تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ميان حق و باطل جز كم عقلى فاصله نيست. عرض شد: چگونه، اى فرزند رسول خدا؟ فرمود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815132510




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شایع‌ترین جراحی اورژانس در دنیا


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شایع‌ترین جراحی اورژانس در دنیا
کد خبر: ۳۹۹۵۴۱
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۴:۱۳ - 11 May 2014


عمل جراحی ناشی از "التهاب آپاندیس" یکی از شایع‌ترین جراحی‌های اورژانس در تمام دنیاست.

شهرام آگاه فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: عمل جراحی ناشی از التهاب آپاندیس یکی از شایع‌ترین جراحی‌های اورژانس در تمام دنیاست. آپاندیس لایه‌ی کرمی شکل است که در ابتدای روده‌ی بزرگ است و حاوی بافت لنفاوی است.

وی افزود: التهاب آپاندیس معمولا بر اثر بستهشدن مجاری خروجی آپاندیس، افزایش فشار پرخونی و التهاب اولیه و افزایش تجمع میکروب ایجاد می‌شود که اصطلاحا به آن آپاندیسیت می‌گویند.

این متخصص گوارش و کبد اظهار داشت: تشخیص زودهنگام التهاب آپاندیس مهم است به طوری که اگر زود تشخیص داده شود منجر به پارگی و وارد شدن مواد میکروبی به شکم می‌شود که خطر مرگ دارد.

آگاه در خصوص علایم التهاب آپاندیس گفت: التهاب آپاندیس به صورت بی‌اشتهایی و تهوع خود را نشان می‌دهد و به صورت درد در ناحیه‌ی معده شروع می‌شود که این درد ممکن است به دور ناف کشیده شود و به مرور به آپاندیس یعنی ربع تحتانی راست شکم منتقل شود، در این حالت معاینه شکم دردناک است و در معاینه باید درد در ناحیه‌ی ربع تحتانی راست شکم اثبات شود.

شایان ذکر است نکته‌ی مهم در آپاندیست این است که باید از بیماری‌های مشابه مثل دردهای مربوط به سیستم اداری یا التهاب غدد لنفاوی تشخیص داده شود.

وی تصریح کرد:تشخیص به موقع آن در درمان مناسب نقش اساسی دارد. معمولا جراحی آپاندیس ساده است که می‌تواند به شکل جراحی باز یا لاپاراسکوپی باشد.

در مورد بیمارانی که شک آپاندیس وجود دارد سونوگرافی و سی تی اسکن می‌تواند در تشخیص این بیماری کمک کند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن