تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 16 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814199853




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارشناس مسایل بهداشتی:کاهش وزن ˈخروپفˈ را بهبود می بخشد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کارشناس مسایل بهداشتی:کاهش وزن ˈخروپفˈ را بهبود می بخشد همدان-ایرنا-کارشناس مسوول مرکز بهداشت استان همدان گفت:کاهش وزن، ترک سیگار و اجتناب از مصرف الکل از جمله راهکارهای بهبود خروپف های شبانه است.


دکترˈمهتا سنگستانیˈروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا همچنین خوابیدن به پهلو، افزایش ارتفاع سر تخت و درمان دارویی را از دیگر راهکارهای کاهش خروپف برشمرد.
وی عنوان کرد:خرو پف الگوهای خواب مطلوب را مختل کرده و فرد را از استراحت مناسب محروم می کند و با توقف در تنفس به سلامت فرد آسیب می رساند.
وی ادامه داد: نیاز به خواب در افراد مختلف متفاوت است و برخی افراد برای سرحال شدن باید 9 ساعت بخوابند و برای برخی نیز شش ساعت خواب کافی است.
وی اظهار داشت: خوابیدن در ساعت 11 شب تا شش صبح بیشترین تاثیر را در سلامت و شادابی دارد و خواب در ساعت 9 تا 10 شب باعث ترشح هورمون رشد و قد کشیدن می شود.
وی ادامه داد: یک خواب خوب می تواند در بهبود یادگیری و افزایش حافظه، تنظیم سوخت و ساز بدن و کاهش اشتها، افزایش ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان، بهبود خلق و خو و سلامت قلب و عروق موثر باشد.
وی در خصوص اهمیت خواب روزانه گفت: میزان رفع خستگی در خواب بعدازظهر بیشتر از خواب شب است اما به شرطی که زمان خواب بعدازظهر از 30 دقیقه بیشتر نباشد.
وی ادامه داد:همانگونه که خواب بر سلامت جسمی و روانی انسان موثر است شرایط جسمی ،روانی و محیطی نیز بر روی خواب تاثیر دارد.
دکتر سنگستانی اضافه کرد:کم خوابی و بد خوابی علاوه بر ایجاد خستگی، بی حوصلگی و کسالت در طول روز باعث کاهش رشد قدی در کودکان و نوجوانان نیز می شود.
خروپف کردن به علت ارتعاش کام نرم (بخش نرم سقف دهان)، هنگامی که ریه ها هوا را به درون می کشند، به وجود می آید.
هنگام خروپف به علت تنگی مسیر ، جریان هوا به سختی جریان می یابد و جریان هوا با فشار، باعث لرزیدن بافت های گلو می شود و صدای خروپف را در دم و بازدم ایجاد می کند.
هنگامی که خروپف کردن شدید می باشد می تواند باعث مشکلات طولانی مدت و مضر سلامتی مانند وقفه تنفس در هنگام خواب شود.
7530/576
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




14/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن