واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مشکلات فعلی واحدهای تولیدی هیچ ارتباطی به بورس کالا ندارد خبرگزاری پانا:عمده خریداران رینگ پتروشیمی بورس کالا تولیدکنندگانی هستند که به محض خرید از بورس، مواد اولیه را در کارخانه های خود مصرف می کنند ومشکلات فعلی واحدهای تولیدی هیچ ارتباطی با بورس کالا ندارد بلکه به عرضه های خارج از بورس مجتمع های پتروشیمی برمی گردد.
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ساعت 10:19
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از سنا، رئیس اتحادیه تعاونی های صنعت پلاستیک در باره اینکه آیا عمده خریداران بورس کالا را دلالان تشکیل می دهند؟ گفت: به هیچ عنوان.
در پی اعلام خبر دستور وزیر صنعت برای خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا که تعجب بسیاری از فعالان بازار از جمله اتحادیه ها و تشکل ها را برانگیخته است، نصراله رضازاده رئیس اتحادیه تعاونی های صنعت پلاستیک گفت: واحدهای تولیدی خواستار افزایش عرضه مواد پلیمری در بورس کالا هستند و بزرگترین مشکل فعلی واحدهای تولیدی کشور در بخش پلیمر این است که عرضه مجتمع های پتروشیمی در بورس کالای ایران جوابگوی نیاز تولیدکنندگان نیست، به طوری که در برخی موارد برای هزار تن مواد پلیمری بیش از سه هزار تن تقاضا روی تابلو می رود.
رئیس اتحادیه تعاونی های صنعت پلاستیک گفت: اگر همه تولیدکنندگان پتروشیمی محصولات خود را از کانال بورس کالا عرضه کنند، تمام مشکلات به پایان می رسد و دست دلالان از بازار پتروشیمی قطع می شود.
رضازاده تصریح کرد: طبق آمار، در سال گذشته درست زمانی که بورس کالا با کمبود عرضه محصولات پتروشیمی و افزایش قابل توجه تقاضا روبرو بود، 790 هزار تن از محصولات پتروشیمی خارج از کانال بورس کالا وارد بازار شد که این اتفاق عامل اصلی مشکلات فعلی تولید کنندگان است.
وی افزود: در آن زمان مجتمع های پتروشیمی به جای آنکه با عرضه بیشتر محصولات در بورس کالا باعث فروکش کردن تقاضا شوند، کالای خود را خارج از بورس و با قیمت های بالاتر به فروش رساندند تا باز هم دلالی در بازار پتروشیمی رونق بگیرد.
رضازاده افزود: مجتمع های پتروشیمی ماهانه باید نزدیک به 500 هزار تن مواد پلیمری در بورس عرضه کنند اما این میزان در بیشتر مواقع به یک سوم حجم مورد نظر هم نمی رسد و
واحدهای تولیدی خواستار عرضه های مستمر و رشد حجم عرضه مجتمع های پتروشیمی در بورس هستند. به گفته وی، نتیجه عرضه کم پتروشیمی ها در بورس چیزی جز افزایش کاذب قیمت ها، کاهش حجم تولید و تعطیلی واحدهای تولیدی نیست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]