پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849832828
زنگ خطر مخدرهای صنعتی برای جوانان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
زنگ خطر مخدرهای صنعتی برای جوانان تهران- ایرنا- آمار مرگ و میر معتادان در جهان فزاینده است؛ امری که کارشناسان بهداشت و پزشکی قانونی دلیل آن را مصرف بیش از اندازه و وجود ناخالصی در مخدرهای صنعتی می دانند.
مصرف مواد مخدر و اعتیاد به آن به عنوان یک مساله اجتماعی سالهای طولانی است که جهان را درگیر خود ساخته و روز به روز گسترش بیشتری پیدا می کند؛ به طوری که بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران آن را یکی از چالش های بزرگ سده کنونی دانسته اند.
تولید، فرآوری، پخش و مصرف مواد مخدر در چرخه ای گسترده در جهان صورت می گیرد و افزون بر هزینه های بالای اقتصادی، امنیتی و ... که بر کشورهای جهان وارد می کند، هرساله شمار زیادی از انسان ها را در جوامع مختلف به کام مرگ و بیماری می کشاند. این مساله به عنوان یک آسیب فردی و اجتماعی ناشی از علل و عوامل گوناگونی بوده و خود نیز علت بسیاری از آسیب ها و مسائل بزرگ اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... در جوامع انسانی به شمار می رود.
از این رو برای جلوگیری از شیوع این بلای خانمان سوز ضروری است که اندیشمندان و برنامه ریزان در سراسر جهان با برنامه ریزی و سیاست گذاری های مناسب همه تلاش و توان خود را به کار گیرند تا ریشه های این بیماری بزرگ را در جهان بخشکانند.
در ایران نیز اعتیاد و قاچاق مواد مخدر یکی از مسائل بزرگ به شمار رفته و مبارزه با این پدیده، هزینه های بسیاری را در بخش های گوناگون اقتصادی، فرهنگی، پزشکی و نظامی کشور بر جای می گذارد.
ایران به دلایلی از جمله بافت جمعیتی جوان، موقعیت ژئوپولیتیکی ویژه و همسایگی با کشور افغانستان به عنوان تولید کننده مواد مخدر و ... یکی از کشورهای آسیب پذیر در برابر مواد مخدر است. البته کشورمان با تلاش هایی که بعد از انقلاب اسلامی در جهت مبارزه با تولید، عرضه و قاچاق این مواد در سطح ملی و فراملی انجام داده، یکی از پرچمداران مبارزه با مواد مخدر در جهان به شمار می رود.
**تغییر الگو و مصرف مخدر های صنعتی
چیزی که سالهاست مردم و مسوولان را نگران کرده است تغییر الگوهای مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی و رشد بی رویه آن در میان مصرف کنندگان به ویژه نسل جوان است. مواد مخدر صنعتی یا شیمیایی با ترکیبات مضر و کشنده تهدیدی برای سلامت انسان و جامعه به شمار می رود.
بنابر نظر کارشناسان، مواد صنعتی ـ شیمیایی شامل یکسری از مواد صناعی موثر بر سیستم اعصاب مرکزی انسان و دارای اثرات تحریک کنندگی یا توهم زایی یا هر دو است. این دسته از داروها به نام های مختلفی شناخته می شوند. نامگذاری این دسته از داروها به دلیل ماهیت ساختاری آنها روز به روز دچار دگرگونی می شود؛ به طوری که با اندکی تغییر، داروهای جدیدتری با اثرات متفاوت بر سیستم اعصاب مرکزی تولید می گردد. این دسته از داروها به دلیل اختلال در ادراک و خلق و خو به عنوان داروهای روان گردان نیز شناخته شده اند.
در گذشته ماده مخدر اصلی در بین معتادان، مواد مخدر سنتی و به ویژه تریاک بوده است، اما آرام آرام الگوی مصرف متفاوت از گذشته به سمت مصرف هرویین و کراک تغییر پیدا کرد؛ به طوری که امروز مصرف مواد صنعتی به عنوان زنگ هشداری برای همه جوامع به صدا درآمده است.
این مواد به عنوان نسل جدید مخدرها در کشور ما به شدت در حال گسترش بوده و شدت ویرانگری این مواد بر روی سلامت افراد و دیگر بخش های جامعه سبب نگرانی در بین خانواده ها و مسوولان امر شده و چراهای زیادی را در ذهن همگان بر انگیخته است.
**جوانان و گرایش به نسل تازه مخدرها
اما موضوعی که عمق این مساله را بیشتر می کند پایین آمدن سن مصرف مواد و گرایش نسل جوان جوامع مختلف به سمت مصرف مواد مخدر و به ویژه مخدر های صنعتی است. مصرف مخدرهای صنعتی آسیب های بسیاری را بر سلامت جسمی و روانی جوانان وارد کرده و به صورت مصرف پیوسته نیز پیامدهای جبران ناپذیری را برای مصرف کنندگان این مواد که بیشتر جوانان هستند به بار آورده، به طوری که آمارهای مرگ را در بین جوانان معتاد افزایش داده است.
«عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیرکشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در نشست خبری که در بیست و هفتم اسفند ماه سال گذشته انجام شد، گفت: آمار معتادان نشان می دهد سن مصرف مواد مخدر رو به کاهش است و حتی به مدارس هم کشیده شده است بنابر آمار این ستاد سن معتادان کشور از 18 تا 38 سال بیان شده است.
افزایش جمعیت جوان هر کشور، میزان آسیب پذیری جوامع را به لحاظ سوء مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی دوچندان کرده است؛ زیرا جوانان امروزی با انگیزه کنجکاوی خود، همگرایی با روند تحولات اجتماعی، جهانی و هویت یابی و یا رهایی از فشارهای اجتماعی، فرار از مشکلات و مسوولیتها، به مصرف مواد مخدر به ویژه مواد مخدر صنعتی و شیمیایی پناه می برند. به دلیل فراگیر شدن قوانین تشدید مجازات در قبال ورود و عرضه مواد مخدر طبیعی در دنیا و گرانی و محدود شدن دسترسی به آنها، مصرف مواد مخدر صنعتی در جهان و کشور ما روبه افزایش است و ویژگی های این مخدر ها مانند محرک بودن و توهم زایی در کنار ارزانی و تبلیغاتی که برای فروش آن ها صورت می گیرد جمعیت جوان کشومان را به سوی مصرف مخدر های صنعتی گرایش داده است.
از آنجا که جوانان هر کشور به عنوان سرمایه ها و آینده سازان جامعه خود به شمار می روند، از این رو باید سیاستگذاری ها و برنامه ریزی ها به ویژه در جوامع در حال گذار و در مسیر توسعه به سمت و سویی باشد که با فرهنگ سازی در جهت بهره مندی از زندگی سالم همراه با ارزش های والای انسانی و اجتماعی، زمینه های شکوفایی و پیشرفت و مشارکت این نسل را در جامعه فراهم کند.
«یان رابرتسون» در کتاب «درآمدی بر جامعه» بر این نظر است که چهار عنصر وابستگی، علاقه و تعلق خاطر به جامعه در کنار ایمان به عنوان ابزارهای کنترل اجتماعی به شمار می روند و با آن ارتباط تنگاتنگی دارند. بنابراین، اگر علاقه افراد به جامعه و فرهنگ کاهش یابد و تعهد آنها به جامعه به سستی گراییده و مشارکت اجتماعی افراد کاهش یابد و پای بندی های دینی و اخلاقی آنها کاسته شود، افراد به شدت در معرض انحراف و کجروی خواهند بود. بنابراین باید کاری کرد که علاقه مندی و تعهدهای اجتماعی و ارزشی فزونی گرفته و مشارکت اجتماعی همه گیر شود و نیز پای بندی دینی و اخلاقی انسانها تعمیق شود و افزایش یابد(1).
«داود دعاگویان» عضو هیات علمی دانشکده علوم انتظامی در تحقیقی با عنوان« بررسی عوامل موثر بر تغییر الگوی مصرف مواد مخدر در میان جوانان»، علل گسترش مصرف مواد مخدر در بین جوانان را باورهای غلط در مورد مصرف مواد صنعتی و شیمیایی بیان می کند و معتقد است که این باورها زیر تاثیر اندیشه های خام جوانان و تبلیغات فرهنگی کشورهای امپریالیست به منظور استفاده ابزاری از این مواد در کشورهای در حال توسعه و جهان سوم شکل می گیرد(2).
به باور کارشناسان، مهمترین باورهای اشتباه مصرف کنندگان مواد مخدر صنعتی؛ اعتیادآور نبودن مواد صنعتی و شیمیایی، پایین بودن آسیب های ناشی از مصرف این مواد، ایجاد انرژی مضاعف به واسطه مصرف مخدرهای صنعتی، آرامش، افزایش تمرکز و خلاقیت ناشی از مصرف مواد صنعتی هستند که سبب گرایش روز افزون جوانان به سمت این مواد می شوند.
**موقعیت ژئوپولیتیک ایران و قاچاق مواد مخدر
موقعیت جغرافیایی ایران به گونه ای است که در مرزهای شرقی با کشور افغانستان همسایه است و این موضوع با توجه به نقش پررنگ افغانستان در تولید تریاک و همچنین درگیری مستقیم و غیر مستقیم کشورمان با قاچاق این ماده مخدر، حساسیت این مرزها را بیشتر کرده است.
مبارزه با تجارت غیر قانونی مواد مخدر و کنترل مرزهای شرقی هر ساله خسارات فراوانی را هم از نظر اقتصادی و امنیتی و هم از نظر نظامی بر کشورمان وارد می کند.
وزیر کشور بیست و دوم اسفند 1392 خورشیدی، در پنجاه و هفتمین نشست سالانه کمیسیون مواد مخدر که با شرکت مقامات عالیرتبه کشورها در مقر سازمان ملل در وین برگزار شد، بیان داشت: کشور ما در موقعیت همسایگی با افغانستان قرار دارد که اولین تولید کننده تریاک دنیاست؛ به طوری که تا 5 هزار تن خشخاش تولید و به بازار مصرف هدایت می کند. با توجه به گستردگی مرزهای آبی و خاکی 80 درصد کشفیات تریاک دنیا را ایران انجام می دهد. این موقعیت جغرافیایی موجب شد در طول سال 92 بیش از 500 تن مواد مخدر کشف شود که بیانگر رشد 10 درصدی کشفیات مواد مخدر است.
در آغاز ورود غیر قانونی مواد مخدر صنعتی به کشور قیمت این مواد بسیار بالا بود و به همین دلیل نیز افراد سودجو با ورود پیش سازهای این مواد و تغییر دستورالعمل و ترکیبات آنها به تهیه و تولید این مواد در فضاهایی مانند آشپزخانه های خانگی دست زدند و به این ترتیب تولید و عرضه مخدرهای صنعتی که به مراتب از مخدرهای صنعتی ابتدایی خطرناک تر بودند در کشور فراهم شد. شدت ویرانگری این مواد بر جسم و روان مصرف کنندگان و در مرتبه ای بالاتر بر سلامت اجتماعی افراد و خانواده ها روز به روز در کشور فزونی می گیرد.
به گفته رحمانی فضلی، تولید و توزیع مواد صنعتی و روانگردان ها و مواد ترکیبی در جهان در حال گسترش است و چنانچه تشدید فعالیت باندهای جرایم سازمان یافته، گروه های خشونت گرای بهره مند از قاچاق را بر این فرایند بیفزاییم باید بپذیریم که در وضع نگران کننده ای قرار داریم.
به گفته وزیر کشور، جمهوری اسلامی ایران افزون بر مشارکت با کشورهای همجوار در چارچوب ابتکار سه جانبه برای رویارویی با قاچاق دریایی، در 2 سال گذشته در نتیجه مبادله اطلاعات با کشورهای همجوار دریایی موفق شده است حدود پنج تن و 700 کیلوگرم انواع مواد مخدر را در مسیر دریا کشف و ضبط کند.
ایران برای مبارزه با مواد مخدر تاکنون گام های بلندی برداشته و از هیچ تلاشی در این زمینه کوتاهی نکرده است؛ به طوری که به دلیل خشونت گرایی بیش از اندازه سوداگران تاکنون بیش از سه هزار و 700 نفر از نیروهای انتظامی کشورمان در این مبارزه بزرگ به شهادت رسیده اند.
آمار مرگ و میر معتادان در کشور فزاینده است و کارشناسان بهداشت و پزشکی قانونی در کشورمان دلیل آن را مصرف بیش از اندازه و وجود ناخالصی مخدرهای صنعتی بیان می کنند.
کراک و شیشه، کروکودیل و ...به عنوان مخدرهای صنعتی به راحتی روی بافت های بدن تاثیر گذاشته و در اندک زمانی همه بافتهای حساس بدن را متلاشی کرده و باعث ایجاد عفونت در بدن می شوند. درجه و نوع نابودکنندگی این مواد بسته به ترکیب های آنها بر روی معتادان متفاوت است. بعضی از این مواد به صورت مستقیم روی مغز افراد تاثیر گذاشته و آنان را دچار توهم می کنند و بعضی دیگر در زمان کوتاهی به نابودی بافت های بدن منجر می شوند. در ماه های گذشته نیز مخدر دیگری با نام کروکودیل در کشور شناسایی شده که بنابر نظر کارشناسان به طور مستقیم به سراغ استخوان های فرد معتاد رفته و در کوتاه مدت او را از درون متلاشی می کند.
تغییر الگوی مصرف مخدرها از جمله نگرانی های متخصصین و کارشناسان حوزه فعالیتهای اجتماعی در ایران نیز به شمار می رود؛ چرا که تاثیر این مواد و نقش روان گردان آن بسیار خطرناک و دراز مدت و پایدار تر از سایر مواد است و گاهی وقت ها شخص را برای همیشه دچار ناراحتی های اعصاب و روان می کند و راه درمانی نیز برای آن وجود ندارد.
افزون بر مواد مخدر سنتی، مواد مخدر صنعتی و پیش ساز مخدر های صنعتی از راه مرزهای شرقی به کشور وارد می شود و از این رو کنترل این مرزها و جلوگیری از قاچاق این مواد به کشورمان نیازمند اراده ای پایدار و پیوسته است.
در همین زمینه رحمانی فضلی در نشست خبری بیست و دوم اسفند سال گذشته از جمله برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال 93 را برخوردهای قاطعانه و محکم این ستاد با قاچاقچیان و مصرف کنندگان مواد مخدر بیان کرد و اولویت مبارزه در کنترل مواد مخدر در کشور و مرزهای شرقی را برشمرد.
همچنین ˈعلیرضا جزینیˈ قایم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد مبارزه با مواد مخدر، رویارویی و جلوگیری از ورود مواد مخدر، درمان، کاهش آسیب و توانمندسازی و صیانت از افراد را با رویکرد اجتماعی از مهمترین راهبردهای ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال نو بیان کرده است.
**سخن آخر
بر پایه آ مار موجود، بیش از سه میلیون نفر در کشور به معضل اعتیاد گرفتار هستند و البته این آماری است که از سوی مقام ها و سازمان های دست اندر کار مبارزه با مواد مخدر و مراکز نگهداری و درمان معتادان منتشر شده است. چیزی که افزون بر آمار فزاینده معتادان در کشور نگران کننده است ورود و تولید مخدرهای صنعتی نو در کشور و گرایش فراوان نسل جوان به مصرف این مواد و همچنین افزایش جرم و جنایت های افراد وابسته به مواد اعم از تولید کننده، پخش کننده و مصرف کنندگان این مواد در کشور است. روزی نیست که در رسانه ها، خبری از جرایم افراد مبتلا به شیشه و دیگر مواد مخدر به گوشمان نرسد. برای درمان و حل این مساله در کشور، باید همه دست به دست هم دهند و فرهنگ سازی مبارزه با مواد مخدر در جامعه صورت گیرد.
از آنجا که فرهنگ بنیاد و رکنی مهم در جوامع انسانی است که خود علت و معلول بسیاری از ارزش ها، باورها، رسوم و آیین ها شناخته می شود، از این رو توجه به آن یکی از بایسته های هر جامعه ای به شمار می رود. در کشور ما نیز با توجه به ارزش های والای انسانی ایرانی و اسلامی به عنوان میراثی ماندگار نباید این درخت پربار را به حال خود رها کرد. پس ضروری است که دستگاه ها و سازمان های دست اندر کار فرهنگ تلاش خود را در زمینه فرهنگ سازی در بین جوانان و نوجوانان دوچندان کنند تا این قشر آینده ساز هدف باورهای پوچ و نادرست قرار نگیرند و بتوانند در برابر پوچ گرایی و دسیسه چینی های سودجویان استوار بایستند.
از این رو رسانه ها، مدارس و دانشگاه ها باید تلاش کنند ارزش های اخلاقی، دینی و فرهنگی را تقویت کرده و آنها را مدنظر قرار دهند.
منابع
(1)- رابرتسون،یان،(1374)، درآمدی بر جامعه، ترجمه حسین بهروان، مشهد، نشر مشهد.
(2)- دعاگویان، داود و همکارن،(1390)،ˈ بررسی عوامل موثر بر تغییر الگوی مصرف مواد مخدر در میان جوانانˈ، تهران، فصلنامه دانش انتظامی، سال سیزدهم، شماره اول.
از گروه تحقیق و تفسیر خبر
تحقیق**ف.د**1358
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
06/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
زنگ خطر استعمال مواد مخدر در کودکان و نوجوانان بصدا در آمد
زنگ خطر استعمال مواد مخدر در کودکان و نوجوانان بصدا در آمدزنگ خطر استعمال مواد مخدردر کودکان ونوجوانان بصدا در آمدعکس طاهر شعبانی1393 01 26 - 16 17 دریافت کل گزارش تصویریزنگ خطر استعمال مواد مخدر در کودکان و نوجوانان به صدا درآمد!
دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۵ سوء مصرف مواد و اعتیاد که به حق در میان مردم به بلای خانمان سوز شهرت یافته است امروزه به یکی از دغدغههای بزرگ جوامع بشری تبدیل شده است تمامی صاحبنظران و متخصصان اعتیاد در این نکته اتفاق نظر دارند که اعتیاد و سوء مصرف مواد را باید یکی از بارزتریزنگ خطر بازار داغ مواد نیرو زا دربین جوانان ورزشکاردر خمین
زنگ خطر بازار داغ مواد نیرو زا دربین جوانان ورزشکاردر خمین خمین – ایرنا – ورزش و رفتن به باشگاه ورزشی یکی از سالم ترین انتخاب ها برای غنی کردن اوقات فراغت جوانان است واین روزها گرایش جوانان به رشته ورزشی پرورش اندام و به قولی تب بدن سازی در شهرستان خمین بالاست در سال های اخیر گوضعیت بیان جهاد و شهادت برای هادیان جامعه زنگ خطر است
معاون پژوهش سازمان تبلیغات اسلامی وضعیت بیان جهاد و شهادت برای هادیان جامعه زنگ خطر است خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی وضعیت بیان جهاد و شهادت را برای هادیان جامعه زنگ خطری دانست و گفت فرهنگ جهاد و شهادت را زنده نگاه داریم خواهیم دید که مجتهدها پرورش خواهند یاافزایش مصرف موادمخدر صنعتی بین نوجوانان وجوانان
معاون وزیر بهداشت خبر داد افزایش مصرف موادمخدر صنعتی بین نوجوانان وجوانان تهران - ایرنا - معاون بهداشت وزیر بهداشت درمان و آموزش از روند رو به افزایش مصرف موادمخدر صنعتی بین نوجوانان و جوانان خبر داد به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا علی اکبر سیاری روز دوشنبه در برنامه نمادین آغانبوه سازان: افزایش هزینه پروانه ساخت در مشهد، بی رویه، نامتوازن و زنگ خطری برای تورم بهای مسکن است
انبوه سازان افزایش هزینه پروانه ساخت در مشهد بی رویه نامتوازن و زنگ خطری برای تورم بهای مسکن است مشهد - ایرنا - جمعی از سازندگان مسکن در مشهد افزایش هزینه صدور پروانه ساخت و تراکم از سوی شهرداری این کلانشهر را غیر اصولی نامتوازن و زنگ خطری برای افزایش بهای مسکن دانستند روزهصنعتي شدن اصفهان حيات مردم را به خطر انداخته/ مصوبات شوراي عالي استان ها اجرايي مي شود
۲۴ فروردين ۱۳۹۳ ۱۰ ۳۰ق ظ صنعتي شدن اصفهان حيات مردم را به خطر انداخته مصوبات شوراي عالي استان ها اجرايي مي شود نماينده مردم اصفهان در شوراي عالي استان ها از تشکيل کارگروهي براي اجرايي شدن مصوبات شوراي عالي استان ها خبرداد ناصر اکراميان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج با بآیتالله مکارم: ضعف اعتقادی جوانان خطرناک است
آیتالله مکارم ضعف اعتقادی جوانان خطرناک است این مرجع تقلید در دیدار با اعضای جامعه اسلامی مهندسین با تاکید بر اینکه همه باید به اصول اسلام پایبند باشند گفت آنچه تا امروز کشور ما را سرپا نگاه داشته ارزشهای دینی و اسلامی بوده است و آنچه ما را در برابر دشمنان حفظ میکند پایموادمخدر صنعتی یکی از عوامل زمینه ساز برای بروز رفتارهای پرخطر است
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۱ مسوول مرکز تحقیقات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت مواد مخدر صنعتی همچون شیشه که به عنوان ماده محرک نیز محسوب میشود یکی از عوامل زمینه ساز بروز رفتارهای پرخطر در جامعه است دکتر کاوه حجت در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منشش زنگ خطر برای کلیه
شش زنگ خطر برای کلیه کد خبر ۳۹۲۶۰۲ تاریخ انتشار ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۷ - 13 April 2014 دبیر هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران کلیوی با اعلام ۶ زنگ خطر نارسایی کلیه گفت ۷۰ هزار بیمار کلیوی داریم و حدود ۲۴ هزار نفر آنها نیازمند دیالیز هستند اما دستگاههای کافی و استاندارد برای هتوسعه و شکوفایی صنعت اشتغال جوانان را در پی دارد/فعالیت 500 واحد تولیدی و صنعتی در ساوجبلاغ
استانها مرکز البرز پالیزگر توسعه و شکوفایی صنعت اشتغال جوانان را در پی دارد فعالیت 500 واحد تولیدی و صنعتی در ساوجبلاغ کرج - خبرگزاری مهر فرماندار شهرستان ساوجبلاغ گفت باید بسترهای صنعتی و تولیدی در شهرستان ساوجبلاغ فراهم شود چرا که به دنبال توسعه و شکوفایی بخش صنعت بسترهاخانوادهها رفتارهای پرخطر نوجوانان را جدی بگیرند
پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۰ مدیرکل دفتر مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با مهم خواندن دوران بلوغ به خانوادهها هشدار داد که رفتارهای پرخطر نوجوانان خود را جدی بگیرند به گزارش سرویس آموزش و پرورش ایسنا نادر منصورکیایی در مراسم اختتامیه بخش استانی سومیزنگ خطر افت آبهای زیر زمینی در ساوجبلاغ به صدا درآمد!
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۳ فرماندار ساوجبلاغ از وجود 8000 حلقه چاه غیرمجاز در این شهرستان خبر داد ابوالقاسم پالیزگیر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در البرز اظهار کرد هماکنون بیش از 8000 حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان ساوجبلاغ شناسایی شده که این رقافزایش مصرف موادمخدر صنعتی در بین نوجوانان
افزایش مصرف موادمخدر صنعتی در بین نوجوانانتاریخ انتشار دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۳۲ معاون بهداشت وزیر بهداشت درمان و آموزش از روند رو به افزایش مصرف موادمخدر صنعتی بین نوجوانان و جوانان خبر داد به گزارش ایرنا «علی اکبر سیاری» روز دوشنبه در برنامه نمادین آغاززنگ خطرهای طلاق را بشناسید
زنگ خطرهای طلاق را بشناسید زنگ خطرهای طلاق را بشناسید حفظ رابطه زن و شوهری نیاز به توجه دارد دقیقاً مانند سایر روابط اگر این رابطه زمان و توجه لازم را دریافت نکند آسیب میبینید به گزارش نامه نیوز به نقل از ایران مطلب حفظ رابطه زن و شوهری نیاز به توجه دارد دقیقاً مانند سایرپنج متر افت سفره آب در دشت فهلیان ، زنگ خطر نشست زمین دردشتهای فارس
پنج متر افت سفره آب در دشت فهلیان زنگ خطر نشست زمین دردشتهای فارس شیراز - ایرنا مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان فارس با بیان اینکه طی 9 سال اخیردشت فهلیان حدود پنج متر افت سفره زیر زمینی داشته است این موضوع را زنگ خطری برای نشست زمین در دشت های فارس دانست به گزارش خبمحاصره چندهزارعنصر مسلح در مرزها ، زنگ خطری برای امنیت لبنان
محاصره چندهزارعنصر مسلح در مرزها زنگ خطری برای امنیت لبنان بیروت – ایرنا – روزنامه لبنانی النهار نوشت که بعداز موفقیت ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در آزادسازی شهرک ها و روستاهای منطقه القلمون در ریف دمشق اکنون چند هزارعنصر مسلح در مرزهای سوریه و لبنان محاصره و به خطری برای امنیت-