واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نماینده مجلس:استقلال اقتصادی نیازمند حمایت از تولیدات داخلی است ملایر-ایرنا- نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: استقلال اقتصادی نیازمند توجه ویژه به فرهنگ کار و تلاش و حمایت از تولیدات داخلی است.
به گزارش ایرنا ˈاحمد آریایی نژادˈ روز شنبه در بازدید از پانزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در شهرستان ملایر افزود: نباید به محصولات خارجی گرایش داشته باشیم، بلکه باید افتخار به تولیدات داخلی به یک فرهنگ تبدیل شود و سود و مزد این تولیدات به جیب کارگران ایرانی برود.
وی اظهار داشت: یکی از شعارهای اساسی و مبنایی انقلاب اسلامی ایران، استقلال است و کشوری که کار و تولید نداشته باشد، به طور حتم، ضعیف و وابسته خواهد بود.
وی افزود: فرهنگ کار و تلاش همواره در منش و رفتار علمای دین، پیامبران، ائمه اطهار(ع) و مراجع دین بوده و این امر نشان دهنده این است که مملکتی که می خواهد روی پای خود بایستد، باید تولید در آن رونق پیدا کند.
وی ادامه داد: کارگران قشر عظیمی از تولید کنندگان هستند که عدم تناسب دستمزد با زحمتی که می کشند، یکی از عمده ترین مشکلات آنان است و در راستای بسط عدالت، باید بیشتر روی این حوزه کار شود.
آریایی نژاد خاطرنشان کرد: همچنین گاهی واسطه ها و دلالان که در انجام کار اصلی تولید هیچ نقشی ندارند، بیش از تولید کننده سود و منفعت می برند و دلسردی، بی عدالتی و تبعیض را در بین کارگران و تولیدکنندگان اصلی به وجود می آورند.
وی بر لزوم کوتاه کردن دست واسطه ها و افزایش توان ارایه مستقیم تولیدات توسط خود تولیدکنندگان به مردم شد و افزود: بازنشستگی، آینده روشن شغلی، حوادث کار، بیمه، کار با دستگاه ها و آلودگی محیط از دیگر مشکلات جامعه کارگری است که نیاز است مزایایی برای بازنشستگی آنها در نظر گرفته شود.
نماینده مردم ملایر در خانه ملت تصریح کرد: در برخی موارد نیز ارجحیت سود اقتصادی به مسایل اخلاقی و انسانی، موجب می شود برخی کارفرمایان حقوق کارگران را به خوبی رعایت نکنند.
آریایی نژاد در عین حال نقش سازمان فنی و حرفه ای را در ایجاد اشتغال و مهارت آموزی بسیار مطلوب و اثرگذار دانست و گفت: با توجه به این پیشرفت ها، نباید به این نقاط قوت بسنده کرد، بلکه هر سال نقاط ضعف را برطرف کرده و توأم با تحصیل و دانش آموزی، کار و تلاش کنیم.
وی مهارت آموزی را راه اصلی ایجاد اشتغال دانست و افزود: مراکز فنی و حرفه ای، هنرستان ها و مراکز آموزش عالی باید در این زمینه تقویت شوند و این بهترین راه برای رهایی از بیگانگان و وابستگی به خارج است.
وی بر لزوم ارزش گذاری به تولیدات داخلی تاکید کرد و بیان داشت: استفاده از تولیدات خارج برای ما افتخار نیست، ورود این تولیدات به داخل کشور، خیانت به کارگران ایرانی است، در حالیکه بسیاری از تولیدات داخل از کیفیت بالاتری نسبت به تولیدات خارجی برخوردارند.
آریایی نژاد همچنین از تبلیغات محصولات خارجی مبلمان در سطح شهر ابراز گلایه کرد و گفت: شهرستان ملایر که قطب تولید مبل و منبت در کشور است، چرا باید محلی برای تبلیغ محصولات تولیدی دیگر کشورها باشد.
شهرستان ملایر دارای 30 هزارو 600 کارگر بیمه شده و 986 کارگاه مشمول تامین اجتماعی است که از این تعداد، 100 کارگاه در بخش کشاورزی، 100 کارگاه در بخش خدماتی ، 900 کارگاه صنعتی دارای 15 تا 50 کارگر و 15 کارگاه دارای بیش از 50 کارگر در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.
7528/576
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
13/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]