واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
شوراها برای رفع مسایل و مشکلات جامعه بیشتر تلاش کنند سنندج - ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان گفت: منتخبین مردم در شوراهای اسلامی شهر و روستا باید برای رفع مسایل و مشکلات جامعه با برنامه ریزی و داشتن استراتژی و آینده نگری بیشتر تلاش کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر قادری در همایش تخصصی آموزشی شوراهای اسلامی شهرهای تابعه استان کردستان به مناسبت 9 اردیبهشت روز شورا در محل سالن آمفی تئاتر دفتر آموزش و پژوهش استانداری در سنندج، افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسوولین در رفع مسایل و مشکلات جامعه نقش بسزایی دارند.
وی نقش شوراهای اسلامی شهر را در رونق شهرها تعیین کننده خواند و اظهار کرد: به دلیل اهمیت نقش و جایگاه شوراها در تصمیم گیری ها در مسیر توسعه همه جانبه شهرها باید نگاه ویژه ای به تقویت جایگاه شوراها در جامعه داشته باشیم.
قادری بر ارایه مشوق های لازم توسط شهرداری ها و شوراهای اسلامی برای ایجاد اعتماد بخش خصوصی در جهت سرمایه گذاری در عمران شهری تاکید کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان بیان کرد: شوراها منبعث از آرای مردم هستند لذا لازم است تا اعضای شوراهای اسلامی برای تامین منافع مردم و شهروندان تلاش مضاعف کنند.
قادری تصریح کرد: عملکرد و رویکرد اعضای شوراها نقش کلیدی در تقویت نحوه نگرش جامعه به ماهیت شوراهای اسلامی دارد و در این راستا اعضای این شوراها باید تلاش کنند تا منزلت و جایگاه خود را هرچه بیشتر تقویت بخشند.
وی گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز به دلیل تاکید بر اهمیت نقش و همکاری مردم در برنامه ریزی ها و تعیین سرنوشت خود، در این راستا با تاسیس شوراهای اسلامی تدابیر لازم برای تقویت شوراها اندیشیده شده و در واقع راه برای مشارکت فراگیر مردم در تصمیم گیری های توسعه و عمران شهرها فراهم شده است.
قادری ضمن اشاره به اینکه شوراها نباید به دنبال کارهای جزئی بروند و در عزل و نصب مدیران واحدهای شهرداری ها دخالت کنند، تاکید کرد: شوراها دو کار اساسی دارند نخست تصمیم سازی و چاره اندیشی همراه با تدبیر و دوم نظارت بر چگونگی اجراء که این امر موجب می شود تا مردم اعتماد بیشتری به نحوه عملکرد شوراها داشته باشند.
وی در ادامه خواستار همسویی و تعامل سازنده شهرداران و شوراهای اسلامی در استان شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان، تشدید نظارت ها از سوی شوراها را ضروری دانست و گفت: اگر نظارت ها به درستی صورت نگیرد قطعا برخورد غیر اصولی موجب تنزل جایگاه شورا در جامعه خواهد شد.
قادری گفت: باید شوراها قوی و مقتدر باشند زیرا شوراها می توانند با استفاده از جایگاه خطیر خود نقش پارلمان های محلی را ایفا کرده و نمایندگان مجلس می توانند از امورات توسعه شهری فارغ و به سایر امورات مهم کشور بپردازند.
وی اعتقاد جامعه به عملکرد شوراها را بسیار حائز اهمیت برشمرد و گفت: دولت نیز باید بپذیرد که توسعه و راه نجات جامعه واگذاری امور به مردم است و تصدی گری را با حفظ نقش حاکمیتی دولت به شوراها به عنوان صاحبان امور و نمایندگان مردم بسپارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان به مقوله شوراها و سرمایه گذاری نیز پرداخت و در ادامه تصریح کرد: توسعه عمران شهری توسط شهرداری ها با اعتبارات قطره چکانی و منابع محدود دولتی میسر نیست بلکه با همکاری و سرمایه گذاری بخش خصوصی باید وارد این عرصه شد.
وی اظهار کرد: باید با ارایه مشوق های لازم اعتماد بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری در عمران شهری با همکاری شهرداری ها و شوراهای اسلامی را فراهم کرد.
استان کردستان با جمعیتی معادل یک میلیون و 480 هزار نفر دارای 29 شهر و حدود هزار و 730 روستا است که بیش از چهار هزار نفر در شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان عضویت دارند.
نهم اردیبهشت در تقویم جمهوری اسلامی به عنوان روز شورا نامگذاری شده است.ک/2
7354/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
09/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]