واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش: طرح نظام رتبه بندی معلمان یکی از برنامه های مهم آموزش و پرورش است اهواز - ایرنا - قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین الملل گفت: یکی از برنامه های قطعی و مهم که آموزش و پرورش به دنبال آن است، طرح نظام رتبه بندی معلمان است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈخلیل الله بابالوˈ یکشنبه در سی امین یادواره بزرگداشت مقام معلم در سالن طلائیه آموزش و پرورش ناحیه چهار اهواز بااشاره به احتمال اجرای این طرح درسال جاری افزود: در این طرح، هر معلم، متناسب با توانمندی، شایستگی، خلاقیت و ابتکارات , رتبه بندی می گردد و معلمان را یک گام به سمتی که شایسته آنهاست نزدیک می کند.
بابالو با اشاره به اینکه این طرح با مقاومت هایی روبروست , ابراز امیدواری کرد که دولت و مجلس در این راه ما را یاری رسانند.
رییس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش در ادامه به ساماندهی و توازن نیروی انسانی اشاره کرد و ادامه داد: ساماندهی نیروی انسانی کاری سخت و ضروری است و توازن این نیرو نیز باید به خوبی رعایت شود.
وی گفت: ساماندهی نیروی انسانی یکی از ضروریات قطعی، لازم و مشکل در آموزش و پرورش است و همگی باید در این راه کمک کنیم.
بابالو با اشاره به تاثیرمنفی ضعف مشارکت در کیفیت کارهااظهارداشت: یکی از سیاست های کلان ما این است که به سمت تقویت مشارکت حرکت کنیم در غیر این صورت نمی توانیم با شرایط و ظرفیت های موجود بر مشکلات غلبه نماییم.
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین الملل درادامه برآموزش حقوق فردی و اجتماعی تاکید کرد و افزود: یکی از مشکلات جامعه، ناآشنایی به حقوق فردی، اجتماعی و شهروندی است که بسیاری از افراد به دلیل ندانستن این حقوق، دچار آسیب می شوند.
وی افزود: اگر این مبانی در درس های آموزشی گنجانده شود، شاید نارسایی ها و کمبودهای افراد از این ناحیه کاهش یابد.
بابالو تاکید کرد: اگر فرهنگ گفت و گو و گفتمان صحیح با تکیه بر آموزه های دینی را جا بیندازیم و اشکالات و ایرادها با حفظ حرمت ها بیان شود و طرف مقابل طرفیت پذیرش داشته باشد , جامعه به سمت سلامت می رود.
رییس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش در ادامه با تاکید بر ایجاد روحیه تحقیق و پژوهش، باور کردن جوانان و حمایت از آنها گفت: یکی از راههای موثر در این راستا، ایجاد پژوهش سراهای دانش آموزی است.
وی با بیان اینکه امروز تکنولوژی رشد زیادی کرده و هرلحظه در حال پیشرفت است , ابراز امیدواری کرد, با توجه به ظرفیت ها و ذخایر فرهنگی عظیم کشور، بتوانیم تکنولوژی خود را تقویت کرده و در عرصه های علمی به خوبی گام برداریم.
بابالو به تلاش های این وزارتخانه درحوزه بین الملل برای حضوربهتر فرهنگیان در کشورهای دیگر اشاره کرد و افزود: ما از استان ها، اطلاعاتی برای ایجاد بانک اطلاعاتی از معلمانی که توان حضور در عرصه های بین المللی را دارند جمع آوری کرده ایم.
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین الملل ابراز امیدواری کردکه فرهنگیان بتوانند در مجامع علمی حضور فعال داشته و طرح ها و برنامه های خود را ارائه نمایند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 140 مدرسه و 17 هزار دانش آموز در خارج از کشور داریم و 740 معلم نیز آماده اعزام به این مدارس هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان نیز در این آیین اظهار داشت: همه افراد جامعه به این موضوع معتقدند که هیچ تغییر، تحول و تکاملی در هیچ جامعه ای به وجود نمی آید مگر آنکه ابتدا مدرسه تغییر کند و آموزش و پرورش تکامل یابد.
ˈمحمد تقی زادهˈ افزود: به هر میزان که مدرسه، معلم جامعه و آموزش و پرورش یک مملکت دچار تغییر و تحول و توسعه بشود آن مملکت توسعه و پیشرفت خواهد کرد.
وی تصریح کرد: البته انقلاب ما انقلاب فرهنگی است و برای علم، دانش و تعلیم و تربیت ارزش زیادی قائل است.
تقی زاده ادامه داد: برای اینکه بتوانیم به طور عمیق معنای فرهنگ را درک کنیم باید معلم را درک کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان اضافه کرد: آموزش و پرورش می تواند مواریث فرهنگی، دینی و اجتماعی را از نسلی به نسل دیگر، از دوره ای به دوره دیگر و از دانش آموزی به دانش آموز دیگر منتقل کند.
وی اظهارداشت: دانش آموز باید بداند و بفهمد برای چه چیزی باید دل بسوزاند و برای چه چیزی باید بیندیشد.
در پایان این آیین به مناسبت روزمعلم از جمعی از معلمان نمونه خوزستان تجلیل بعمل آمد.
7157/642 /1539
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]