تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بلند مرتبه ترين مردم نزد خداوند در روز قيامت كسى است كه در روى زمين بيشتر در نصیحت و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819648310




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوارض يک استامينوفن ساده و دم دست


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عوارض يک استامينوفن ساده و دم دست
يک دست اندرکار طب سنتي گفت: حيرت‌آور است که چگونه استامينوفن به وفور در کشور توليد و تا دور‌ترين نقاط بين مردم توزيع و مصرف مي‌شود و اطبا نيز به محض بروز يک تب قرص استامينوفن به بيمار مي‌دهند، در حالي که نمي‌دانند اين دارو چه عوراضي دارد.
کد خبر: ۳۹۹۰۹۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۷ - 09 May 2014




يک دست اندرکار طب سنتي گفت: حيرت‌آور است که چگونه استامينوفن به وفور در کشور توليد و تا دور‌ترين نقاط بين مردم توزيع و مصرف مي‌شود و اطبا نيز به محض بروز يک تب قرص استامينوفن به بيمار مي‌دهند، در حالي که نمي‌دانند اين دارو چه عوراضي دارد.

به گزارش آريا، عضو هيات جامع طب ايراني اسلامي افزود : استامينوفن به خاطر سميت مستقيمي که براي کبد دارد؛ زمينه‌ساز هپاتيت و سرطان کبد و عوارض ديگر مي‌شود.

عوارض استامينوفن

وي با بيان اينکه آب ميوه‌ها مي‌توانند نقش استامينوفن را براي درمان درد ايفا کنند، خاطرنشان کرد: آب ميوه‌‌ها علاوه بر اينکه ضد تب مي‌باشند، در کنار داروهاي ديگر گياهي ضدسرماخوردگي نه تنها عليه بيماري وارد عمل مي‌شوند بلکه سرشار از ويتامين‌هاي مفيد بوده و کمبود آب بدن ناشي از تب را نيز به بهترين وجه جبران مي‌کنند و با افزودن عرق بيد در خاصيت ضدتب قوي‌تر خواهد شد.

آب ميوه جايگزين قرص

اين درمانگر و محقق طب سنتي عنوان کرد: به جاي استامينوفن آب هندوانه، آب سيب، آب ليموشيرين را با هم مخلوط کنيد و روزي 3 استکان تا 3 ليوان مصرف کنيد و قوي‏‌تر اگر مي‌‏خواهيد جوشانده يا عرق پوست بيد را به آن اضافه نمائيدو مطمئن باشيد در صورتي که شکم بيمار روان بوده و يبوستي در کار نباشد، تب به کلي قطع مي‌‏شود و فوايد زيادي نيز نصيب او مي‌‏گردد و البته داروهاي ضد عفونت گياهي را هم بايد به کودک داد که عامل تب نيز از بين برود.

وي اظهارکرد: از آنجا که برخي از ليمو شيرين‌ها پس از جدا شدن از پوست تلخ شده و مزه شربت را ناگوار مي‌سازد بهتر است‌‌ همان موقع که بيمار قصد نوشيدن شربت را دارد ليمو شيرين اضافه شود تا قبل از تلخ شدن تناول شده باشد در ضمن اينکه ناگفته نماند تلخي ليموشيرين خود ضد تب و ضد عفوني کننده است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن