تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819626793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوارض یک استامینوفن ساده و دم دست


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:




یک دست اندرکار طب سنتی گفت: حیرت‌آور است که چگونه استامینوفن بوفور در کشور تولید و تا دور‌ترین نقاط بین مردم توزیع و مصرف می‌شود، به طوری که اطبا نیز به محض بروز یک تب هم قرص استامینوفن به بیمار می‌دهند، در حالی که نمی‌دانند این دارو چه عوراض سوئی خواهد داشت. جام جم سرا: سید محمد موسوی عضو هیات جامع طب ایرانی اسلامی با اشاره به اینکه استامینوفن به خاطر سمیت مستقیمی که برای کبد دارد؛ زمینه‌ساز هپاتیت و سرطان کبد و عوارض دیگر می‌شود؛ تصریح کرد: حیرت‌آور است که چگونه این دارو بوفور در کشور ما تولید و در دور‌ترین نقاط کشور حتی به مردم عامی ما برای مصرف آن آموزش داده شده است به طوری که مردم بومی از طریق تجویز اطبا یادگرفته‌اند که به محض بروز یک تب قرص استامینوفن به بیمار بدهند غافل از اینکه چه عوراض سوئی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه آب میوه‌ها می‌توانند نقش استامینوفن را برای درمان درد ایفا کنند، خاطرنشان کرد: آب میوه‌‌ها علاوه بر اینکه ضد تب می‌باشند، در کنار داروهای دیگر گیاهی ضدسرماخوردگی نه تنها علیه بیماری وارد عمل می‌شوند بلکه سرشار از ویتامین‌های مفید بوده و کمبود آب بدن ناشی از تب را نیز به بهترین وجه جبران می‌کنند و با افزودن عرق بید در خاصیت ضدتب قوی‌تر خواهد شد.
این درمانگر و محقق طب سنتی عنوان کرد: بجای استامینوفن آب هندوانه، آب سیب، آب لیموشیرین را با هم مخلوط کنید و روزی ۳ استکان تا ۳ لیوان مصرف کنید و قوی‏‌تر اگر می‌‏خواهید جوشانده یا عرق پوست بید را به آن اضافه نمائیدو مطمئن باشید در صورتی که شکم بیمار روان بوده و یبوستی در کار نباشد، تب به کلی قطع می‌‏شود و فواید زیادی نیز نصیب او می‌‏گردد و البته داروهای ضد عفونت گیاهی را هم باید به کودک داد که عامل تب نیز از بین برود.
وی اظهارکرد: از آنجا که برخی از لیمو شیرین‌ها پس از جدا شدن از پوست تلخ شده و مزه شربت را ناگوار می‌سازد بهتر است‌‌ همان موقع که بیمار قصد نوشیدن شربت را دارد لیمو شیرین اضافه شود تا قبل از تلخ شدن تناول شده باشد در ضمن اینکه ناگفته نماند تلخی لیموشیرین خود ضد تب و ضد عفونی کننده است. (ایمنا) *انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی در «جام جم سرا» لزوما به معنای تایید یا رد محتوای آن نیست و صرفاً به قصد اطلاع کاربران بازنشر می‌شود.








١٧ اردیبهشت ١٣٩٣ ساعت ٠٩:١٧





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن