واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ریزش مو حاصل رژیم غلط غذایی
کد خبر: ۳۹۶۷۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷ - 29 April 2014
این روزها رژیم گرفتن مد شده و افراد به جای توجه به سلامت بدن برای داشتن ظاهری متناسب گاهی رژیمهای سنگین و خودسرانه میگیرند، اما یک مشاور تغذیه میگوید: نتیجه رژیمهای غلط غذایی چیزی جز بازگشت وزن به حالت اول و بیماری نیست.
به گزارش فارس، برلیانت بزرگمهر در مورد تأثیر رژیمهای غذایی در کاهش وزن گفت: امروزه بسیاری از افراد با اضافه وزن و چاقی روبهرو هستند و اصرار به رژیم گرفتن دارند. خیلی از افراد صرفاً بهخاطر زیبایی و آراستگی ظاهر رژیم میگیرند ولی مهمتر از آن توجه به سلامت فرد است که میزان طول عمر و مقاومت افراد را در مقابل بیماریهای بیشتر میکند.
وی با تأکید بر اینکه رژیم لاغری حتماً باید زیر نظر متخصص تغذیه و رژیم درمانی باشد، افزود: شخص نباید رژیم خودسرانه بگیرد چون برنامه غذایی هر فرد بنا به چاقی، لاغری، بیماری از جمله بیماری کلیوی، سرطانی و قلبی فرق می کند و باید طبق یکسری آزمایشها و شرایط هر فرد تعیین شود.
بزرگمهر در پاسخ به اینکه چرا برخی افراد با گذشت مدتی پس از رژیم درمانی و کاهش وزن مجدداً به وزن اول خود برمیگردند، گفت: خیلی از افراد رژیمهای غلط میگیرند و فقط کاهش فوری وزن برایشان مهم است. در صورتی که رژیمهای خودسرانه و اینکه فرد از صبح تا شب چیزی نخورد جز تحمیل یکسری عوارض ناخواسته حاصلی ندارد.
وی افزود: در عین حال برخی به افراد غیر متخصص برای رژیم گرفتن مراجعه میکنند و رژیم بسیار کم کالری به آنها تجویز میشود که قابل تحمل نیست و فرد پس از مدتی دیگر نمیتواند این رژیم را تحمل کند و نسبت به خوردن هله هوله حریصتر میشود.
به گفته این مشاور تغذیه و رژیم درمانی رژیمهای شدید کم خوری فرد را از پا در میآورد و او را بیمار میکند.
بزرگمهر رژیم صحیح غذایی را حاوی هر 5 گروه هرم غذایی عنوان کرد و گفت: در رژیمهای غیر اصولی معمولاً اولین چیزی که حذف میشود گروه کربوهیدرات مانند مواد قندی نشاستهای، نان و برنج، سیبزمینی و ماکارونی است، در حالی که گروه کربوهیدراتها انرژی سلول عصبی را تأمین میکنند و در نتیجه فرد پس از مدتی عصبی میشود.
وی گفت: سردرد، سرگیجه، افسردگی، بیحالی، بیمیلی، ریزش مو، کمخونی، ناراحتیهای گوارشی، پوکی استخوان در سالمندان و نرمی استخوان در کودکان و جوانان از پیامدهای رژیمهای غیر اصولی است.
بزرگمهر به این نکته اشاره کرد که گرفتن رژیمهای کمکالری سبب میشود تا بدن به متابولیسم پائین عادت کند و به محض کنار گذاشتن رژیم فرد حتی با خوردن غذای عادی هم چاق میشود. بنابراین این رژیمها به هیچوجه مفید نیست.
وی گفت: مفهوم رژیم گرفتن کم خوردن یا نخوردن نیست، بلکه صحیح خوردن است و حتی ممکن است فرد در حین رژیم بیشتر از قبل غذا بخورد ولی لاغر شود، چرا که امروزه ثابت شده چاقی به دلیل بدخوری و مصرف مواد پرکالری است.
این مشاور تغذیه و رژیم درمانی بالا بردن سوخت و ساز بدن هنگام رژیم را بسیار مهم دانست و گفت: در کنار رژیم باید روزانه ورزشهای مختلفی از جمله پیادهروی، شنا یا کوهنوردی را در برنامه روزانه قرار داد تا نتیجه بهتری گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]