تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844628347




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون سازمان انرژی اتمی ایران: با استفاده از پرتوها می توانیم سطح زندگی مردم را بالا ببریم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون سازمان انرژی اتمی ایران: با استفاده از پرتوها می توانیم سطح زندگی مردم را بالا ببریم تبریز - ایرنا - معاون سازمان انرژی اتمی ایران گفت: نکته قابل توجه در بحث هسته ای، کاربرد پرتوها در زمینه های مختلف کشاورزی، صنعت، پزشکی، بهداشت و سلامت جامعه و پتروشیمی است و با استفاده از آن ها در این حوزه ها به راحتی می توانیم سطح زندگی مردم را بالا ببریم.


به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دانشگاه تبریز، حسین در اولین همایش کاربرد فن آوری هسته ای در صنایع غذایی و کشاورزی در این دانشگاه با اشاره به کاربرد پرتوهای هسته ای در بخش کشاورزی افزود: تولید بذر و ارقام مقاوم به آب و هوای سخت، افزایش 40 درصدی محصول برنج در سطح 2 هکتار از اراضی تعیین شده برای کشت بذر برنج مقاوم شده در شرایط سخت، کنترل حشرات مضر از طریق روش سترون سازی و یا ضد عفونی، مبارزه با آفات انبار، نگهداری طولانی مدت محصولات کشاورزی و پرتو دهی گندم به عنوان مهم ترین غذا برای افزایش توان نگهداری آن، از جمله کاربردهای پرتوها در بخش کشاورزی است.
به گفته وی، پلیمر در بخش تولید نیز جهشی در صنایع تولید سیم برق و خودرو کشور ایجاد کرده است.
معاون سازمان انرژی اتمی ایران همچنین با اشاره به مزایای این دانش در تولید برق در کشور افزود: صرفه جویی 7 میلیون بشکه سوخت فسیلی و برق رسانی به مناطق سردسیر، صرفه جویی 700 میلیون دلاری ارزی در سوخت در طول کارکرد یک ساله نیروگاه بوشهر و جلوگیری 7 میلیون تن از آلایندگی ها از دیگر مزایای آن است.
خلفی راه اندازی نخستین سامانه پرتودهی گاما در شهرستان بناب را از دیگر دستاوردهای این دانش در کشور بیان کرد و گفت: تمام تجهیزات این سامانه به جز چشمه گاما، توسط کارشناسان داخلی تهیه شده است.
وی افزود: ایران از جمله کشورهایی است که در چرخه سوخت هسته ای بومی سازی شده است و این امر می تواند نوید مبارکی برای مردم ایران باشد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس نهم هم در این آیین، با بیان اینکه امروزه مقاوم سازی اقتصادی بحث اصلی دولت هاست و کشور و ملتی در این راستا موفق است که بتواند با مدیریت خوب و حساب شده، در خدمت جامعه باشد، گفت: متاسفانه ما از اقتصاد غذایی رنج می بریم و مدیریت جهادی تنها راه حل آن است.
علیرضا منادی جایگاه علمی ایران را در دنیا 17، نانو نهم، اقتصاد 17 و در دانش هسته ای بسیار ایده آل بیان کرد و یاد آوری نمود: امروزه تولید علم و دانشی در دانشگاه ها ارزشمندتر است که در خدمت رفاه و آسایش ملت ها بکار گرفته شود و دانشگاه های ما نیز نباید فقط ایده پردازی کنند، بلکه در عمل خود را نشان دهند.
به گفته وی آذربایجان و دانشگاه آن مختص به 1326 نیست، ما از 7 هزار سال پیش دانشگاه ربع رشیدی را داشتیم که بنا به اقوال روزی 40 بار شتر، دارو به اطراف صادر می شد، ما پیشینه ای به قدمت تاریخ داریم و باید از این داشته ها پاسداری کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این همایش گفت: برگزاری این چنین همایش هایی در کشور باعث رشد شتاب علمی در این عرصه می شود، بطوری که در سال های اخیر به نتایج خوبی رسیده ایم و در برخی علوم نیز فاصله زیادی با کشورهای پیشرفته نداریم.
محمد تقی پاکزاد افزود: با توجه به پتانسیل های موجود در دانشگاه ها و اراده بخش تولید و نیاز، خواهیم توانست به جایگاه رفیع علمی جهان دست یابیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز نیز در این همایش با بیان اینکه فناوری هسته ای در علوم مختلف کاربردهای زیادی دارد و تحقیقات زیادی دراین زمینه هم صورت گرفته است، گفت: این دانش برموارد متعدد ازجمله در مدیریت آبیاری، کنترل آفات و موارد مربوطه کاربرد فراوانی دارد و برگزاری چنین همایش هایی انگیزه را برای پژوهش بیشتر می کند.
محمد مقدم واحد در ادامه گفت: ما در کشور برای پیشرفت نیاز به اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی داریم که البته در این زمینه کارهایی در دانشگاه ها انجام شده که نتایج آن را می توان در آینده نزدیک در جامعه مشاهده کرد.
بر اساس همین گزارش، بیش از 100 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که در چند پانل تخصصی این مقالات ارایه شدند.
کاربرد پرتودهی هسته ای برای کاهش آلودگی میکروبی و فساد فرآورده های غذایی، کاربرد پرتودهی هسته ای در کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای و افزایش کیفیت محصولات غذایی، نقش پرتودهی هسته ای در سالم سازی، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون خشکبار، ادویه جات، فرآورده های گوشتی و لبنی، دستاوردهای جدید انرژی هسته ای جهت مقابله با آفات و حشرات و حیوانات موذی در انبارداری محصولات کشاورزی از جمله محورهای اصلی این همایش بود.
کاربرد پرتودهی هسته ای در کاهش رسیدن، پیری و جوانه زنی محصولات کشاورزی پس از برداشت، کاربرد فناوری هسته ای در اصلاح ژنتیک و بهبود عملکرد محصولات زراعی و دامی، کاربرد فناوری هسته ای در تولید محصولات نوترکیب بیولوژیک، تحقیقات نوین در زمینه کاربردهای فناوری هسته ای در صنایع غذایی و کشاورزی و نقش پرتودهی فرآورده های غذایی و محصولات کشاورزی در امنیت غذایی و کاهش ضایعات حاصل از آن در راستای اقتصاد مقاومتی از دیگر محورهای این همایش بود.
اولین همایش کاربرد فن آوری هسته ای در صنایع غذایی و کشاورزی توسط انجمن علمی دانشجویان گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تبریز و با همکاری مجتمع پژوهشی کاربرد پرتوهای شمال غرب کشور (بناب) و با مشارکت استانداری آذربایجان شرقی، سازمان جهاد کشاورزی استان، اداره کل استاندارد استان، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، شهرداری تبریز، انجمن صنایع غذایی استان و سایر ادارات و ارگان های ذیربط در سالن شهید شفایی دانشگاه تبریز برگزار شد.
587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن