واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
40 درصد شکایات کارگری در قروه سال گذشته به سازش منجر شد قروه - ایرنا - رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان قروه گفت: سال گذشته 40 درصد شکایات میان کارگران و کارفرمایان در این شهرستان به سازش منجر شد.
به گزارش ایرنا، کوروش شعبانی شامگاه سه شنبه در همایش روز جهانی کارگر در فرمانداری قروه افزود: سال گذشته به 230 شکایت میان کارگران و کارفرمایان این شهرستان رسیدگی شد.
وی افزود: سال گذشه همچنین هزار و 600 واحد کارگاهی شهرستان به صورت موردی و دوره ای بازرسی شد.
به گفته وی 423 تعاونی در شهرستان فعالیت می کنند و تعاون هایی راکد شناسایی و برخی از این تعاونی ها که قابل احیاء نبودند در سیستم ساماندهی کشور حذف شدند.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان قروه به حوزه فرهنگی این اداره نیز اشاره کرد و گفت: 22 تشکل امر به معروف، ستادهای اجتماعی و فرهنگی، شوراهای اقشار بسیج و تقویت پایگاه های بسیج در این حوزه فعالیت دارند.
وی به حوزه اشتغال این اداره هم پرداخت و گفت: اشتغال یک مقوله فرابخشی و ملی است که تنها وظیفه یک دستگاه نیست و مبارزه با بیکاری دغدغه همه مسوولین کشور است.
شعبانی گفت: در عرصه های مختلف، جامعه کارگری در ارتقا منزلت و جایگاه انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشته است.
به گفته وی کارگران، تلاشگران عرصه تولید و سازندگان ایران اسلامی از اصلی ترین عوامل تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه هستند و باید به گونه ای تلاش کنیم که در شرایط بحرانی در راستای اقتصاد مقاومتی، هیچ گزند و آسیبی به مملکت وارد نشود.
وی توجه به فرهنگ کار و تلاش را برای تحقق شعار امسال موثر دانست و افزود: برای تحقق شعار سال باید به آن باور داشت تا این شعار را درک کرد و در رفع مشکلات اقتصادی، اشتغال، بیکاری و سرمایه گذاری آن را عملیاتی کرد.
امام جمعه دلبران نیز در این آیین گفت: در طول تاریخ هیچ پیشرفت و تداومی در هیچ تمدنی شکل نگرفته مگر آنکه جایگاه کار و کارگر در آن تمدن جایگاهی نقش آفرین و قابل درک باشد.
حجت الاسلام فیض کرمیان با اشاره به نگاه کامل و جامع دین اسلام نسبت به موضوع کار و کارگر افزود: در کنار تمام نگاه ها و مکاتبی که به موضوع کار و کارگر پرداخته اند هیچ نگاهی کامل تر، جامع تر و عقلانی تر از نگاه اسلام وجود ندارد.
وی گفت: دین اسلام، کار و تلاش را نوعی عبادت و بندگی می داند و با همین نگاه است که کار را در یک جامعه اسلامی تبدیل به یک ایثار و از خودگذشتگی می کند.
حجت الاسلام فیض کرمیان در ادامه با اشاره به تجلیل معنوی و اعتقادی حضرت رسول (ص) از مقام پر اهمیت کارگر افزود: هنگامی که رسول اکرم(ص) در روند زندگی انسان ها بر دستان توانمند کارگران بوسه می زند با این عمل، به اَحْسَنِ الوَجه منزلتی شگرف به این قشر می بخشد.
وی افزود: اصلی ترین وظیفه مسوولان و کارفرمایان در قبال کارگران دفاع از کرامت انسانی این قشر زحمتکش است و کارگران با بازوان پرتوان خود چرخه اقتصاد کشور را می چرخانند و نقش بزرگی در شکوفایی و توسعه کشور دارند.
امام جمعه دلبران با بیان اینکه بی تردید رمز پیشرفت و توسعه پایدار کشور در تجلی استعدادها و سرمایه های انسانی کارآمد، پرتلاش، باشور و نشاط و خلاقیت است، افزود: کارگران به عنوان نیروی محرکه چرخه اقتصاد، نقش برجسته و ویژه ای در این عرصه دارند.
به گفته وی، کارگران اقشار زحمت کش جامعه هستند و بر اساس فرمایش حضرت امام خمینی (ره)، عمران و آبادانی نتیجه کار و کارگر بوده و بنابراین قدردانی از این قشر، لازمه جامعه اسلامی است.
حجت الاسلام فیض کرمیان در پایان افزود: جامعه ای که در آن کار و تلاش نباشد پیشرفت هم مرده و رمز پیشرفت و توسعه پایدار کشور توجه به موقعیت و جایگاه کار و کارگر است.ک/2
7345/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
10/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]