واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بنیاد زائران امام رضا (ع) چهارمحال و بختیاری آغاز به کار کرد شهرکرد- ایرنا- بنیاد زائران امام رضا علیه السلام استان چهارمحال و بختیاری به میزبانی دفتر امام جمعه شهرکرد آغاز به کار کرد.

به گزارش روز جمعه ایرنا از دفتر نماینده ولی فقیه درچهارمحال وبختیاری و امام جمعه شهرکرد، در دومین نشست هماهنگی ساخت زائرسرای استان در مشهد مقدس، هیات امنا، هیات رییسه و مدیرعامل این زائرسرا، با حضور حجت الاسلام نکونام، نماینده ولی فقیه در استان، شهردار مشهد و استاندار معرفی شدند.
حجت الاسلام ˈمحمدعلی نکونامˈ نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری در این نشست ساخت این زائرسراها در مشهد را لطف و عنایت رهبر انقلاب به استان ها بیان کرد و گفت:در این راستا، برای تشکیل ساخت زائرسرای استان در مشهد، گام های مناسبی برداشته شده است.
امام جمعه شهرکرد اظهار داشت:در نشستی که با حضور نمایندگان ولی فقیه در استان ها در مشهد برگزار شد، تفاهم نامه این زائرسرا تحت بنیادی به نام بنیاد زائر که حرکتی ستودنی است، تصویب شد و مقرر شد که این بنیاد نیز در استان ها تشکیل شده و مقدمات ثبت آن انجام شود.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه زمین ساخت زائرسرا در مشهد باید در فاز نخست به استان اختصاص داده شود، افزود:تخصیص زمین و مراحل اداری آن بر عهده شهرداری مشهد است که در حال انجام است و گام ها بعدی نیز بر عهده استان است که کمک مسئولان، مردم و تجمیع موقوفات برای سرعت بخشی به آن کارگشاست.
ˈسیدصولت مرتضویˈ شهردار مشهد نیز در این دیدار با اعلام آمادگی برای همکاری و مساعدت در ساخت زائرسرای استان در مشهد، گفت:در این میان می توان از کمک های دولتی استفاده کرد و هم به تجمیع موقوفات استان پرداخت، البته نباید از ظرفیت خیرین، مجامع تولیدی، صنفی و کارخانجات نیز غافل شد.
وی افزود: امید است با همکاری و همیاری همگانی و محوریت نماینده ولی فقیه در استان، عملیات اجرایی این طرح از نیمه شعبان شروع شود.
ˈقاسم سلیمانی دشتکیˈ استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اعلام آمادگی همه جانبه دستگاه های دولتی استان برای کمک به ساخت این زائرسرا، اظهار امیدواری کرد که هر چه زودتر عملیات اجرایی این امر شروع شود.
در ادامه نشست، ضمن تشریح مفاد اساسنامه، 15 نفر از اعضای حقیقی و حقوقی استان که بیشتر چهره های شناخته شده استانی هستند، به عنوان هیات امنا، هیات رییسه و اعضای علی البدل انتخاب شدند.
547/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
05/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]