واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون سیاسی و امنیتی استانداری از مدارس همدان بازدید کرد همدان - ایرنا - همزمان با هفته معلم، معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان به همراه مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از مسوولان استان از دبیرستان کاردانش ابن سینای همدان بازدید کردند.
به گزارش ایرنا معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان روز شنبه در بازدید از این دبیرستان گفت: معلمان در همه عرصه ها حضور موثری دارند و در دوران دفاع مقدس نیز شهدای زیادی را تقدیم انقلاب اسلامی کردند.
ˈمحمد ابراهیم الهی تبارˈ اضافه کرد: همه مسوولانی و فعالان عرصه های مدیریتی ماحصل نظام تعلیم و تربیت هستند و از آموزش و پرورش به جایگاه والایی دست یافتند.
وی هدف از بازدید مدارس را تکریم و تجلیل از مقام شامخ معلمان عنوان کرد و گفت: هفته معلم بهترین فرصت است تا از مقام معلمان در حد بضاعت تقدیر شود.
الهی تبار که خود از شاگردان دبیرستان ابن سینا بوده است گفت: در این دبیرستان افراد زیادی تحصیل کرده و تربیت شده اند.
وی اظهار داشت: دبیرستان ابن سینا شهدای زیادی را تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده است که یاد و خاطره آنان باید گرامی داشته شود.
الهی تبار با بیان اینکه یک موزه در این دبیرستان ایجاد شده است افزود: این یک میراث ماندگار در دبیرستان است که به گنجینه ای عمیق برای نظام تعلیم و تربیت تبدیل شده و می تواند معرف نقش آموزش و پرورش باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش همدان نیز در این بازدید با بیان اینکه برنامه های هفته معلم از روز پنجشنبه با غبار روبی گلزار شهدا آغاز شد گفت: همایش تجلیل از معلمان ، عیادت از بیماران فرهنگی صعب العلاج و برگزاری نشست های بصیرتی و دیدار معلمان استانی و کشوری با مقام معظم رهبری از دیگر برنامه های هفته بزرگداشت مقام معلم است.
ˈعبدالرضا فولادوندˈ افزود: در سالی که به نام فرهنگ نامگذاری شده است تجلیل از فرهنگیان موجب اشاعه فرهنگ صحیح و درست در جامعه خواهد شد.
همچنین مسوولان در این روز از مدرسه ابتدایی دخترانه فرخ سرشت بازدید کردند.
آموزش و پرورش استان همدان با حدود سه هزار و 500 مدرسه، 280 هزار دانش آموز را زیر پوشش قرار داده است.
استان همدان حدود 26 هزار معلم دارد و در دوران دفاع مقدس 209 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
12 اردیبهشت همزمان با سالروز شهادت استاد شهید ˈمرتضی مطهریˈ آغازین روز هفته معلم است.
7523/576
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
13/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]