شوند و همین امر باعث تولید اثر، در بین جوانان و نوجوانان شده است.
وی از دیگر ویژگی های جشنواره های شعر و داستان جوان سوره را تعامل و هم اندیشی جوانان با شاعران و نویسندگان پیشكسوت ذكر كرد و گفت: این جشنواره صرفا نگاه جشنواره ای و گزارشی ندارد و جمع كثیری از شاعران و نویسندگان آثار شان مورد نقد و بررسی قرار می گیرد و در واقع یك جشنواره ارزشی به حساب می آید.
بخش هایی از ترانه "دی ماه سردی نیست"كه تقدیم به شهید هسته ای، دكتر مسعود علی محمدی شده، را می خوانید:
دی ماه سردی نیست، اما تو، رفتی كه با خورشید برگردی
تو روضه های اربعین رفتی، با هفت سین عید برگردی
میری ولی تو آسمان شهر، خورشید می شوی ماه می مونی
دلتنگ میزت نیستی استاد، دلتنگ دانشگاه می مونی
دلواپسی اما خیالت تخت، این كوچه ها دلتنگ بارونه
وقتی كلاست سنگر استاد، این سنگرها خالی نمی مونه
و...
شایان ذكر است مراسم اختتامیه و اهدای جوایز به برگزیدگان دوازدهمین جشنواره شعرو داستان جوان سوره، 21 تیرماه،در كرمان برگزار خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]